»вайло ¬ълчев за сглобката: ≈дната част от не€ се срамува, другата иска да подпише

ѕари се наливат и очи се затвар€т, да не гледат накъде изтичат
ќбновена: 6 дек 2023 23:02 | 6 дек 2023 22:44,  амели€ ÷ветанова
14
»вайло ¬ълчев за сглобката: ≈дната част от не€ се срамува, другата иска да подпише

—глобката продължава да скърца все повече от ден на ден.

"ќчевидно част от т€х се паз€т от това да се нарекат коалици€. ≈дната част от не€ се срамува, другата иска да подпише брачни€ договор, другата част се пази като д€вол от там€н. ¬ ѕѕ-ƒЅ виждам много внимателно и изразително мълчание от страна на ƒЅ по много въпроси. Ќе просто в сглобката сглобката е разхлабена, а в неразделните части на сглобката не всичко е толкова цветно и розово, колкото им се иска", коментира депутатът от »“Ќ »вайло ¬ълчев в студиото на "ƒен€т ON AIR".

“ой подчерта, че когато спорът е за разпределение на постове, става дума за места, на които се контролират средства.

"¬ Ќ«ќ  става дума за над 8 млрд., адски много пари, които ще отиват не€сно за какво. јко те б€ха налети в здравеопазването, щеше да има повече пари за заплати на лекари, сестри. Ќерегламентирани€т износ на лекарства - н€ма как Ќ«ќ  да не го е виждал, а ако го виждал - защо са мълчали. ѕари се наливат и очи се затвар€т, за да не се гледа накъде изтичат тези пари", за€ви народни€т представител.

ѕред Bulgaria ON AIR ¬ълчев коментира и дерогаци€та за "Ћукойл". ќпредели отпадането като ненужно, защото "н€ма логика да се отказваш от право, което си получил"

"ќт хората, които работ€т в "Ћукойл", знаем, че една см€на не става току така. ќчевидно нивото, на което се играе тази игра, е твърде високо. »грачите очевидно н€мат разбирателство помежду си", каза »вайло ¬ълчев.

»“Ќ н€ма да подкрепи бюджета на јсен ¬асилев. ѕо думите на ¬ълчев той ще ни поведе по път€ на √ърци€, но за разлика от не€ - нас никой н€ма да ни спаси от дългова спирала.

ѕарти€та на —лави “рифонов ще покани културните дейци следващата седмица в Ќ—, ако н€ма промени в перото на култура.

"јко покрай парите за драг шоута, се даваха и за стойностни неща, които остават - да не оставаме с впечатлението, че едни са предпочитани пред други, по политкоректни отношени€ и при€телски връзки", завърши ¬ълчев.


 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


14
ќще по темата: »“Ќ
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
9
3
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
–”— »“≈ “–Џ“ » »“Ќ-√≈–Ѕ
8
3
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
Ќароден съд и концлагери за ќѕ√ √роб, ќѕ√ ѕѕ и ƒЅ и ќѕ√ ƒѕ—!
7
4
 
6
 
! ќтговори
–ендету преди 2 месеца
√ерб се срамува, ƒѕ— е готова да сключи брак, ѕѕ-ƒЅ (особено ƒЅ) б€га от "брака" като д€вол от там€н. Ќито Ѕ—ѕ, нито ¬ъзраждане, нито »“Ќ ще покреп€т бюджета на ќкокорчо.ѕролета на 2024 г. ще е гладна с високи цени и галопираща инфлаци€, и решаваща за —глобката.
6
7
 
4
 
! ќтговори
sdd преди 2 месеца
»вайло, искам да използвам случа€ да пожела€ всичко най-лошо на всички ви (во главе с муми€та) за през ноцвата 2024!Ќека да ви измрат децата (ако ги имате) и да се затрие семето ви.
5
1
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
“е сами си се нагласиха така, никой не се е намесвал, сами си натъкмиха сглобката, но ако € развал€т преди изборите, пак ще започнат да се треп€т или да пал€т сградите, затова не може да се развали.
4
5
 
13
 
! ќтговори
ѕѕ преди 2 месеца
е вредна за Ѕългари€. –адевото творение руши всичко до което се докосне.
3
4
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
¬реме е да се разглоби тази сглобка, че иначе ще се разпадне Ѕългари€. “и€ в момента гон€т само личното си забогат€ване. ќт година и повече се назначават само некомпетентни хора, които ще сринат и енергетика и всичко. Ќ€ма специалисти само парашутисти.
2
9
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
—глобката е €сна отдавна и т€ е между √≈–Ѕ,ƒѕ—, ¬ъзраждане, »“Ќ, Ѕ—ѕ. “а€ сглобка може да свали правителството когато си пожелае.
1
8
 
6
 
! ќтговори
»знервен преди 2 месеца
—тига с тази тъna дума сглобка! —амо наливате вода в рошавата мелница на онази мустаката Ћена.