Гуцанов пита: Секретна мисия ли е посещението в Киев?

Според депутата от БСП мнозинството е опъвало чадър над Мартин Божанов
31

От БСП изразиха съмнение в работата на парламентарната комисия за убийството на Мартин Божанов - Нотариуса. Ще свърши ли тя работата, за която е създадена?

"Начинът, по който протече дебатът в парламента днес, беше абсолютно безсмислен на тази комисия. Тъй като всички временни комисии по подобен тип разследвания се правят на паритетен принцип - колкото политически партии има в Народното събрание, излъчват равен брой народни представители. За първи път тази комисия не беше на паритетен принцип, направи се така, че ГЕРБ да имат най-много народни представители - петима, ПП-ДБ - четирима, трима от ДПС, извинете, какъв беше смисълът от тази комисия", попита депутатът от БСП Борислав Гуцанов в студиото на "Денят ON AIR".

Още по темата
Той припомни, че в последните дни се твърди, че Нотариуса е имал връзки от сегашното управляващо мнозинство.

"Това мнозинство, под чийто чадър най-вероятно са ставали действията на г-н Божанов, то да се разследвало само себе си? Как да стане това нещо? Това е прах в очите на хората, замитане на следите, защото е ясно с какви резултати ще излезе тази комисия. Най-вероятно комисията ще бъде използвана за извиване на ръце", допълни Гуцанов.

Според него най-големият дефицит, който имаме в момента, е този на справедливостта.

"На хората им омръзна да гледат кражби, грабежи в държавата и да няма нито един наказан. В последните 20 години има много сигнали, не само за Нотариуса. Направи се една псевдо рокада в прокуратурата, какъв беше смисълът от цялата работа?", категоричен е народният представител пред телевизия Bulgaria ON AIR.

А още в петък депутатът е попитал дали се подготвя посещение на българска делегация в Киев, но Желязков не дал отговор.

"В Народното събрание той каза, че когато е нужно, ще ни уведомят. 24 часа по-късно се оказва, че има българска делегация, начело с председателя на НС, в Украйна, без да има нито един представител на опозицията. Много неща ме притесняват от това посещение. Това секретна мисия ли е? Ще даваме поредните ракети и поредното оръжие, или какво ще направи България, или сме още една крачка по-близо до военния конфликт", възмути се Гуцанов.

Гледайте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
С тая комисия от трите партии не става нужно и опозицията да участва ,защо че заметат всичко под килима
26
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този другар изглежда оглупява, като вожда си.
25
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този тъмен субект не трябваше ли да лежи в затвора?
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Секретна мисия с нашите пари,вече са нагли.Време е за къпане братя БЪЛГАРИ. Къпи!
23
6
 
5
 
! Отговори
тоя па преди 2 месеца
е точно на вас комунистите ше се отговори , хахага
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ми станаха иначе еднообразни новините, всяка седмица ходят до УС да почешат на Байдън мъдътъ или на който там треторазреден чиновник ги посрешне дайте малко при Зеления по младичък и хубавичък е.
21
7
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
Ей това са ***. Все конспирации и секретни мисии им са в главите. Не че не видяхме Желязков в Рада, със Зеленски, на улиците на Киев. Какво му е тайното?! Гуцанката да отиде на посещение в Москва, да видим колко прозрачно ще е то и дали изобщо ще го допуснат до великия диктатор. Я ще го сложат на многоооо дълга маса, та с бинокъл да гледа събеседника си, я ще го вкарат У бункер, че май от там ТО не излиза.
20
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Подготвят ни за война.
19
9
 
2
 
! Отговори
!! преди 2 месеца
Разбира се, че е секретна мисия - след като има толкова руски шпиони наоколо, даже в парламента. Както виждате, въпреки че е тайна, рашистите са разбрали и изсипаха куп ракети върху Киев.
18
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 2 месеца
Опит да станеш на слънчоглед.
17
0
 
4
 
! Отговори
Светозар преди 2 месеца
До Ангелина" бонбоубежище " Драга, това идва от бомба, не от бонбон. Ама, иначе си фен на Възраждане.
16
1
 
3
 
! Отговори
Ангелина преди 2 месеца
Напълно "нормално е" за държава ,в която има симбиоза между институциите и престъпния контингент ,както всичко останало и "структурните промени" да са синхронизирани в "държавната" и "външната" структура с "прегрупиране" по терминологията на изпълняващия функциите на ГП със смяна на клакьорите ,а диригентите са все едни и същи и даже методите си не разнообразяват много.Не е и нужно зомбирането е повсеместно и на "обществото " това му "харесва" - ЯВНО. "Секретна мисия" е с код"бонбоубежище"!
15
2
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 месеца
Защо изобщо е нужно да има парламентарна комисия по едно обикновено криминално убийство? С какво е по-специален този откровен ***, когото са застреляли като куче, а жена му е викнала полицията с 50 минути закъснение? Очевидно заинтересованите да има комисия, по някакъв начин са свързани с тая история.
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Краси Мандражии фашисти са обирали пък кравите на хората.
13
9
 
6
 
! Отговори
Краси преди 2 месеца
Гуци-Гуци е комунист!Комунист значи терорист и обирджия на мандри.И точно комунист-руски слуга да ни учи на морал??????
12
3
 
7
 
! Отговори
ЗАЩО НЯМА преди 2 месеца
безплатно здравеопазване??????????????????????
11
6
 
15
 
! Отговори
Прав е! преди 2 месеца
Гуцанов! България в момента се управлява много по-тоталитарно от когато и да е било. Управляващ режим, който обявява леви популистки лозунги за мир, интернационализъм, безплатно образование......, а действа безпардонно, без допитване до нар. събрание, .....
10
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Очевадно ще пратат първо танкове а после и войници ит бг и така се крие че бг влиза във войната. ЕС и САЩ са поискали от бг срещу еврозона и се крие.
9
20
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 2 месеца
Хахахааа, тоя Гуцан е тотален кремълски cлyгa и изтривалка. Много ми е кеф как реве на умрело от злоба и безсилие. Особено като се напъва на сухо от трибуната в парламента :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
8
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
айде бегай у руша бе комунистически плющечко