Атанас Атанасов: Като напиша нещо за Путин ме налазват тролове

Калин Стоянов е министър на премиера Денков, заяви той
26 ное 2023 10:15, Нели Христова
140
Атанас Атанасов: Като напиша нещо за Путин ме налазват тролове
Снимка: БГНЕС

Временната комисия има две цели - да се види дали има превишаване на правата на полицаите и да се види дали има противоречие в нормативната уредба. Това  коментира Атанас Атанасов от ПП-ДБ в студиото на БНТ, който е шеф на временната комисия

Има такова противоречие от една страна полицията осигурява, а от друга кметът, но как той да го осигури като няма инструментариум. Ние също ще искаме кореспонденцията между кмета и СДВР. Кметът няма инструментариум да осигурява реда, защото за него отговаря СДВР, което не му е подчинена. Нито единия ще наказваме, нито другия ще оневиняваме, отговори той, запитан не е ли тази комисия, за да се накаже Калин Стоянов, а да се оневини Васил Терзиев.  

Ние искаме отговорност от този за когото сме гласували, министърът на вътрешните работи, но отговорност може да търси премиерът. Калин Стоянов е министър на премиера Денков, обясни той.

Атанасов добави, че добре си спомня как в кабинета на председателя на НС в старата сграда на парламента, когато се гледали лошо с ГЕРБ, Бойко Борисов каза: Сложете онова момче от БОП-а, а помня, че Борисов каза, в никакъв случай да не е Атанасов.

Ние сме народни представители, които сме гласували за министъра и търсим отговорност от него, добави той. Атанасов знаел, че е имало щаб в СДВР. "А това с киното прозвуча като някой отишъл на кино", пошегува се той.

Когато напишел нещо за Путин непрекъснато го налазвали тролове, призна той.

Много важно било в МВР да се обърне внимание на кадровата работа, имало голяма слабост в кадровия подбор и обучението му.

Според него темата за оставката на шефа на ДАНС не е приключила, но сега парламентът имал натоварен дневен ред. Той припомни, че от ПП-ДБ имало внесени законопроекти за службите за сигурност.

В тази сфера изключително важно нещо е доверието. Имам чувството, че специалните случаи мислят, че наистина са нещо специални.

По отношение на бюджета каза, че ако имало разточителства, щели да ги порежат. А за конституцията каза, че важно било да извършат съдебната реформа, но и служебното правителство. Въпросът не било да му отнемат правомощията, а внимателно да се огледа. Трябвало да има лимитиране и по какъв начин се подбират хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 5 месеца
До 57 "Германският финансов министър Линднер обяви премахването на енергийните субсидии" - браво! Една чудесна стъпка!
38
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бюджетният хаос в Германия застрашава зелената трансформация на страната.
37
1
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 5 месеца
До 46 "... политическата авантюра на Холандия няма да предизвика нищо, въпреки надеждите на британците" - хахаха. Британците имат интерес от досегашната робска политика на Холандия.
36
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Германският финансов министър Линднер обяви премахването на енергийните субсидии. В същото време "подкрепата за Украйна не подлежи на съмнение"
35
1
 
6
 
! Отговори
Аналена Бербок преди 5 месеца
В Европе больше не должно быть серых зон. Вступление Украины в Евросоюз отвечает нашим собственным геополитическим интересам. Поэтому мы не только продолжим поддерживать Украину, но и усилим поддержку как в рамках ЕС, так и НАТО
34
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Този смешен "генерал" няма срам, няма свян. Да го приберат в психиатрията заедно в простокиро!
33
2
 
13
 
! Отговори
Христо Христов преди 5 месеца
Прав е, че начинът по който се подбират хората трябва да се промени. Мошеници и неграмотни лъжци като коалиционния му партньор Кирил Петков трябва не само да не стигат до властта, но и да не могат да влизат в България.
32
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя комай е вманиячен по Путин
31
11
 
3
 
! Отговори
дa си рyски трoл преди 5 месеца
e позор!
30
2
 
14
 
! Отговори
На управлявашите преди 5 месеца
БОК...ЛУЦИ, когато нещо сгафят все Путин им е виновен. А той е наш човек и прави така че и от двете страни да има най-много жертви и фронтът да е на едно място. Ако дойде някой като Нетаняхо, тогава всички ж.п. прелези, мостове и пътища ще бъдат сринати, а укро-ръководството избомбено за една седмица, а и никакви шефове от ЕС нямаше и да припарят до Украйна, защото животът им не е гарантиран. Така че, всичко си е О.К.!!!
29
3
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 месеца
ЗА КОСТАДИНОВ Е ВРЕМЕ ЗА ПРЕРАЖДАНЕ
28
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонименполитическата авантюра на Холандия няма да предизвика нищо, въпреки надеждите на британците
27
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Възраждане само говорят. А програмистите почнаха вече да ги уволняват, вече няма толкова работа за тях.
26
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
The Times: ЕС се страхуват, че промяната на политическата посока в Холандия ще предизвика верижна реакция в цяла Европа.
25
7
 
7
 
! Отговори
Програмист преди 5 месеца
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
24
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
България няма да се оправи докато има руска пропаганда и толкова много нейни жертви (русофили)...
23
1
 
11
 
! Отговори
БОЙКО ТИКВАТА преди 5 месеца
А МЕН МЕ НАЛАЗИХА АМЕРИКАНЦИТЕ ЗАЩОТО ЛАПАХ НА ПУТИН ТРЪБАТА.
22
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А какво става с контранастъплението?
21
10
 
4
 
! Отговори
Копейкин преди 5 месеца
Може да сме копейки, но сметките са ни в евро. Може да сме прости, но сме кресливи.
20
16
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 месеца
Русофилите в България са с тотално промити мозъци и освен обиди и опорки от Кремъл друго не могат да измъдрят. Жалка ***.