Вежди Рашидов: Няма вече ГЕРБ, но има кой да плюнчи ушите на Бойко

Вече не го обичам, разочарован съм, заяви бившият председател на НС
Обновена: 11 дек 2023 11:25 | 11 дек 2023 11:00, Петър Бойчев
134
Вежди Рашидов: Няма вече ГЕРБ, но има кой да плюнчи ушите на Бойко

"На ГЕРБ няма за какво да съм обиден. Няма ГЕРБ, аз бях един от последните. Това сега са едни млади хора, от които през 2009 г., когато създавахме партията, нямаше нито един. Не съм обиден, партията си е на един човек, да си я прави каквото иска".

Това каза по bTV Вежди Рашидов, бивш депутат, министър на културата и председател на парламента. Той допълни, че от 5 месеца не е говорил с лидера на партията Бойко Борисов.

"Нищо не бих му казал. Той не е малко момче, има кой да му плюнчи ушите. Не е лишен от качества. Да, имаше между нас малко неадекватни действия, вярвал съм му много, но вече не го обичам, човек се разочарова“, каза още Рашидов.

Той подчерта, че има повод за самочувствие, тъй като по време на неговото управление на Министерството на културата са били „ремонтирани 10 театъра, създадени 6 нови музея“, а българското изкуство е било "вкарано" в най-големите световни музеи.

Вежди Рашидов обяви още, че подкрепя протестите на културните дейци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Рашидов беше абсолютно прав за оная реплика за "***" заради която го махнаха, а позорното е че никой не го защити - нито собствената му партия, нито опозицията, нито обществото...
17
7
 
8
 
! Отговори
кУлтУра?! преди 4 месеца
Какво означава това някой да ти "плюнчи ушите"? Тоя рашидов е изключително зле възпитан и очевидно доста пpocт... способен е да накара гражданите да получат позив за повръщане, дори сабалем рано
16
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
По начина по,който тиквата махна най близките в партията и Цветанов и Горанов и Вежди и Божидар Димитров .То не че нямаше причина да ги махне но .За власт тиквата внуците ще си продаде .Маха всички на секундата без да му дреме нищо че се познават от 20-30 години.Преди време викаше че Цветанов бил неговото семейство ,след това викаше че Влади Горанов му бил като син .И най накрая се раздели и с единия и с другия за 15 минути .
15
4
 
3
 
! Отговори
Превод в ефир: преди 4 месеца
"Иска Боко дава мене папа. Иска Ам-ам! Боко дава мене ам-ам"
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Е на кой му е приятно дърт пиандурко да му плюнчи ушите?Каквото си намазал-намазал.Сега младите вървят по твоя път.Там морал и скрупули няма.Само интереси и пари.Не се прави на изненадан.
13
4
 
4
 
! Отговори
Превод от Рашидски: преди 4 месеца
"Аз гладен, аз иска ам-ам!"
12
5
 
7
 
! Отговори
ХАХАХ преди 4 месеца
На този да не са му спрели пиенето ,та е толкова сърдит ?
11
3
 
5
 
! Отговори
Кирил Петков преди 4 месеца
Бойко Борисов вече е с нас, дърпай Веждичка.
10
5
 
11
 
! Отговори
Хахаххах преди 4 месеца
Веждичката хартиса от крадците и сега се чуди какво ще краде. Веждичка, не се чуди - нищо няма да крадеш, точно както всички нормални български граждани. Каквото си успял да откраднеш докато бе министър, това ще ти е. Да си крал повече.
9
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В тая интересчииска партия отдавна съм казал, че няма вярност. Има само пари, като свършат парите всеки ти обръща гръб. Била вождска партия, само че това го знаем отдавна, Веждичката кога ги разбра тия неща, че така се обиди?
8
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Жалък, по-жалък, най-жалък, Вежди Рашидов!
7
0
 
19
 
! Отговори
Дони преди 4 месеца
Унизен си, разбираемо е. Все пак бе в генезиса на тази вакханалия. И, дано си прав за края!!!
6
1
 
14
 
! Отговори
Един от Промяната преди 4 месеца
Бойко вече краде с нас. Смoтани ГЕРБ-енуги, забравете за Бойко. Той вече е от Промяната. ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ ЩЕ СИ ЗАМИНЕТЕ КАКТО ИЗГОНИХА ВЕЖДИ РАШИДОВ. Бойко вече е Променен.
5
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Абе,веждичке,а досега не беше ли същото?Докато ти плюнчеше ушите на вожда,всичко беше наред,а когато те изместиха,изтрезня!
4
2
 
19
 
! Отговори
ГЕРБ се разпада? преди 4 месеца
РАЗПАДА ли се герб?
3
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Почерпил се е - добре нека си плямпа глупоcти , НО да не сяда да шофира в това състояние !
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
управляват ни три партии с крепосни избиратели, на Доган, на Бойко и на американскто посолство, а овцете българи ходят за гъби и не галсуват
1
4
 
5
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 4 месеца
Рашид много ти е фризиран изказа;))) Кажи: тва са едни майчини посеричи, на които ку са фана на бас на шише ракия и ша ги умора сичките;)))