Кирил Петков: Безпрецедентна политическа измама

Според него Мария Габриел е направила огромна грешка
Обновена: 20 мар 2024 09:01 | 20 мар 2024 08:41, Петър Бойчев
258
Кирил Петков: Безпрецедентна политическа измама
Снимка БГНЕС

Това, което се случи вчера, беше безпрецедентно. Това беше политическа измама. Въпросът е защо се прави всичко това. Така съпредседателят на ПП Кирил Петков коментира в студиото на „Здравей, България” връщането на изпълнен мандат от ГЕРБ-СДС.

„12 дни да преговаряш и да се появят имена, които не са споменати... Конституцията дава срок да се изпълни мандатът. Защо се бързаше и накрая се взриви процесът? Мария Габриел направи огромна грешка, която се изразява в това, че се е съгласила да бъде натисната от Борисов. Големият въпрос е може ли да си лидер на политическа партия, да знаеш, че хвърляш държавата в хаос и да не се появиш дори накрая.

Той не само не се появи, но и се скри и не вдигна телефона. Аз не умирам да си говоря с Борисов, но когато си политически лидер не може да се криеш зад четирима души, които си изпратил да бъдат изпържени. Той хвърли Габриел под автобуса. Нейната репутация беше унищожена с политически ход, който в Европа не е известен - да отидеш при президента с кабинет, който не е съгласуван”, каза Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ГЕРБ-СДС са по-изпечени лъжци от ПП-ДБ. Факт!
140
1
 
18
 
! Отговори
Анализатор преди 2 месеца
Истината е, че Борисов е по-изпечен политик от ПП. Даже ПП са си пълни аматьори. В момента Борисов се подиграва с тях, а Киро седнал да обяснява как това било лошо. Всички виждат, кой е шефа и кои са зубърите. Само с добри намерения и знания не оцеляваш в политиката.
139
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Като всичко БЪЛГАРСКО - СБЪРКАНО! ЗА ТОВА СМЕ НАЙ - ЗАГУБЕНИ В ЕС." - Чакай сега, това, че има българи, които се продават на разни посолства (я американското, я руското) не означава, че всички българи са лоши или че всичко българско е лошо. Във всеки народ си има мър_ша, но има и светсни хора, така че ще помоля без подобни обобщения. Българите сме си много хубави, както и България си е хубава. Про_сто трябва да поставим мър_шите там, където им е мястото - в ъгъла.
138
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кире- ти, свърши като политик- никой няма да гласува за теб и смешниците около теб жалки предатели.
137
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Завод в Ловеч - Завод няма и вероятно няма и да има. Парите дадени за него вече ги няма и вероятно няма и да ги има. Всъщност има ги, но в чия банкова сметка не мога да кажа. А да вярваш на думите на Кирчо започва да става равнозначно като това да вярваш на тези на ББ. И двамата днес говорят едно, утре друго, а след два дни правят 3-то.
136
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Като всичко БЪЛГАРСКО - СБЪРКАНО! ЗА ТОВА СМЕ НАЙ - ЗАГУБЕНИ В ЕС.
135
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кире, Кире, пет пари не струваш, бяхме готови да си мълчим и да ви приемим манипулативни гнусотии дългоноси в името БГ да върви напред а не да ни заврете пак в блатото- а то каво- на избори- канадски урви!
134
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кики, трябва да се извиниш, моето момче. Ако не го направиш, скоро поемаш към сметището за провалени политици.
133
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ами тоя списък дадоха от Американското бе. Грозобел какво е виновна. Виж днес имаме похвала от Американското
132
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Преди изборите един от ПП викаше: Да ми изсъхне ръката, ако гласувам за правителство с ГЕРБ?
131
3
 
3
 
! Отговори
До 132 преди 2 месеца
Не е вярно! Осигуровките ги вдигнаха! Данаците не са пипани
130
0
 
19
 
! Отговори
Завод в Ловеч преди 2 месеца
Киро, какво стана със завода за електроавтомобили в Ловеч, за който ти даде 35 милиона евро от нашите пари?!
129
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя стана като Борисов. Днес говори едно, утре друго. Само преди седмица каза, че за него състава на кабинета няма значение. Важно било да се постигне съгласие за реформите.
128
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Процентите за данъците и осигуровките да същите като при ГЕРБ. Скача ти главата. Ако укривал доходи и се осигурявал на минималната заплата, то тя и при ГЕРБ се увеличаваше.
127
1
 
22
 
! Отговори
Севилския бръснар преди 2 месеца
Честито бръснене Кире, от днес започва твоя път надолу към канавката на историята!
126
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Целта на ГЕРБ-СДС е да има предсрочни избори, но да хвърлят "вината" за тях върху ПП-ДБ, а целта на ПП-ДБ е да няма избори и да не поемат чужда вина. Затова ГЕРБ прави всякакви шашми, като тази вчера.
125
2
 
10
 
! Отговори
Царя е гол преди 2 месеца
"Пътят към АДА е осеян с дорби намерения" - пример, ние сме умнокрасиви и ще свалим данъците. Данъците скачат през здравни и други осигуровки всеки месец с много от като ПП са на власт!!! Заплахи срещу Дилян Пеевски в пленарната зала, пиене на Мазно турско кафенце? Как по добре да се обясни, че който те води към АДА или лошото, маскира това с добри намерения. Влиза ГЕРБ за руски шпиони в президентството и вдигнатия юмурук ще ни изкара от Европа, тоя път към АДА и към Русия ли е правилния? ПП=лъж
124
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Факт е ,че първо Вие се възползвахте от договорката,а сега се отмятате от нея! Ето това е ИЗМАМА!
123
1
 
19
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 2 месеца
Това са тези, за които гласуваха, младите, интелигентните, ИТ-специалистите, образованите, с по 2-3 университета, най-вече от София, Варна. Шайка гладни пришълци, които скимтят защото кокълчето им се изплъзва. И онзи Гарибалди, от плажа, и той припява , тъжна, тъжна песен, на умряло.
122
0
 
24
 
! Отговори
ХоХо преди 2 месеца
Кирре , ти може да си забравил , но Тиквата помни като слон и няма да ти прОсти цирка с неговия арест. Щете върти и на пръст и на шиш докато не му паднеш на колене !