Сачева извади скандален запис на Асен Василев, саботирал Габриел от началото

Никой не е търсил подкрепата на БСП
Обновена: 21 мар 2024 09:25 | 21 мар 2024 08:45, Петър Бойчев
345
Сачева извади скандален запис на Асен Василев, саботирал Габриел от началото
Снимка БГНЕС

"От самото начало се работи по това Мария Габриел да бъде саботирана", това пред Нова тв депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева. Тя е част и от преговорния екип за кабинет.

Сачева пусна запис на думи на финансовия министър в оставка Асен Василев. На него се чува как той казва: „По мое лично мнение последният ден, в който тази Мария Габриел иска да е премиер, ще е и последният ден на това правителство. Тя няма да иска да бъде свалена предсрочно".

"Това, което ние поставихме като изискване още в началото, е да се търсят 2/3 мнозинство, но това да бъде с изключение на БСП. ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС могат само заедно да търсят това мнозинство, нито една от двете групи не може да търси поотделно мнозинство", обясни Сачева.

По думите й Кирил Петков е съгласувал този текст с Делян Пеевски.

"Има хора, които работят основно за маркетинг и пиар, и които отклониха държавата от основните политики", заяви тя.

ГЕРБ-СДС няма да влязат в преговори за кабинет с втория мандат, категорична беше Деница Сачева. Единственият вариант, който коалицията ще подкрепи, е правителство с министър-председател Мария Габриел и без Асен Василев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


345
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
2
 
8
 
! Отговори
обикновен българин преди 1 месец
Абе че Сачева е проблемна така си е.Ама и че тоз Асен Василев се оказа далеч по нечистоплътен човек също е вярно.Изобщо никой не става.Идеалния вариант за интересите на България е служебно правителство със свестни хора.Така първо ще тръгнем нагоре и полека лека ще се разчисти сбирщината от сглобки и всякаква политическа ***.Ако отидем на избори и няма нова сериозна партия алтернатива - резултата ще е същия.Затова директно служебно правителство.
226
1
 
6
 
! Отговори
zzzzzz преди 1 месец
Ужаст тва като го видя и настръхвам! Голямото пиле й казвам!
225
5
 
4
 
! Отговори
тоти преди 1 месец
Че те кой отГЕРБ става за управленец,ако не знае да краде се слага на абразурата ,както и тая Гаргамел я направиха на нищо да се чуди и мъчи жената да и заложат такъв капан и да се жърже!!Ако имаше самочувствие,ЩЕШЕ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА и да стане герой !!
224
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поздравления за Асен Василев ! Ротация ли ? Не и с Гроб !
223
1
 
8
 
! Отговори
До 221 преди 1 месец
Зле си информиран. Сачева има дете.
222
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе Боко това ли са ти хората? Пълна трагедия. Тоя ГЕРБ е направо в гроба.
221
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази Министърка,Няма да стане повече!! Защо се " напъва" толкова??-:)
220
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Асен Василев казва следното: Правителството ще продължи, докато Габриел иска да има правителство. Превод за Сачева
219
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не знам дали Сачева разбира, че записаните думи на Асен Василев казват точно обратното на това, което тя казва. В цялата държава няма ли един нормален човек???
218
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А записа каксеплющят Киро и Лена в резеденция Бояна кога ще го пускат? Чакаме и записа пиян Киро на мотика как чупи шишета по масата.
217
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 219 Верно?? То тя,за това ли Няма деца??
216
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези Лицемери Никога не са си вярвали! И този ЦИРК е време да Приключи! Избори е най коректното,което Могат да предложат ГЕРБ!! ИЗБОРИ!!
215
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Тази жена Тази жена от снимката е тренирала бокс на млади години. Един ъперкът и отиваш на зъболекар да ти постави пет резци.
214
6
 
11
 
! Отговори
Радо преди 1 месец
Това със записите е толкова изтъркано вече....Партия ГЕРБ продължава да разчита на политици от миналото като Сачева и Петкова. За Бойко нямам коментар даже. Даже и номерата им са същите.... Нищо ново.
213
6
 
9
 
! Отговори
До 213 преди 1 месец
Съгласен съм! Но Боко и шиши поне не го правят толкова очевидно и безсрамно като ПП и ДБ. Тия крадат като все едно им е бащиния
212
3
 
9
 
! Отговори
Герен преди 1 месец
МАЛИИЙ КАКВА КРАСАВИЦА. НЕ,ЧЕ ТОЯ АСАНЧО БИВА, НО И ВЧЕРА И СЕГА КАЗВА ИСТИНАТА. МАФИЯ СА НЕ СТАВАТ И ТАКА 12 ГОДИНИ. НАЙ БЕДНА НАЙ БОЛНА НАЙ ОТИВАЩА СИ НАЦИЯ. А ТЕ НАЙ ЗДРАВИ КЪТ БИКОВЕ НАЙ БОГАТИ СЪС ДЕСЕТКИ КАСИЧКИ И СКОРО НЯМА ДА СИ ОТИДАТ. НО ОТИДАТ ЛИ СИ ЛОШОТО ГИ ЧАКА.
211
5
 
13
 
! Отговори
Изнервен преди 1 месец
До отвратен. Къде ще седи Пеевски решават избирателите му, а не невзрачен променлив оххлюв като теб. И аз искам про100 Киро да седи не на първия ред в парламента, а на скамейката с раирана пижама, ама вие зомбираните глу.паци гласувате за него, нали?
210
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дреме му на *** къде ще е Асанчо. Той пак може да упрвлява и без да е министър. Как Доганя управлява ДПС без да е депутат дори?
209
4
 
11
 
! Отговори
Спрете се! преди 1 месец
Щото Боко и Дебелян Добрев са света вода ненапита.Нека да се прекръстят и да кажат че нищо не са откраднали,както да изрекат-Да пукна,ако лъжа!Ще има възмездие ако не на тоя,на оня свят.Животът на земята е изпитание и проверка на човешкото достойнство.
208
3
 
10
 
! Отговори
Винету преди 1 месец
До хахаха. Скоро ще стане и тази работа. Когато ПП и ДБ заедно започнат да се борят за 4-те процента.