Сачева извади скандален запис на Асен Василев, саботирал Габриел от началото

Никой не е търсил подкрепата на БСП
Обновена: 21 мар 2024 09:25 | 21 мар 2024 08:45, Петър Бойчев
345
Сачева извади скандален запис на Асен Василев, саботирал Габриел от началото
Снимка БГНЕС

"От самото начало се работи по това Мария Габриел да бъде саботирана", това пред Нова тв депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева. Тя е част и от преговорния екип за кабинет.

Сачева пусна запис на думи на финансовия министър в оставка Асен Василев. На него се чува как той казва: „По мое лично мнение последният ден, в който тази Мария Габриел иска да е премиер, ще е и последният ден на това правителство. Тя няма да иска да бъде свалена предсрочно".

"Това, което ние поставихме като изискване още в началото, е да се търсят 2/3 мнозинство, но това да бъде с изключение на БСП. ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС могат само заедно да търсят това мнозинство, нито една от двете групи не може да търси поотделно мнозинство", обясни Сачева.

По думите й Кирил Петков е съгласувал този текст с Делян Пеевски.

"Има хора, които работят основно за маркетинг и пиар, и които отклониха държавата от основните политики", заяви тя.

ГЕРБ-СДС няма да влязат в преговори за кабинет с втория мандат, категорична беше Деница Сачева. Единственият вариант, който коалицията ще подкрепи, е правителство с министър-председател Мария Габриел и без Асен Василев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


345
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
5
 
15
 
! Отговори
Кой кой преди 2 месеца
Кой нормален българин ще гласува за тези изпечени изм ници от ПП ДБ? Такова крадене и хаос никога не е имало досега.
206
3
 
11
 
! Отговори
До 209 преди 2 месеца
Пълни г! Цялата ежба е за парите! А както знаем Асен и лорер имат завиден интерес към чуждите пари! За Киро даже дума няма да обелвам, както и за олигарсите зад тях.
205
4
 
8
 
! Отговори
Реалността преди 2 месеца
Борисов каза за Асен Василев:" Той е изключително умен!!!!"
204
8
 
19
 
! Отговори
Отвратен преди 2 месеца
Борисов е непоправим нарцисист, той си мисли, че света се върти около него и всички са му длъжни! Той е опасен за страната ни. Заради Борисов нямаме Реформи. И сега се опита да шикалкави като селски хитрец, но номера му не мина. А ония Пеевски пък, приятеля му, просто се чудя как има наглостта още да седи на първия ред в парламента, след като влезе в списъка Магнитски за кору
203
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Трябва да се даде Нобелова Награда на Сачева, че е открила в архивите на Славната Българска История...."Как нашите Деди от Хиляди години по Балканите са отглеждали Тръстика и Коноп, и са правели дрехи, въжета и Небето е било "Чисто като Коприна" - Това е била преди 1944г Нашата Мила Слънчева, Звездна Родина.... А сега какво? Мирише навсякъде от газове на комунисти, по улиците и градинките пълно с хартии, кутийки, пластмаси, шишета, ***.... Но Аз Сачева съм за "Нобелова Награда"
202
13
 
11
 
! Отговори
Хахаха преди 2 месеца
Борисов се опита да разцепи ПП-ДБ, както навремето разцепи Реформаторския блок, но номерът му този път не мина!
201
6
 
10
 
! Отговори
? преди 2 месеца
Да им се извини, щото ги е хванал, че искат да го изпързалят? Бегай
200
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кога ще пуснат записа със Спецов накалъп?
199
13
 
11
 
! Отговори
Всъщност преди 2 месеца
Борисов трябва да се извини на ПП-ДБ за нечестната си Политическа Игра!!!!!
198
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Другари и другарки! Днес в двадесет и първа - вечната петилетка, обещаваме да вървим напред с високо вдигнати чела, напети, горди и да развяваме комунистически знамена! Върви народе възродени, към светли бъднини върви! С книжовността, с таз сила нова, съдбините си поднови! Върви към мощната просвета, в световните борби върви, От длъжност неизменно воден и Бог ще те благослови! Напред науката е слънце и тя в сърцата ни се грей! Еколочичните технологии идват и сърцата ни ще загрей!
197
2
 
16
 
! Отговори
До 194 преди 2 месеца
А какви комунистически наследници са: денков, Асен, Мирчев, хр Иванов, Прокопиев, Атанасов! Дс си дели баницата, дали от ГЕРБ, БСП, ДПС или ПП дб, все тая всички до един са комунисти, барабар с Възраждане
196
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мисля си , че ако таз госпожа,ако отпери един на Асен и ще го нокаутира .
195
7
 
33
 
! Отговори
Оф преди 2 месеца
Нима забравихте че Асен е ограбил милиони от бивш съдружник? Нима забравихте че неговия Спецов изпързаля държавата с 1 милион чрез *** врътка? Нима забравихте че Лорер врътна хазната с няколко хиляди неплатени данъци и прецакаха съдружника на Асен? И вие сте им дали на тия да управляват България? Сърдете се нс себе си
194
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
лелите на борисов орева света бе... с повтаряне на лъжи, те няма да станат истина
193
6
 
16
 
! Отговори
Потресен преди 2 месеца
О, Боже, не! Зъл василевски вълк дебне кротката габриелска овчица?
192
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
някой верва ли на служителката от сливенския?...
191
10
 
10
 
! Отговори
Болен ли си? преди 2 месеца
До 190. Анонимен. Тези и ПП така се омазаха,че чак другарката Нинова вече ми се вижда по-добра алтернатива за България . . . Търси си лекар! Препоръчвам психиатър или неврохирург за лоботомизация! След неврохирурга ще си вечно щастлив!
190
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Горката Сачева. Наистина ли не съзнава колко е гнусна. Гнида с чисто комунистическо минало! Точно като юначния Ганъо Балкански от с. Бонкя. Това е състава на Гробарите от ГЕРБ.
189
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кажете какво ще правите с новите иновативни, еколологични технологии, а не да занимавате хората с ..."Ама виждате ли бееее... Тоя пръцпръцпръднал и ни омириса и след това ... аз му пръццпръццццпръднах и ги омирисах"?
188
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А откъде е този запис? Винвнуте ше бъдат ли застреляни?