Ще остане ли Габриел и външен министър? Тя: Не коментирам

Нищо не е договорено, докато всичко не е договорено, отсече бъдещият премиер
104
Ще остане ли Габриел и външен министър? Тя: Не коментирам
Снимка: БГНЕС

"Не бих въобще коментирала на този етап". Това заяви вицепремиерът и външен министър Мария Габриел, в отговор на въпрос дали би отстъпила МВнР след ротацията, след която тя трябва да стане премиер.

"Нищо не е договорено, докато всичко не е договорено. Имам европейски опит и мога да го кажа", каза Габриел, цитирана от БГНЕС.

Още по темата
По повод на споровете кой да оглави външното министерство, тя заяви, че България е демократична парламентарна република. "Всеки има право на мнение. Докато има разговори и всеки си отстоява мнението, това далеч не означава, че те са безперспективни. Напротив. Има повече емоции, това не е първият път. Важно е да останем сериозни в намеренията си за това България да върви по пътя, по който е поела", каза още външният министър.

Според нея ако нещата останат така, както са договорени тя не вижда заплаха за работата и бъдещето на правителството. "Искам да видя, че сме екип България, който показва резултати и има цели", заяви Габриел.

Тя посочи, че диалогът между нея и премиера Денков продължава. Според нея в момента България трябва да бъде последователна в отстояването на своето място в ЕС и последователна в политиките спрямо своите граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Помкиня с френско гражданство ,плашеща външност и неизвестна диплома, иска да управлява страната ни.Отврат.Но след диктатурата на Тиквата ,всичко е възможно.
80
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абе тия са страшни мани
79
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До баба мараГоспожата е с двойно гражданство, а тя се е засилила за два поста. Никакъв министерски пост не й се полага. Не можем да р***зберем каква е. Българка или се прави и на французойка. И тя, и детето й са с френски имена. А има отлично подготвени дипломати от кариерата, работили с години като посланници в големите европейски държави.
78
0
 
6
 
! Отговори
Я я я преди 2 месеца
Не знам за вас, но като гледам какви психопатщини предлага тиквaта, аз вече се плаша кво ще стане като дойде ротацията...
77
0
 
6
 
! Отговори
Фъндъкова Номер 2 преди 2 месеца
Борисов ше и говори в едното ухо на премиерското полу-кълбо, а когато иска да се свърже с министерското полукълбо на гладкото и мозъче - ше използва другото ухо. А тя, като послушна гербажийка само ще кима кротко и ще изпълнява. Цялото ГЕРБ са безволеви роби на Бойко Борисов. Като Фъндъкова, Хекимян, Атанасова и мнооого многооООООООго други.
76
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това което наблюдаваме е политически цирк. Нито Денков, нито Габриел са подходящи за позицията външен министър. Тези хора нямат никакъв дипломатически опит. На този важен пост би трябвало да се постави изключително опитен дипломат от кариерата. Габриел е по подходяща като министър на спорта и младежта, но е в тежък конфликт на интереси, с двойното си гражданство. Сама би трябвало да се оттегли, ако милее за страната си.
75
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До НЕ Е ЗЛЕ! Ако не и е зле.. ще й стане ЗЛЕ съвсем скоро!
74
1
 
3
 
! Отговори
НЕ Е ЗЛЕ! преди 2 месеца
Заплата на министър + заплата на премиер, а работата - на половина! Хич не е зле!
73
2
 
6
 
! Отговори
ЕХО, МАРКЕ??? преди 2 месеца
МАРИЙКЕ, а искаш ли да заемеш всички останали министерски кресла? Да не останеш от два стола на земята само? Много внимавай и не забравяй - НАРОДА МРАЗИ ГЕРБ ОТ ДЪНОТО НА ДУШАТА СИ!
72
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Гербаджийски номера. Има ли изненадани?
71
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Иска да бъде женски Богдан Филов тази некадърна сврака! Да употреби властта за лични цели, а Борисов каза, че гледа като кукумявка във външно (негови собствени думи!).
70
2
 
7
 
! Отговори
БОКО Е ЛУД преди 2 месеца
По стара традиция, Боко днес говори едно, утре ще запее нова песен. Мога да се обзаложа на 5 лева с трима от вас, че Габриел НЯМА да остане министър и то не за друго - самия Тиквyн ще я призове да освободи поста при ротацията. Съгласни ли сте с мен?
69
1
 
6
 
! Отговори
смех преди 2 месеца
И кой ще ни е министър председател, когато я извикат на международна конференция?
68
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Глупостта не ходи по дърветата. Не бих коментирала , амс коментирам. Какиното, слагай си шалварите и си отивай в Хаджидимово.
67
2
 
6
 
! Отговори
Психиатър преди 2 месеца
Дадохме на Боку хапчетата. Спокойно, утре ще си дойде на акъла и ще си оттегли искането. Беше изпуснал един ден да си ги пие.
66
3
 
3
 
! Отговори
Накратко : преди 2 месеца
Все тая! И съсела и жирафката си получават инструкциите директно от Козяк!
65
1
 
8
 
! Отговори
ОСТАВКА НА СГЛОБКАТА преди 2 месеца
Това е безумие - един човек да заема две толкова отговорни длъжности едновременно. Да взима две заплати... да даде две клетви. ... ми тва са две отделни институции Mъ, уфцЪ, пийте ги тия хапчета. Две длъжности характеристики. Искам да ми обясните по колко часа ще работи като министър и колко като премиер? Какво е това безyмие, сякаш се намираме в лудницaта в Курило..... Или подавай оставка като министър или освобождавай поста. НЕ ТЕ Е СРАМ!!! НАГЛA ГЕРБAДЖИЙКА!
64
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Марш на село на тютюня м.а *** :)))
63
4
 
0
 
! Отговори
до 68 преди 2 месеца
Що бе....при Нинова, сладко ли ти беше олио за 6 лв литъра и кашкавал за 35 лв килото.
62
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Добре, че почна да носи блузи с висока яка, че адамовата ябълка много се набиваше на очи.