Пеевски размаха пръст на министри, да си знаели мястото

Ако не могат - да напуснат, призова той
Обновена: 6 дек 2023 10:55 | 6 дек 2023 10:53, Александър Попов
49
Пеевски размаха пръст на министри, да си знаели мястото
Снимка: БГНЕС

“Този цирк трябва да свърши. Едно казва премиерът, после казва, че не го е казал, това е смешна работа. Смятате ли, че е сериозно цялата държава да се тресе заради "Пирогов", която болница си върши перфектно работата”, това заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски в парламента.

Още по темата
Пеевски коментира, че заради един съветник - Мустафа Емин, сега си отмъщават и искат да сменят директора на Пирогов. “Това е дребно отмъщение, ние трябва да се занимаваме с важните теми”, подчерта Делян Пеевски.

Председателят на ПГ на ДПС призова определени лица от Министерски съвет да не поучават Народното събрание.

“Трябва да си разберат ясно местата, ако не го разберат, има само едно решение и то е изходът от Министерски съвет”, допълни Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: Делян Пеевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
Питаме преди 5 месеца
Това ли е цената на съдебната реформа - Боко да е премиер, а Шиши вицеоремиер ?
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Радо Чолаков изплю камъчета - Бойко и Шиши да, станат премиер и вицеоремиер !Ами, тъй де ! Да си дойдат нещата на местата ! И който по света не е разбрал, хубаво да види, че мозъци в тая местна джунгла не са някакви си слаботелесни интелектуалци, а баш пехливани с колани, при това препрани !
40
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 5 месеца
И ти ,не само "не можеш" ,но и в една Правова държава би бил на "друго място", а не на първия ред в НС и дори си позволяваш да "раздаваш акъл и морал" ,които не притежаваш ....,При нас е така - най- много акъл дават тези ,които го нямат!
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Няма ли кой да го вкара тоя в затвора. Няма нито един честен прокурор явно в тая държава.
38
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това голямо нещо се помисли за мнго велико нещо май! Ама хак му е на народеца ***!
37
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 месеца
до "37" :..-Драги,въпроса ми долу беше по-скоро риторичен,защото всички знаят отговора...Ти обаче,за съжаление ,"се оля"..Първо:-ВВС се съпаха още при Костов !..Второ:-НЕ Радев плати милиардите на краварите за "Нероден Петко-Ф16 " ..Трето:-НЕ Радев изпразни складовете откъм снаряди и ги подари на Укрия !...Четвърто:-НЕ Радев се натиска да подари прословутите бетеери на умиращата укроармия !...Итака...Съвет:..-СЕДЕМ ПЪТИ ПОМИСЛИ,преди да блъснеш безумното си клише !.."Окей?"..
36
0
 
2
 
! Отговори
Емигрант преди 5 месеца
До 25 "До емигрант" - ти явно си доста умствено изостанал щом казваш да отивам да мия чинии, ами отдавна има машини за тази работа и това означава, че съм ОПЕРАТОР на такава машина, стоя си на стола натискам копчето и печеля пари и още по-важното в днешно време е, че няма срамна професия, а има хора които трябва да се срамуват, че показват неразвитият си ум, такива като теб !
35
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До ПроСоТо Ами, виж как "натовския" генерал докара първо ВВС а сега със всички сили се опитва да досъсипе и БА, виж как 90% от българските парии пазят със зъби и ногти руския енергиен монопол, как саботират всякаква интеграция в структурите на ЕС и НАТО, към които уж сме членове, и ще ти стане ясно "как". Впрочем, освен директна защита срещу потенциално "асвабаждение" и директен стимул за българската икономика, такива като вас не можете да посочите с какво точно ви "пречат" "американските бази"
34
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До До Анонимен 31 Не ми е жал, че ще останеш разочарован. Жал ми е, че искаш българите да са роби на руските ти господари. За теб ми е жал, че можеш да избереш да си свободен, но избираш друго.
33
3
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 месеца
до "анонимен" :..-Би ли обяснил като как една "държава"-членка на ЕС ,с АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ бази на своя територия,със записано в конституцията че законите на ЕС имат правна сила НАД местните такива,как България може да бъде "продавана на руснаците" ?...Наистина ли не разбирате,или просто коварно "подклаждате огъня" ,с който ЗОМБИРАТЕ безмозъчните с ПЛАШИЛОТО "русия" ?!
32
1
 
1
 
! Отговори
До 25-До емигрант преди 5 месеца
Досрамя ли те бе копеLe ? Защото не е срамно да се мият чинии, но е срамно да си нищожество в човешка кожа !
31
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Щом Путин не е против Пеевски, значи е свестен! И да! Ще му даде рафинерията, ако иска!
30
1
 
6
 
! Отговори
До Анонимен преди 5 месеца
много скоро "каквото ще става, ще става" и розовите еднорози и другите национални предатели, смукали кръвчицата на Майка България ще бягат през глава и ще се чудят къде да се скрият от възмездието, но аз съм оптимист и мисля че няма да могат да избягат тоя път... :)
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До ПроСоТо Обаче когато става дума за продаването на България на руснаците, няма проблеми, нали? Тогава изведнъж "бу-рена" се превръща в "80%тов актив" нали? Тогава това е "правилно".
28
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А бря тоя се мисли за министър председател )много е наивен ,скоро че заговори турски )
27
0
 
8
 
! Отговори
Емигрант преди 5 месеца
Ало"българи"в България не забелязвате ли кой защитава измамниците от Пирогов и не само тези болнични заведения?Тези които откраднаха през 11-годишното си управление над 100 МИЛИАРДА лева-ГЕРБ/ДПС?Питате ли се защо толкова усърдно са се заели със защитата?Защо плащате здравни осигуровки,къде са парите ви за здраве,нали им ги давате редовно?От защита се нуждае всеки крадец и престъпник и ето ви доказателство-има ПРЕСТЪПЛЕНИЕ има си и ЗАЩИТНИЦИ.Още ли не сте на улицата за да си защитите парите ?
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До До Емигрант И като му напишеш така, какво, дори да е по-културен и реши, че не си струва да се занимава с коментари, това ще подобри ли нещата в България? Докога ще се правите, че нещата не са навързани и ще си траете, докато някой ден не го отнесете вие? Или това е част от кармичния фатализъм налегнал нацията, че "каквото ще става, ще става"? По-важното, ако е "каквото ще става, ще става" защо не си сложим държавата в ред, пък "каквото има да става, да става"?
25
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 месеца
"Българи-юнаци" ?...ХА ХА !!!...Българи-глу паци сте вие !...След пет века ориенталска "селекция" е останал само бу-рена !!!...Вие нямате нищо общо с древните велики българи ..М/у другото,от Тиквата съм чул една единствена вярна дума :-"***"...И верно :-*** и мисири са пънат кой по-голяма реклама да направи на ЕНИЧЕРА...Побъркано племе...
24
3
 
1
 
! Отговори
До Емигрант преди 5 месеца
ходи мии чиний в макдоналдса и не се карай...ти нали си си "оправил" живота...
23
0
 
4
 
! Отговори
Хора преди 5 месеца
Как искате нещата да тръгнат към хубаво,щом се спорът кражби веднага Пеевски заплашва?!