Засилват мерките за сигурност у нас – излизат полицаи с дългоцевно оръжие

Мерките са разпоредени от вътрешния министър Калин Стоянов
Обновена: 23 мар 2024 12:05 | 23 мар 2024 11:57, Елка Василева
291
Засилват мерките за сигурност у нас – излизат полицаи с дългоцевно оръжие
Снимка: архив, БГНЕС

Служители от различни структури на МВР предприемат засилени мерки за обезпечаване на сигурността и спокойствието на гражданите на територията на страната, съобщи пресцентърът на МВР.

Полицейски патрули и жандармеристи, оборудвани с дългоцевно оръжие, ще патрулират в градските зони и ще съблюдават за реда и за гарантиране на безопасността.

Мерките са разпоредени от вътрешния министър Калин Стоянов с оглед предотвратяване на нарушения на обществения ред и повишаване на бдителността, съобщи още пресцентърът на МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
0
 
7
 
! Отговори
Ченгесар преди 1 месец
Ще пазим властта от народната любов! Ако трябва и със стрелба на месо!
227
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това го правят за да респектират вас, овце! Наистина ли вярвате, че ако някой е планирал нещо, една кука с пушка ще промени намерението му? Тези неща се предотвратяват с разузнаване, а в тази територия такова няма.
226
0
 
7
 
! Отговори
Ти гледай преди 1 месец
До Не дай, Боже Гледай народа да не превърти , че тогава нема добър , нема лош. Всичко гори. Например в Руанда се клаха с мачетета като прасета по улиците и това са били уж човеци. Молете се българите да не откачат.
225
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не, няма подобни циркаджии на друго място в света. Каква точно е ползата от това представление, да обяснят!
224
2
 
3
 
! Отговори
Не дай, Боже преди 1 месец
Само да не превърти някой, докато държи в ръце дългоцевно оръжие.
223
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То само разходки с дългоцевно оръжие е безмислено и се прави да всява страх в нормалните граждани. 1997 като се надигна народа и атакува парламента беше същото и директно ги изпратиха момчетата да пазят депутатите. Необходими са повее патрули и постоянни проверки на местата с концентрация на имигранти, а те вече са плъзнали из цяла София и се разхождат винаги на групички от по няколко човека. Предимно са мъже
222
0
 
16
 
! Отговори
БОЕН ОПИТ преди 1 месец
Вероятно сред т.нар. мигранти има и такива със солиден боен опит, които умеят да боравят с оръжието по-ловко и по-добре от всеки един наш обучен на полигон полицай.
221
4
 
6
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 месец
С това ходене на крака на нашите политици в Израел не знам докъде ще я докараме.
220
4
 
6
 
! Отговори
3-та СВ преди 1 месец
Официално трябва да обявят военно положение със вечерен час. ТСВ е в ход , а стадото грухти и мисли , че е хванало баба си за късите косми..
219
3
 
15
 
! Отговори
Мухаха преди 1 месец
Тази статия ми напомни за клипа как полицай от "специЯлните ни служби" обезвреждаше дрон с взривно устройство край морето. По бял потник с цигара в устата и на няколко пъти щеше да се пребие по хлъзгавите камъни. Ахахахаххаха п.с Та тези полицайчета на снимката дали са преминали курс по безопасно използване на автомат? Или то няма нужда, щото автоматите дето са им раздали са пластмасови реплики.
218
7
 
2
 
! Отговори
Manhattann преди 1 месец
Крайно време е да се въведе военно положение. ТСВ се вихри и стадото само мучи и грухти. Повечето хора не разбират изобщо къде са и за какво съществуват.
217
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак!
216
1
 
17
 
! Отговори
Няма време преди 1 месец
Дигиталното джендърско поколение трябва да се научи да борави с оръжие. Идват тъмни времена. Задължителна военна служба.
215
0
 
19
 
! Отговори
ГЕРБ-ДБ-ПП-ДПС преди 1 месец
А пък ние заради някакъв си административно-бюрократичен Шенген "по въздуха" си залагаме националната сигурност на карта, като се отворихме Западът да ни изпраща всяка седимца самолети с мигранти, които със сигурност не са от тези кротките и работливите. Вчера видях един (да е жив и здрав) с татуиран калашник на врата. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
214
2
 
15
 
! Отговори
ГЕРБ-ДБ-ПП-ДПС преди 1 месец
"Засилват мерките за сигурност у нас излизат полицаи с дългоцевно оръжие". ДА. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ПРИЕМАТЕ "ПОДБРАНИТЕ" ОТ ЗАПАДА МИГРАНТИ СЪС САМОЛЕТИ ВСЯКА СЕДМИЦА.
213
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
БРАВО и на границата трябва да има граничар автомат и куче
212
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Работници отжвотхна работа, студенти ходят на лекции, безделниците висят на компютъра да следят.
211
2
 
15
 
! Отговори
Аха преди 1 месец
Ами ще трябва, в много държави в Европата е така в Турция също, особено след като нашият приятел Австрия започна да ни връща мигранти висшисти
210
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е що така бе, нали уж сме приятели на украинските нацисти-терористи.
209
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Излишни действия! Излишно всяване на паника в населението ни! Ние нямаме.ама Нищо общо с " Ислямска държава"!!!-:) Както и да го погледнем!!! И гаранция,че тези полицайчета,не са виждали подобно оръжие! По скоро "атракцията",ще е за самите тях!!!-:)