Денков: Ако иска, Пеевски да излезе със снегорин, с лопата

1000 население места все още няма подаване на ток
Обновена: 26 ное 2023 12:29 | 26 ное 2023 12:25, Нели Христова
412
Денков: Ако иска, Пеевски да излезе със снегорин, с лопата

Разбирам желанието на всички хора нещата да се решат бързо, но това значи наличните екипи да имат достатъчно време, за да отстранят всички стотици повреди по електрозахранването. Ситуацията е тежка почти в цялата страна, особено в североизточна България.

Над 100 човека са били освободени от снежни капани благодарение на различните институции.

В над 1000 население места все още нямаме подаване на ток. Това е нещо, което може да се предвиди, но не може да се предотврати в такъв срок. В момента ситуацията е тежка в почти цялата страна. Над 100 човека през тази нощ са били освободени от снежни капани.

Това заяви премиерът акад. Николай Денков. Министър-председателят свика извънредно съвещание в Министерския съвет във връзка с тежката зимна обстановка в страната и бедственото положение в няколко области.

“Продължават да се разлистват пътищата, но в някой области е по-трудно. В Шумен, Силистра, Разград ще продължи да бъде тежко в следващите часове”, добави Денков.

Той напомни, че преди 2 дни НИМХ в предупредил, че предстои влошаване на времето и комбинация от тежък, мокър сняг и ветрове. Денков посочи, че разбира желанието на всички хора нещата да се решат бързо, но в усложнената обстановка отнема повече време.

"Няма как да имаме чисти пътища докато не се подобри метеорологична обстановка", уточни той и заяви, че обстановката в София е измамна, тъй като на в останалите части на страната положението все още е тежко.

"Не знам как си представя господин Пеевски ролята на премиера. Аз го призовавам, ако иска, да излезе със снегорин, с лопата...", заяви Денков в отговор на думите на Делян Пеевски, че "сняг не се чисти онлайн".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


412
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хитър е Костя не може да му се отрече. Знае, че България е развалина и който и да дойде на власт няма оправия. Господ да слезе от небесата, не може да оправи България. Затова винаги който е на власт обира псувните на хората. А Костя си стои вечно в опозицийка и псува по правителството.
231
0
 
1
 
! Отговори
Hollywood преди 5 месеца
272 Това е въпрос към Калинката не към тях.Той е боса на мврто
230
0
 
2
 
! Отговори
Hollywood преди 5 месеца
282 Това е нъпрос към Калинката не към тях
229
2
 
11
 
! Отговори
Цонко преди 5 месеца
Точно дебелото Пеевски да обяснява какво как се прави, някак си не пасва. Този разсипа огромни бизнеси в България, хиляди останаха безработни, сега акъли дава.
228
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На големи булеварди в София няма ток за светофарите. Няма и регулировчик. За първите път виждам такова нещо. Боже, дано да няма жертви. Деца пресичат и засега Господ ги пази.
227
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тези пък какво се напникьосаха, сякаш не са виждали сняг през живота си.
226
4
 
12
 
! Отговори
Въпросче до Маслото преди 5 месеца
и до Денку - като няма ток и на Ключови и Огромни Кръстовища в София Светофарите не Работят - защо няма Полицай-Регулировчици - аз такова нещо през живота си не съм виждал - да пресечеш в момента Булевард в София си е Руска Рулетка - буквално!
225
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Помним как беше при Фандупкова, помним, помним. Не сме толкова късопаметни като герберастите.
224
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
При Фандъкова като паднеше 1 см сняг и цяла София оставаше блокирана с дни. А некадърното протеже на Про стия се оправдаваше една седмица по телевизиите.
223
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Всички гербо-путински тро ло ве са на барикадата да плюват Правителството.Помним как беше 18 години при Фандъкова, протежето на Тиквата. Доста по-зле.
222
10
 
4
 
! Отговори
Браво на Кмета преди 5 месеца
Цели 35 см сняг и 95% от пътните артерии в София са почистени и проходими. А при Фандъкова при 5 см сняг, градът се блокираше за 2-3 дни.
221
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Долу ръцете от Денков. Денков е академик, уе, еййй. Къде сте тръгнали да спорите с академик? Знаете ли, че е прочел 3 вагона с книги повече от вас. Да не се става лесно академик? Кога друг път цял академик е управлявал държава? Посочете ми друга държава с толкова умен управник?
220
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"В над 1000 населени места все още нямаме подаване на ток." Е па промяна има, кво! Нали промяна искахте? Ето! В над 1000 населени места нема ток. Не е кат да има. Ся и ако хората са се вързали на модерните европейски дрънканици да не се топлят на дърва, а с климатици на ток, хептен ще сме у промяната!
219
3
 
5
 
! Отговори
Тако дори и ГРОБ преди 5 месеца
и ЕвроАтлантическата Учителка по Руски - не са се Дънили, а още не е дори Декември - не ми се мисли Февриури-Март, като дойде истинската Зима, какво ще е!
218
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аз имах къща в Барселона. Жената живееше там, аз си седях тука в България и си ходех да я виждам в къщата. Беше хубав имот, дадох 4 милиона за него, но после чакалите от Биволь ме надушиха и трябваше да продам имота.
217
2
 
7
 
! Отговори
В София преди 5 месеца
НеОписуемо-Веднага Оставка на Кмета и на Цялото Правителство-от Липса на Ток Не Работят Светофарите на Огромни Кръстовища-изкарах си Акъла,как група деца малко предмене пресичат такова кръстовище,като отивах до ХиперМаркета,щото от 24 чака покрай бурята не съм и ял!А в ХиперМаркета-Хладилниците работят на минимум-храната в тях беше по-топла от ръцете ми отвън измръзнали-сигурно няма ток и са на генератор- така,че няма да се изненадам от зле съхранявана храна и да ни дотровят и след Обгазяването!
216
2
 
7
 
! Отговори
Ей толкова пари преди 5 месеца
Се откраднаха в това жалко подобие на държава най бедната в ЕС 2023 укриват данъци масово работодателите и фирмите източват ДДС а плоският данък обслужва богатите и е в вреда на бедните!Ши ба ни комунисти съсипаха България!
215
2
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 5 месеца
Много е забавен Мъпета.Дано се задържи до края на годината,че да ни забавлява на Коледа и Нова Година.
214
1
 
8
 
! Отговори
?!? преди 5 месеца
Човека е Академик! Разбрал е, че трябва време. По добре ще е да е топло време. Иначе Пеевски го подиграва, цялата държава ги подиграва. Бяхте готови вчера - днес зимата ги изненада и само оправдания. Бойко го виновен ! Казал да дойде снега. Да се видят колко могат.
213
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Падналият сняг е фен на Путин. Кварталните улици в София са блокирани от паднали дървета и паднал сняг. Градът е блокиран. Хората звънят на телефоните на общинските фирми и на кмета. Но кметът не отговаря. Човекът е в отпуска. Не го търсете.