Лена Бориславова: Да, опростачването на българската политика все още е тук

Промяната обаче идва, пише тя
8 мар 2024 15:36, Нели Христова
242
Лена Бориславова: Да, опростачването на българската политика все още е тук
Снимка: БГНЕС

"ГЕРБ и ДПС всъщност все още не са губили истински власт, защото са в регулаторите и в съдебната власт. Ето затова има толкова остра тяхна реакция на идеята за механизъм за излъчване на независими кадри в регулаторите. Чак сега сме в точката, в която те истински могат да изгубят власт - не за 9 месеца, а в органи с мандат от по 9 години". Това коментира във Facebook бившата говорителка на кабинета "Петков" Лена Бориславова.

Думите ѝ са в отговор на коментар под нейна публикация, в който я обвиняват, че ПП-ДБ управляват с ГЕРБ, а "нарича това промяна".

Бориславова активно се включва да отговаря на нападки и по други теми, включително майчинството ѝ и Кирил Петков. За съпредседателя на "Промяната" жена пише, че докато Лена говори за "опростачаване в политиката", той "едно нормално изречение не може да върже". На това Лена отвръща внимание, че има разлика между простотията и словореда.

А на обвиненията, че получава 10 пъти по-високо майчинство от останалите жени, тя припомня, че има законово установен максимален праг.

Ето и постът, който Бориславова публикува:

Промяната идва.

Обещанието за ротация се спазва.

Страховете един по един си отиват.

Покачването на очакванията да живеем все по-добре и по-добре като в нормална европейска държава задължават всеки политик оттук нататък да гони тези резултати.

П.С.

Да, опростачването на българската политика все още е тук (основно в лицето на ИТН и Възраждане). Да, в парламента не всеки се бори за прозрачност и независимост, справедливост и законност. Но тези хора вече не управляват еднолично страната и бъдещето ни.

Дали и кой ще бъде изпран и от кого все още е рано да се каже.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
3
 
15
 
! Отговори
Просто Киро преди 2 месеца
Може би да съм ***,ама няма как да бъда иначе,когато си спомня,парапета Лена и как Кирчо и масажираше ауспуха!
88
3
 
19
 
! Отговори
Мда преди 2 месеца
Поредната мутреса дошла да дава ькьл -видяхме я на парапета какво може
87
2
 
13
 
! Отговори
Даа, преди 2 месеца
Ленчето да смаже сглобката от ръжда, ще и трябва нещо мазно.
86
5
 
18
 
! Отговори
Дима преди 2 месеца
Да Лено ,опростачаването на българската политика все още е тук ,и вие се появихте като допълнение да я опорочите още повече с наглостта си, дебелашките лъжи,парапетите ,пиците с кристалите.Та Киро беше редовния гост в студиото на Трифонов - ИТН.За трагедията Възраждане не ми се говори.Самонадеяни самозванци решили,че са голямата работа и можели да управляват държава?! Айде бе,видяхме какво можете- пълна разруха и майстори на схеми.Негодницинагли и отвратителни.Аз като те гледам ти и за майка
85
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Моме, вземаш си Киро,а с него и Асен и да се връщате от там от дето ви довя вятъра.
84
11
 
5
 
! Отговори
100% е права преди 2 месеца
Категорично, тази тпа мутра Бойко Борисов да си взима торбата Пеевски и глашатаите Зартова, Гешев и Сарафов и да се махат от континента даже.Супер ***
83
3
 
7
 
! Отговори
Чудя се преди 2 месеца
Дали ленка не е фотографирала бачо , как сладко спи до чекмеджето с пачкитеГолеми отстъпки им направи бацо не е без нищо
82
5
 
7
 
! Отговори
Факт проверено е преди 2 месеца
Лена Бориславова подслушват ви със СРС, Борисов разполага с цяла армия от слухари, назначил е десетки хора от бедни провинциални райони(Перник, Кюстендил, Благоевград) да следят и тормозят опоненти, някой ги спонсорира с незаконно милиони!
81
2
 
19
 
! Отговори
Муа ха ха преди 2 месеца
Е, как. Точно у ПП са любовници, роднини, кумове, разни приятелчета и прочеее
80
3
 
5
 
! Отговори
Галя от Ембацито преди 2 месеца
Браво, Ленче. Мале, как ще те цункам и любя със *** довечар. Добро момиче.
79
4
 
24
 
! Отговори
Онзи преди 2 месеца
Тази каква е ? Като каква се изказва? Нея ли манда....ха в чужбина? Тази промяна я слушам и чакам от 35 години ама стигат. Разбрахме какво разбирате под промяна. Властта и парите при Вас .Труда и задълженията при другите. Да ви се-ра на демокрацията и реформите бок.луц.и такива
78
2
 
14
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 месеца
Що не вземат да изчезнат по островите още сега а трябва да се мьчим да ги търпим ощеНе направиха ли достаръчно пари на гьрбь на окаяният бьлгаринЕдинственната им заслуга е , че успяха да направят от всекиИзбирател на - вьзраждане или бсп
77
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Усетихме промяната, но според мен вече и се пренаситихме, та Ленче взимай Кирчо и Кокорчо и отивайте в Харвард да правите промяна и повече не се връщайте!
76
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 40 да кажа само 40 че такова разрушаване такава открита алчност такова стани да седна такава жажда за власт не съм виждала Открито заявяване стани да седна със заблуди със лъжи със алабала с президента с кодове с купуване на депутати със саботажи и със още и още Разруха рушене безвремие за държавата ни от 3 год насам 40 е
75
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Христо Смирненски създаде "Приказка за стълбата". Лена - видеото от парапета. Права е българинът така изпростя, че трябва да му покажеш дупката през която се влиза в политиката. Разбира се за дупката на ключалката на таванската квартира става въпрос. Да не си помислите друго. Лена малко трудно я нацели с ключа.
74
4
 
7
 
! Отговори
Анон преди 2 месеца
Да и ти заемаш все по - голяма част от него.
73
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тая е отвратителен човек.
72
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Лена щеше да става Маргарет Тачър в българската политика, а се оказа поредната ... жена от парапета.
71
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Доня Курлеона Кръстницата трябваше да се появи.
70
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Точно тя да говори за опростачване в политиката... Но така е, когато някой сочи с пръст, останалите 4 сочат обратно към него, Ленче.