Атанас Атанасов: Като напиша нещо за Путин ме налазват тролове

Калин Стоянов е министър на премиера Денков, заяви той
26 ное 2023 10:15, Нели Христова
140
Атанас Атанасов: Като напиша нещо за Путин ме налазват тролове
Снимка: БГНЕС

Временната комисия има две цели - да се види дали има превишаване на правата на полицаите и да се види дали има противоречие в нормативната уредба. Това  коментира Атанас Атанасов от ПП-ДБ в студиото на БНТ, който е шеф на временната комисия

Има такова противоречие от една страна полицията осигурява, а от друга кметът, но как той да го осигури като няма инструментариум. Ние също ще искаме кореспонденцията между кмета и СДВР. Кметът няма инструментариум да осигурява реда, защото за него отговаря СДВР, което не му е подчинена. Нито единия ще наказваме, нито другия ще оневиняваме, отговори той, запитан не е ли тази комисия, за да се накаже Калин Стоянов, а да се оневини Васил Терзиев.  

Ние искаме отговорност от този за когото сме гласували, министърът на вътрешните работи, но отговорност може да търси премиерът. Калин Стоянов е министър на премиера Денков, обясни той.

Атанасов добави, че добре си спомня как в кабинета на председателя на НС в старата сграда на парламента, когато се гледали лошо с ГЕРБ, Бойко Борисов каза: Сложете онова момче от БОП-а, а помня, че Борисов каза, в никакъв случай да не е Атанасов.

Ние сме народни представители, които сме гласували за министъра и търсим отговорност от него, добави той. Атанасов знаел, че е имало щаб в СДВР. "А това с киното прозвуча като някой отишъл на кино", пошегува се той.

Когато напишел нещо за Путин непрекъснато го налазвали тролове, призна той.

Много важно било в МВР да се обърне внимание на кадровата работа, имало голяма слабост в кадровия подбор и обучението му.

Според него темата за оставката на шефа на ДАНС не е приключила, но сега парламентът имал натоварен дневен ред. Той припомни, че от ПП-ДБ имало внесени законопроекти за службите за сигурност.

В тази сфера изключително важно нещо е доверието. Имам чувството, че специалните случаи мислят, че наистина са нещо специални.

По отношение на бюджета каза, че ако имало разточителства, щели да ги порежат. А за конституцията каза, че важно било да извършат съдебната реформа, но и служебното правителство. Въпросът не било да му отнемат правомощията, а внимателно да се огледа. Трябвало да има лимитиране и по какъв начин се подбират хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
5
 
20
 
! Отговори
Ей преди 5 месеца
А откъде на къде ще пишеш лъжи и глупости,за Путин?!
58
4
 
26
 
! Отговори
нн преди 5 месеца
Изчерпан политик, ненужен, време е да си ходи. Нежелан и досаден, нищо свястно не му ражда мозъка. По-скоро отвратителен, около него има и още поне двама трима като него. Време е да го изритат от политиката.
57
0
 
10
 
! Отговори
Защо така преди 5 месеца
Само Роми и луди жени кандидатстват за полицаи в системата на МВР през 2023!Какво ли стана с тази система!?
56
4
 
14
 
! Отговори
хамелеон преди 5 месеца
Като му гледам лицето, а също и предисторията, по-скоро го налазват насекоми и той мигновено изплезва раздвоен език и ги поглъща.
55
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Значи, по-добре да не пише за Путин. Нека пробва за Бойко да драсне някой ред.
54
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Какво става с контранастъплението? Върнаха ли Крим вече?
53
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Забелязах,че и без да споменава Путин го налазват Наско като не е нужно да са "тpoлове" хаха.На тоя в очите му има табела със златен надпис "Донос".Хората го виждат,а такива не обичат.Като се появи по телевизията си чувам даже съседите как го нареждат и сменят канала бързо.
52
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Даже и най-бедните семейства в древна Атина при демокрацията са имали собствени роби. И сега на запад при демокраицята и бедните имат роби от България и източна Европа да им чистат и да им мият keнeфите. А при нас демокрацията все не идва някой да ни чисти и да ни мие keнeфите.
51
6
 
17
 
! Отговори
баба мара преди 5 месеца
затова не пиши срещу путин защото не се знае какви времена ще доидат да неискаме помощ от там
50
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Киев останется без денег к Рождеству, если сенат США не уладит споры, - NBC News
49
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
От първи декември българите вече нямат право свободно да ползват автомобили в центъра на София.
48
19
 
8
 
! Отговори
Българин преди 5 месеца
Добре, че сме в ЕС и НАТО да мога да бегам на запад и да не живея в България, а да живея богато на запад и да си сменям колата с нов модел на всеки 4 години.
47
8
 
19
 
! Отговори
Питам се преди 5 месеца
Защо Атнасаов със всяка година все повече запреличва на АмГъл. Дали защото е част от силите на Мрака
46
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
2024 год в России станет Годом семьи. Это решение Президента логично продолжает государственную политику, ориентированную на сохранение традиционных ценностей. "Семья - ето основа основ!" Президент Российской Федерации Владимир Путин.
45
9
 
24
 
! Отговори
До 64 преди 5 месеца
Ако на Борел не му харесва Унгария да напуска . Орбан е избран от хората .Борел е некаърен назанчен чиновник
44
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Българина се продава лесно, особено простия българин ... подхвърлят му малко копейки и става най-големия русофил, и точно тези които се продават за копейки, говорят за американското посолство и прочее идиотии.
43
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Борел каза, че ако на Орбан не му харесва ЕС, да напуска, ЕС няма нужда от Унгария, никой не ги държи насила унгарците в ЕС.
42
0
 
13
 
! Отговори
Христо Христов преди 5 месеца
До 60 "Споко, на никой не му пука за холандците..." - хахаха. Точно за холандците - едни от най-големите нетни донори си му пука на Брюксел.
41
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
The American Conservative: Краят на Украйна ще бъде твърде печален.
40
2
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 5 месеца
До 58 "Бюджетният хаос в Германия застрашава зелената трансформация на страната." -бе на никого нему пука за германия. Колкото по-скоро изчезне, заедно с немците, толкоз по-добре.