ПП се отрече от съпругата на убития, не била член, а само кандидат за депутат

Габриела Пеева е шефка на дирекция в община Бургас
23 яну 2024 15:03, Петър Бойчев
158
ПП се отрече от съпругата на убития, не била член, а само кандидат за депутат
Снимка ОИК-Бургас

Габриела Пеева, която бе арестувана за убийството на бившия си съпруг Пейо Пеев, не е член на "Продължаваме промяната". Това е заявил пред "24 часа" областният координатор на партията Даниел Михалев.

Още по темата
"Нито е членувала, нито е подавала молба за членство", категоричен е той.

Общинската шефка на дирекция "Младежки дейности и превенция" в Бургас е била само кандидат за депутат от ПП през 2021 г., когато формацията още не била регистрирана като единен политически субект. Тогава попада на последното 12 място в бургаската листа.

После участва в учредителния конгрес в Пловдив през 2022 г., когато ПП става партия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Лош==И аз си помислих същото за тази,още щом я зърнах! Много интересно е от психологическа гледна точка тези двамата,с които се е тракала по график,толкова згубени и откъсани ли са?! Че не става въпрос за любов е повече от сигурно, загадка е какви патологични страсти и амбиции са се вихрили между тях? Уж интелигенти и образовани,а с необузданите си вихри надминаха и ц**н**те! Освен извършеното кърваво убийство,ужасно е,че убийцата е шеф на дирекция за превенция и младежки дейности!!! Затвор
25
2
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 месеца
След като съсипа блестящ посланик и затвори мисията ни в Тайланд - Красимира Трифонова удуши зет си/ ЗАГЛАВИЕ ОТ НЕТА :D НАЗНАЧЕНА ОТ БКП НА РАБОТА В ТАЙЛАНД ЗА 30 ГОДИНИ
24
1
 
15
 
! Отговори
Бо Тик Вун преди 4 месеца
имаше Партия от Калинки, а ПП си е Партия от Престъпници! ЧаталджаГейт и ФАКТИ Без ПРИЛАГАТЕЛНИ (за съжаление говорещите Български подобен израз не разбираме, защото фактите винаги са без прилагателни - за това са факти, но като си Гузен и са те Хванали - се чудиш какво интересно да измислиш, че да се измъкнеш).
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До АнонимеНСъмнява ме майката да е членувала в БКП, защото по времето на БКП е била 20годишна. Но сигурно Путин я сложил в Тайланд , а сега е накарал да удуши и зет си, който е най-големия евроатлантик в България след големите 5 - ББ, КП, ДП, АВ и ХИ.
22
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Според Буда жените са лъжливи.За жените истината е лъжа, а лъжата е истина.
21
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Същите мурафети като на Бойко. 1:1 сте ГЕРБ и Подмяната. Лъжем, крадем, и други престъпнелия вършим и хоп... като хванат някой - "аз този не го познавам, той не е от нашата партия, само ни е подкрепял, ама кандидат е бил, ама от гражданската листа, ама ние не го искахме, ама коалиционния партньор вика той да е"... Един дол крадливи дренки сте всички! Затова не гласувам от 7 години, нямам и никакво намерение да го правя.
20
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Колко благ поглед, каква невинна усмивка... И не, не е член на ПП, само е била кандидат за депутат в листата на ПП... Но пък е сред учредителите на ПП... И е ръководител на Дирекция "Младежки дейности и превенция" в общината на голям областен град... И майка й не е била посланик, а само консул и дипломат от кариерата... И двете са се борили да спасят децата си от хищните лапи на бащите - не, не, не са убийци... Пуснете и бабата под домашен арест, за да помага на щерка си в грижите за децата...
19
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
То ПП отричат всичко кражби на милиони ,далавери с апартаменти сага пък не би член много каши за бъркаха,всички виждат а институциите си затварят очите ,тия ако командват още 9 месеца че си продадат майки и бащите си
18
1
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 месеца
ТУК Е ИМАЛО КОАЛИЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ МЕЖДУ БКП-МАЙКАТА И ДЪЩЕРЯТА-ПП-ДБ С ЦЕЛ УМОРЯВАНЕ НА ЕЛЕКТОРАТА :D
17
3
 
34
 
! Отговори
НитоЕдинПовече! преди 4 месеца
Ама е била нпо активистка. Посещавала е харвардските курсове. Била е кандидат-депутатка на ПП.Тоест е от същата прослойка на коалицията
16
1
 
7
 
! Отговори
Партиен член преди 4 месеца
Добре е да се членоразделя, избягвайте нечленоразделни прояви с цел предотвратяване на бъдещи проблеми!
15
11
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 месеца
ОРГАНИЗАТОР НА УБИЙСТВОТО Е МАЙКАТА КОЯТО Е БИВШ КАДЪР НА БКП И Е РАБОТИЛА В ТАЙЛАНД 30 ГОДИНИ НАЗНАЧЕНА ОТ БКП!
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Хаха! Айде сега пъ!
13
2
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 4 месеца
Със или без тази история остава фактът, че в тая партия си купуват апартаменти с асансьори изгодно. Знаем ги двамата, единият от тях е съпредседател на ПП.
12
1
 
21
 
! Отговори
Муахаха преди 4 месеца
и Аз Не Съм Член - Ама НЕ Са ме Предлагали за Топла Позиция на Депутат с 5цифрена Заплата - Защо ли?! Нали ПП само на НеЧленове дават Депутатско Място?!
11
1
 
28
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 месеца
АМА РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НЕ Е БИЛА ЧЛЕН ! ТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА Е КАНДИДАТ ЗА ДЕПУТАТ ОТ ПП-ДБ БЕЗ ДА Е ЧЛЕН! ВЕЧЕ НЕ Е ЧЛЕН ЗАЩОТО Е ИЗКЛЮЧЕНА НО ДО ВЧЕРА Е БИЛА!!
10
2
 
36
 
! Отговори
пенсионер-ветеран преди 4 месеца
Не е Член бе, само Искаме Депутат да Я НаПравиме! Ей, тоя Народ, наистина ли Гласува за ПП или всичко беше Фалшименто през Машините?!
9
1
 
34
 
! Отговори
ЛЕТЯЩОТО КИЛИМЧЕ преди 4 месеца
АХ,КОЛКО БЪРЗО СВИВАТ СИ ОПАШКИТЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ НА ПРОМЯНАТА,АХ,КОГА ЩЕ ДУХНЕ ВЯТЪРЪТ НА ИЗМАМАТА ДА ПРЕХВЪРЛИ ХАРВАРДСКИЯ КРАДЕЦ ОТТАТЪК ОКЕАНИТЕ ДА ПРЕДАВА УМЕНИЯ НА ШАМАНИТЕ?!...
8
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дали е била член не знам, но със сигурност е уважила много от другите членове.
7
2
 
10
 
! Отговори
9 преди 4 месеца
Татарлъ член