Любен Дилов: Тази сглобка ще продължи да съществува

Според него ротацията не е нещо съществено
17 фев 2024 13:05, Нели Христова
43
Любен Дилов:  Тази сглобка ще продължи да съществува
Снимка: БГНЕС

В момента имаме 360-градусова ротация, защото се намираме в същото положение, в което започнахме. Това заяви депутатът от ГЕРБ Любен Дилов син, коментирайки противоречията между партиите в „сглобката“ за това на кой трябва да оглави МВнР след ротацията.

"Ротацията е нещо, което не е съществено. Ще има някакви промени, защото така се договорихме преди около 9 месеца. Тази сглобка ще продължи да съществува“, каза Дилов пред БНТ.

Той определи сегашното управление като необичайно интелигентен ход за българския политически елит. „Никога не съм очаквал, че може да има нещо такова като сглобка. Хора, които толкова искрено да се ненавиждат заради честите избори, които правеха и ги сблъскваха на политическия терен, и да намерят сила да седнат на една маса, да се разберат и да сложат приоритети. Това не се беше случвало“, заяви Любен Дилов.

Той добави, че има напрежение, защото от ПП-ДБ се отмятат от думите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тази сглобка се крепи на общия корупционен интерес на партиите ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС на власт с всички благинки от нея, иначе идеологиите им,доколкото те имат такива, са различни и ги обединява желанието им да слушат Козяк16 и предишни прегрешения на техни лидери. ПП със свои лидери често превишава възможностите си - това е тяхната политика,така че дават възможност на своите временни съюзници в подходящ момент да бламират Кире и Кокорчо. Да се надяваме, че Възраждане и 3 март ще се активират
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя ме кефи как вика шишчета-сисцета!Хахахаха!
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
РАЗБИРА СЕ НАЛИ И ТИ СИ ОТ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ - АМЕРИКАНСКИ СЛУГИ-ПРОСТО ПОСЛАННИКА ВИ Е КАЗАЛ-СЪС ЗГЛОБКАТА СИ ЗАМИНАВАТЕ И ВИЕ
36
0
 
6
 
! Отговори
PS преди 2 месеца
Киро не си крие целта: качи ли се да управлява -виж 2022г.- веднага се стреми да постигне власт във всичко и на веяка цена, да печели облага дори с риск от загуба за държавата.и лъже,безсрамно лъже и може би сам си вярва. Кокорчо е по-умен, но няма управленски и ***. опит и се опитва с плоски номера да излезе от заплетени ситуации - виж съставянето и отчитането на годишния бюджет.Лорер си е еврейче и се държи като такъв.ПП като партия с такива лидери не може и няма дълго да се задържи на власт
35
0
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ и ПП в канала преди 2 месеца
То е ясно, че тази сглобка ще продължи да съществува, защото иначе идват ВЪЗРАЖДАНЕ. Посолството не може да допусне това и заради това ще продължава да ги натиска да си стоят в сглобка въпреки, че не се понасят. Отделно от това всички знаят, че при едни избори ПП отиват в канала заедно с ДБ, заради това, че излъгаха избирателите си, които бяха предимно разочаровани гербаджии, а ГЕРБ ще са някъде на опашката и това не се нрави на посолството, защото тогава няма да могат да командват колонията БГ.
34
1
 
0
 
! Отговори
това нещо преди 2 месеца
Денди ли е?
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен, к.28 Какви партии са тези вече останки или отпадъци? Едната се управлява от един биш милиционер, когото пяната изхвърли за кмет на столицата и оттам стана политик.Нравът му е милиционерски, той не е умен,нито съорбразителен.Да,хитър е и непредвидим - всеки момент може да ти погоди груб,брутален номер и да те изхвърли. Тримата канадци са отявлени авантюристи.За тях идеология и програма няма, целта е да се напечелят и беж.Това особено личи при Киро-гледа да се качи на върха и да /след
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Напротив, това се случва от 20 години. Няма нищо уникално в сглобката. На всичко са готови заради депутатските кюфтета
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А смисъла от съществуването и какъв е?Тя е вредна за България!
30
0
 
5
 
! Отговори
българин преди 2 месеца
Този индивид,поглеждал ли се е в Огледалото скоро?-:(((
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Шега си е направил Любчо.
28
0
 
5
 
! Отговори
Ангелина преди 2 месеца
Голямо падение си ти Любен Дилов син ,въпреки че си умен ,което е още по- жалко за индивиди ,като теб ,които са се "продали на падишаха" ,заради снобската им същност и "нищоправенето" в НС. В България няма "политически елит" ,а още по- малко "интелигентен ход" на този "елит". "Интелигентния ход" на това мерзко "образование " наречено сглобка е пълен слугинаж за лични цели и убийства от всякакъв характер освен на престъпници и на невинни хора ,поради меко казаното порочната престъпна система .
27
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сглобка от две натурално комунистически партии ГЕРБ и ПП.
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ТАЗИ СГЛОБКА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО РАЗПАД НА ПАРТИИТЕ В НЕЯ.
25
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Още един нагаждач,къв се явява в НС
24
0
 
9
 
! Отговори
маалатъ преди 2 месеца
Уви, прав е!!! Шерифъ от "Посолството" държи здраву "Сглобкатъ"
23
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Май те е страх че ще останеш без работа??? То се е видяло че за нищо не ставаш, продължавай да вярваш:)))
22
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дилов е политическа порнография, ама нали заплатата да тече.... има няма два парламента и добута до пенсия
21
0
 
10
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 месеца
УМЕН ТА УМЕН ФЪФЛЯКО -- ДАЙ СИ СМЕТКА ЧЕ СГЛОБКА Е ОТ ТВЪРДИ МАТЕРИАЛИ , А ТОВА Е СЛЕПКА ОТ ТИНЯ -ТАВТАЦИ И " АМЕРИКАНСКО" ТИКСО !?
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Комунисти в радиа, телевизии, интернет, политика, бизнес, култура.....Друго няма.Комунистите избиха другите.