Петков: Борисов само прави преговорите по-трудни, трябва да има малко дисциплина

Борисов да спре да дава епитети, призова той
8 мар 2024 12:38, Нели Христова
108
Петков: Борисов само прави преговорите по-трудни, трябва да има малко дисциплина
Снимка: БГНЕС

Борисов да спре да дава епитети. Това не помага. Държим се с голямо уважение към преговорния екип на ГЕРБ. Борисов само прави преговорите по-трудни, трябва да има малко дисциплина, заяви съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

В отговор на думите на лидера на ГЕРБ, който заяви, че не иска Асен Василев да бъде финансов министър, Петков отвърна: Утре Борисов да дойде в НС и да ми каже предложението си в лицето.

Като шанс за добро правителство определи Петков намерението на Борисов да делегира права на Мария Габриел като премиер.

"Делегирам, ама ще ви кажа всичко през медиите, е деструктивно", допълни Петков.

"Този кабинет има смисъл само и единствено, ако нашите реформи продължават. Няма да държим правителство, само за да имаме правителство. Ще застанем зад Мария Габриел, ако знаем, че съдът става независим, че регулаторите започват да работят за хората и службите започват да работят за гражданите", подчерта още съпредседателят на ПП-ДБ.

Правителството служи, за да може регулаторите да работят за хората и съдът да се изчисти от джуджета и нотариуси. Това ни интересува по същество, каза от своя страна и Христо Иванов.

Настояваме да има ясна формула за носене на отговорност. Фокусът при регулаторите да бъде върху качествата на хората, а не върху това кой ги е излъчил, каза още лидерът на "Да, България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
86 Откакто ПП шарлатаните са във властта, данъците са до небесата, имаме "воден беден", инфлацията и цените изяждат заплати и пенсии, а те се къпят в лукс и разврат. Вземат по 10 000, напазаруваха си луксозни коли и апартаменти на наш гръб.
89
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
55 С незаконния арест на опозиционен лидер и то на най-голямата партия ГЕРБ Борисов, Киро просто орезили себе си. При демокрацията опозиционен лидер не се арестува, все едно, Путин, когато арестува Навални. Киро от парапета срита демокрацията, защото квадратната му кратуна е празна.
88
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Петков е като някакъв мало* умник. Все не разбрал. Няма политик, който да се изказва по-добре от Борисов- точно, ясно, конкретно. Петков си мисли, че ще го канят с бъклица до безкрай.
87
4
 
4
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 месец
Киро, недей да се перчиш, ами бягай да целуваш ръка на Бойко, докато не се е ядосал. Ако още се бавиш, после друго ще целуваш
86
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Скрий се бе, шебек! Кой те бръсне тебе за слива ?! Отивай да пълниш корема на Лена, това тука е мъжкарска работа...!!
85
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вече нямате премиерче, Кики, и никога повече няма да имаш. Свиквай.
84
0
 
2
 
! Отговори
до 70 преди 1 месец
До Надя,вдигнето до небесата на заплатии пенсии за нищо ли го имаш,и това дето описваш не се ли отнася за народа,не е ли този народ безбожно нагъл,самозабравил се,със самочувствие без покритие и т.н,коментара ти само доказва безкрайната ви наглост и самозабравяне,че си повярвахте че сте богове,само защото не си знаете парите
83
2
 
6
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 месец
Киро Лена те защитава невероятно брани те като лъвица и все ГЕРБ и ДПС са и виновни Разбирам че Лена желае само тя и Киро да управляват така както се метнаха на държавният самолет до Солун и никой и нищо да не и пречи власт неограничена двамата да имат
82
2
 
5
 
! Отговори
от село преди 1 месец
Кико всичко хубаво става трудно ,политиката не е като да ползваш парапет без да има такъв и за да не паднеш се хващаш на някой за полата ,ама ти и това не свърши като хората защото и кучетата разбраха бе пулячо...
81
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро, да бе седнал поне български да научиш... Че останалото, като математика, географиая, история, логика, философия вече е ясно, че не можеш овладя. И си намери работа като за теб, да отговаря на твоя манталитет, интелект и умения. Например стани един администратор в някое НПО - реди документи под надзор на горестоящ, да не объркаши нещо и не се явява публично да говориш никъде.
80
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами дисциплинирай го . Те мутретата мноо обичат да ги дисциплинират , пък може и да понаучиш нещо как стават нещата с Миш Бирата , бате Ваньо , Ьлексей , Петров , Нотариуса , та белким свършат некоя обществено полезна работа , белким и ние се отървем от теб.
79
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
75 Никой не се интересува от твоя подарък. Повярвай.
78
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой ги пита ПП,ДБ за каквото и да е, в ЕК, в ЕП! Там те са световно неизвестни, но на Борисов/ГЕРБ в Брюксел се чува гласът.
77
3
 
11
 
! Отговори
Дам... преди 1 месец
Киренце пиленце, на теб не ти ли казаха, че който се е съюзил с Боко и компания, все е изгорел?! Тук е територията на Боко и Шиши, а вие дойдохте и се напънахте да им я вземете. Е, слаб напън Кирчо, много слаб, плюс това се издънихте тотално всичките харвардци шмекери, като се сгодихте с тях в измислената сглобка и не свършихте нищо друго освен да подарявате на Украйна.
76
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
76 Чудесно! Добър избор.
75
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Що за нахалство! Той говори за дисциплина?! Който вдига правителствения самолет, за да иде на бар в Гърция със своята *** Лена, сами ?! Първата политическа сила ГЕРБ-СДС, не изпълнява нареждания и "момурондоми" на Киро просто.
74
4
 
2
 
! Отговори
8 март е ден на мама преди 1 месец
а с какво да я даря?! Герберска Партийна книжка, смятам да и подаря !!
73
3
 
3
 
! Отговори
8 март е ден на мама преди 1 месец
но с какво да я даря?! Обещанията на Борисов, смятам да и подаря!!
72
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лена от парапета сякаш излязла от някое затънтено село и видяла свят с парите на комунистическатаизмет. Всичко, което е научила е, да се продава за кариера и пари. Пази Боже, сляпо да прогледа. Че и грозна.
71
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Лена от парапета. Един български премиер не може да има проблем със словореда! Това е недопустимо! Българите познолихве посредствени деца на комунистически връзкари, да се упражняват с държавата. Да живеят в лукс и разврат.