Вежди Рашидов: Няма вече ГЕРБ, но има кой да плюнчи ушите на Бойко

Вече не го обичам, разочарован съм, заяви бившият председател на НС
Обновена: 11 дек 2023 11:25 | 11 дек 2023 11:00, Петър Бойчев
134
Вежди Рашидов: Няма вече ГЕРБ, но има кой да плюнчи ушите на Бойко

"На ГЕРБ няма за какво да съм обиден. Няма ГЕРБ, аз бях един от последните. Това сега са едни млади хора, от които през 2009 г., когато създавахме партията, нямаше нито един. Не съм обиден, партията си е на един човек, да си я прави каквото иска".

Това каза по bTV Вежди Рашидов, бивш депутат, министър на културата и председател на парламента. Той допълни, че от 5 месеца не е говорил с лидера на партията Бойко Борисов.

"Нищо не бих му казал. Той не е малко момче, има кой да му плюнчи ушите. Не е лишен от качества. Да, имаше между нас малко неадекватни действия, вярвал съм му много, но вече не го обичам, човек се разочарова“, каза още Рашидов.

Той подчерта, че има повод за самочувствие, тъй като по време на неговото управление на Министерството на културата са били „ремонтирани 10 театъра, създадени 6 нови музея“, а българското изкуство е било "вкарано" в най-големите световни музеи.

Вежди Рашидов обяви още, че подкрепя протестите на културните дейци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
2
 
! Отговори
до лоши времена преди 4 месеца
Ама трябвало, за да може Корнелия да ходи на работа и да взема парички.
77
3
 
5
 
! Отговори
1 преди 4 месеца
"Русия се доближава до съкрушителна победа. Фундаментите на Европа се тресат" The Telergaph. Инициативата на фронта преминава към руската армия. "Сега е ред на украинците да се окопаят, да се опитат да задържат това, което имат", пише вестникът. Говорейки за предстоящата окопна война, Даниел Ханан, като използва примера на ПСВ, пише, че тя се печели от тези, които влагат повече сили. "Първата световна война в крайна сметка приключи отчасти защото съюзниците имаха повече жива сила... Този път Русия има демографско предимство с население три и четвърт пъти по-голямо от това на Украйна."
76
1
 
3
 
! Отговори
Лоши времена бяха... преди 4 месеца
Умирах си от срам, когато тоя беше председател на НС.
75
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Щом и Вежди е разочаровн - зарежи!
74
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Още щеше да е в Герб на първа линия, но се ос.а сам пред цяла България.Но не му идва на ум да го преосмисли, смята, че Боко го предал.Абсолютен негодник.Позора е за всички дето гласуваха за него за шеф на НС.
73
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вежди сега ще иде в БСП - не вярвам да се примири и да остане гладен.
72
0
 
5
 
! Отговори
FBI преди 4 месеца
Mr. Rashidov, не се обеснявайте, ами започвайте да пеете за кражбите на вашия бивш бос - Башбаканя из Банки
71
3
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 месеца
Цялото Котило на ГЕРБ трябва да се разгони и да се набарат на тясно някои от тях и да започват да чуруликат за кражбите на Бойко Борисов.
70
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Злобен човеец.Пи и яде на масата на Доган и го заплю, предаде и отиде при Боко.Такъв онакав ама те търпя доста, и се чудя защо..Може би хората да намразят ГЕРБ заради такива като тебе.Министър на простотията.
69
2
 
4
 
! Отговори
Ало, Вальо Златев? преди 4 месеца
До пияница мистик - "В него за ваша мъка го няма Б.Борисов" - колега, Буци го няма в списъка, защото в момента е нужен - нали е патерица на Кокорчо? Или ти тия работи се правиш, че не ги виждаш? Въпроса е, че ако Буци мутрата се опита да се оттегли, веднага ще му лепнат магнита. Ти тия работи не ги ли знаеш? Или само се преструваш, че не ги знаеш? А другарю?
68
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 64 - кой народ се е обединил бе? Народът се обедини да не гласува.Тези, които ни управляват сега са издънки на най-покварената част от т.нар. бълг.общество. На какво се радваш бе2 Т/ъпак
67
3
 
3
 
! Отговори
РАЗТУРАИ СЕДЕНКАТА преди 4 месеца
РАСТУРАИ СЕДЕНКАТА ГЕРБ
66
1
 
5
 
! Отговори
Безимен. преди 4 месеца
Вежди твойте от ДПС не те ли искат във свойте редици??
65
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Beжgи e nич!
64
2
 
5
 
! Отговори
ОГЛЕДАЛО, ОГЛЕДАЛО преди 4 месеца
ПОГЛЕДНАЛ СЕ КИРЧО - ОТСРЕЩА АЛЕКСЕЙ.... ПОГЛЕДНАЛ СЕ ВАСКО - ОТСРЕЩА КОМИСАР ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ.... ОГЛЕДАЛА СЕ КОРНЕЛИЯ-ОТСРЕЩА РЕШЕТНИКОВ......
63
1
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 месеца
...Затвърждавайки тези мерки, днес Обединеното кралство също наложи санкции на Пеевски, Божков и Желязков въз основа на британския Режим за глобални санкции за противодействие на корупцията.
62
2
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 месеца
Дрогаре, ето ви списъка Магнитски. В него за ваша мъка го няма Б.Борисов :))) Физическите лица, които са санкционирани, са бившият главен изпълнителен директор на АЕЦ "Козлодуй" Иван Генов, бившият финансов министър Владислав Горанов, лидерът на партията "Русофили за възраждане на Отечеството" Николай Малинов, бившият главен изпълнителен директор на АЕЦ "Козлодуй" Александър Христов Николов, и бившият енергиен министър Румен Овчаров. Днешната мярка се явява продължение на предишните санкции на OFAC срещу Делян Пеевски, Васил Божков, Илко Желязков и свързаните с тях дружества. Затвърждавайки
61
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Демек,Веждито има достоен заместник по плюнчене на бойковите уши.
60
1
 
6
 
! Отговори
БЕСЕПАРИТЕ РЕВАТ... преди 4 месеца
ОТКАК НАРОДА СЕ ОБЕДИНИ ОКОЛО ГЕРБ/СДС БСП ПАДНА ПОД 8 %...... ОПИИТВАТ С ВНУЦИ И ПРАВНУЦИ ПАК ДА ИЗЛЪЖАТ ХОРАТА, АМА НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ....
59
7
 
3
 
! Отговори
ЧЕРВЕНА СОФИЯ.. преди 4 месеца
ПП ДБ СА БСП........ ПРОМЯНАТА...????