Петър Чобанов: Екипът в БНБ трябва да продължи да действа

Споделям мнението на Димитър Радев, крайното решение е на президента, заяви той
29 мар 2024 14:25, Красимир Ангелов
8
Петър Чобанов:  Екипът в БНБ трябва да продължи да действа
Снимка: БГНЕС

Аз винаги съм бил отговорен от гледна точка на публичния интерес. Чухте съображенията на управителя на БНБ - за Еврозона и за понататъшното икономическо развитие, заяви подуправителят на БНБ Петър Чобанов след приключителите консултации с президента в търсене на бъдещия служебен премиер, предаде БГНЕС.

Още по темата
"Екипът в БНБ трябва да продължи да действа и да вървим напред. От тук нататък всеки един от нас трябва да се съобрази с крайното решение на президента", добави Чобанов и уточни, че споделя мнението на гуверньора Димитър Радев.

Разговорът с президента беше съдържателен и полезен, вярвам, че той ще намери решение, коментира още подуправителят на Народната банка.

Минути след Чобанов в сградата на президентството влезе другият подуправител на БНБ Радослав Миленков. "Аз съм банкер, не политик”, каза само Миленков, влизайки в сградата на "Дондуков" 2.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от Политика
Доц. Христев: Не сме изправени пред конституционна криза
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
и какви са тези извинения - аз съм банкер - сякаш летеца и военния му министър председател разбираха от нещо
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
каква пародия се оказват тези висши държавни чиновници. Не искат да носят отговорност за нищо, не искат да пускат кокала, а само да папкат на завет
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Екипът в БНБ трябва да продължи да действа и да се старае да догони лидерът Пиндостан, който е далеч напред по размер на националния дълг. Приближава $35 трилиона. Разбирам, че е отчайващо да гониш такъв световен шампион, но да продължават да действат.
2
1
 
5
 
! Отговори
тоя прилича на.. преди 4 седмици
тоя прилича на девствен счетоводител
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тоя беше финансов 2013-2014 по времето на Орешарски - та тогава спряха парите от Европа и едва не фалираха държавата. Редно е да не се показва повече по никакъв повод.