Вежди Рашидов: Няма вече ГЕРБ, но има кой да плюнчи ушите на Бойко

Вече не го обичам, разочарован съм, заяви бившият председател на НС
Обновена: 11 дек 2023 11:25 | 11 дек 2023 11:00, Петър Бойчев
134
Вежди Рашидов: Няма вече ГЕРБ, но има кой да плюнчи ушите на Бойко

"На ГЕРБ няма за какво да съм обиден. Няма ГЕРБ, аз бях един от последните. Това сега са едни млади хора, от които през 2009 г., когато създавахме партията, нямаше нито един. Не съм обиден, партията си е на един човек, да си я прави каквото иска".

Това каза по bTV Вежди Рашидов, бивш депутат, министър на културата и председател на парламента. Той допълни, че от 5 месеца не е говорил с лидера на партията Бойко Борисов.

"Нищо не бих му казал. Той не е малко момче, има кой да му плюнчи ушите. Не е лишен от качества. Да, имаше между нас малко неадекватни действия, вярвал съм му много, но вече не го обичам, човек се разочарова“, каза още Рашидов.

Той подчерта, че има повод за самочувствие, тъй като по време на неговото управление на Министерството на културата са били „ремонтирани 10 театъра, създадени 6 нови музея“, а българското изкуство е било "вкарано" в най-големите световни музеи.

Вежди Рашидов обяви още, че подкрепя протестите на културните дейци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
7
 
! Отговори
18+ ВНИМАНИЕ 18+ преди 4 месеца
Вежди Рашидов иска да облизва ухото на Бойко Борисов. Аз само това разбрах.
97
0
 
14
 
! Отговори
Радослав преди 4 месеца
Веждичката Ракийдов до вчера бе готов да скочи под колата която извозва туловището на вожда на младежкото БКП, а днес седнал да циври, че друга кадъна мачка ушите на вожда вече. Така е Веждичке, метресите винаги ги сменят с по млади и дашни. Такава е съдбата на всяка платена жрица на любовта. Ще си останеш употребена и захабена.
96
0
 
10
 
! Отговори
Почвай да пееш! преди 4 месеца
Веждичка, не се обеснявай, ами започвай да чуруликаш за кражбите на Лойко.
95
2
 
3
 
! Отговори
3 преди 4 месеца
ВС на РФ през последните десет дни успяха да изравнят фронтовата линия по течението на потока и да се приближат до границите на кариерата в източните покрайнини от Авдеевка. Пречиствателната станция в Донецк е под контрола на руските войски от дълго време. След прочистване на индустриалната зона Ясиноватая-2, руските части нанасят удар по СНТ "Виноградники". Твърденията за окупацията на кариера на запад от СНТ са изключително преждевременни. На запад щурмови отряди на руските въоръжени сили укрепват позициите си по фланговете на село Северное, където успяха да настъпят миналата седмица.
94
0
 
7
 
! Отговори
Рома из Банки преди 4 месеца
*** сега пак ще започне да повдига рамене, да се мръщи и да вика, че "Не чул" и "не се сеща кой е този господин Рашидов", кръстейки се пламенно като ром на Ямболската Автогара
93
2
 
2
 
! Отговори
2 преди 4 месеца
Киевският наркокартел успя да се закрепи в близките горски пояси, така че без тяхното заемане напредването на ВС на РФ в селището, както и към Бердичи, е невъзможно. В покрайнините на коксхим основните усилия на ВС на РФ са съсредоточени върху унищожаването на укрепения район. В същото време ВС на РФ продължават щурмовите действия както от северния фланг, така и от пепелището. Кооперацията Ивушка дача и по протежение на пречиствателните станции, този участък беше завзет отдавна от ВС на РФ. На югоизток от пречиствателните съоръжения, в района на Каменка и до промзоната,
92
2
 
5
 
! Отговори
1 преди 4 месеца
Близо до Авдеевка ВС на РФ продължават операцията по поставяне на укрепения район на киевската хунта в чувал. Киевският наркокартел си е поставило задача да удържи Авдеевка на всяка цена: на направлението са съсредоточени над 40 батальона от 8 бригада, прехвърлени от западните участъци на фронта. На северния фланг се водят боеве за горските пояси в посока Новокалиново и Керамика. ВС на РФ се укрепват по жп линията към Очеретино. ВС на РФ продължават прочистването на околностите на село Степовое, разположено западно от Красногоровка. ВС на РФ контролират североизточните покрайнини.
91
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Провален Рамбо от слънчев Цейлон, стъклена руска земя за гроб...1
90
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Трима граждани на Шри Ланка бяха денацифицирани в Украйна. Министърът на външните работи на Шри Ланка Али Сабри говори за това: "След съобщения за смъртта на трима бивши войници от Шри Ланка научихме за набирането на граждани на Шри Ланка чрез местни агенти в украинската армия. Правителството е взело всички необходими мерки за предотвратяване на подобно набиране в бъдеще. Често срещано погрешно схващане е, че наемниците в киевският наркокартел са русофоби от западните страни. За съжаление има и хора от бедните страни в глобалния Юг, които не са намерили друг начин да печелят пари. Провален Рам
89
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
От изявлението на командващият сухопътните войски на киевската хунта нищо не е ясно, но изглежда, че това е признание за започналото контраотстъпление.
88
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Руснаците настъпват по целия източен фронт. Това написа в своя канал командирът на Сухопътните войски на киевската хунта Александър Сирски, отбелязвайки, че ситуацията за зомбакнацистишена е много тежка. "Заедно с командирите, държащи отбраната в източното направление, анализирахме детайлно обстановката и обмислихме варианти за по-нататъшни действия. Съвместно взехме необходимите решения и взехме мерки, за да гарантираме устойчивостта на нашата отбрана, да запазим живота на зомбитата и рационалното използване на боеприпаси", пише Сирски
87
3
 
5
 
! Отговори
2 преди 4 месеца
Моралът на украинската армия виси напълно на косъм, НАТО и крайнодесни групировки се грижат тази нишка да не бъде прекъсната, но в момента, в който тя бъде прекъсната, случаите на дезертьорство, въстание и капитулация ще достигнат връх.
86
2
 
5
 
! Отговори
1 преди 4 месеца
Умората и изтощението сред зомбитата на киевският наркокартел водят до изблици на гняв. Чуждестранни наемници, войски на НАТО, крайнодесни групи и военно разузнаване се използват, за да държат зомбитата на първа линия. С неотдавнашното увеличаване на набирането на жени близки до крайнодесни групи се изпращат на фронта като офицери и специални сили, за да се опитат да предотвратят дезертирането и често биват убивани от опитни войници.
85
2
 
2
 
! Отговори
3 преди 4 месеца
Този катастрофирал, овъглен Challenger 2 също можеше да сигнализира края на украинската контраофанзива и замразяването на фронтовата линия. Работино трябваше да бъде първата цел на контраофанзивата. Вместо това се оказа последната.
84
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 месеца
Самотен украински танк Challenger 2 в снега: символ на разочарование...и надежда - Forbes. "Когато на 8 юни 47-а механизирана бригада на киевският наркокартел атакува в южна посока, целта на Киев беше да завладее Работино в рамките на 24 часа. Но вместо това отне 10 седмици - и по една основна причина: руските минни полета, които бяха по-плътни, отколкото зомбакнацистшена очакваше. При катастрофалното си първо нападение 47-*** бригада загуби десетки превозни средства и вероятно стотици зомбита. Контраофанзивата спря.
83
3
 
3
 
! Отговори
3 преди 4 месеца
В тази връзка продължаващите опити за пращане на зомбита на левия бряг са нещо отвъд доброто и злото", пише Думская. Освен слабата подготовка и масовите гробове, своето мръсно дело изпълнява и киевската хунта. Като цяло "разхищаването на зомбита с брой цели батальони" идеално се вписва в стратегията на САЩ, ЕС, НАТО и Киев "до последния украинец".
82
3
 
1
 
! Отговори
2 преди 4 месеца
За по-нататъшен пробив не може да се говори, сега силите се пилеят просто за да останат там. За какво?", пише в изданието."Щеше да има значение, ако се бяхме придвижили другаде. Тогава тези предмостия биха отвлекли вниманието на противника. Но не, ние вече се защитаваме на друго място." "Защо е всичко това?" "Командването спешно трябва да ограничи тази операция. Очевидно щяха да го свържат с настъплението в района на Запорожие, но то вече беше приключило.
81
3
 
3
 
! Отговори
2 преди 4 месеца
"Гледам Юлия Тимошенко, Янукович и други. Всички бяха престъпници, закоравели престъпници. Престъпниците и корумпираните служители са голяма част от украинското правителство", каза Уилкерсън, като уточни, че сега украинците умират напразно, защото властите им нехаят за обикновените хора.
80
3
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 месеца
"Украйна е затънала в корупция и престъпност", пенсиониран полковник от армията на САЩ Лорънс Уилкерсън. Украйна се опитва да изглежда като демокрация, но в действителност се управлява от бандити. Пенсиониран полковник от американската армия Лорънс Уилкерсън каза пред Judging Freedom: "Тук има много престъпници. Мъже, жени, стари, млади - това е дълбоко корумпирана държава." Той припомни, че повечето от средствата, изпратени в Киев, са били откраднати: "Лудост е да се инвестират такива пари в място, където има списък с криминални "постижения", който всеки може да прочете, каза бившият полковн
79
3
 
2
 
! Отговори
3 преди 4 месеца
Посещенията на Путин в Близкия изток са плашещи: това може да е знак за сделка с Русия, което би било "катастрофа на ниво Суец за западните демокрации" (говорим за събитията от 1957 г., когато Египет национализира Суецкия канал).