Борисов отсече: С ДПС правителство няма да правим

Лидерът на ГЕРБ не се месил в разговорите за служебния кабинет
Обновена: 2 апр 2024 11:11 | 2 апр 2024 10:42, Камелия Цветанова
177
Борисов отсече: С ДПС правителство няма да правим
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов увери, че не се намесва в разговорите за служебното правителство.

Относно състава на служебното правителство, който Димитър Главчев, определеният от президента Румен Радев за служебен премиер трябва да посочи до събота, Борисов коментира, че той не се намесва в разговорите.

"До този момент не знам да е поискана среща с кадри на ГЕРБ", каза Борисов.

Според него президентът е отговорен човек и няма да хвърли държавата в конституционна криза."Това е негов избор и ние го приемаме", каза още Бойко Борисов за избора на Димитър Главчев за кандидат за служебен премиер.  

Лидерът на ГЕРБ коментира и отношенията си с доскорошния си партньор във властта – коалицията ПП-ДБ.

"Език мой, враг мой - този съвет даде Борисов на ПП-ДБ. Да изгледат за два месеца тази постановка, да намерят време, защото, ако продължат по същия начин, няма да си говорим“, каза той.

Борисов отсече, че правителство на ГЕРБ с ДПС няма да има.

"И 150 депутати да имаме с ДПС след изборите, правителство няма да направим", настоя той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
0
 
15
 
! Отговори
ххх преди 2 месеца
Хахахахах голям смях. ББ бил отсякъл. ОК но до изборите има много време да си промени мнението отново. Идват избори и той запя пак позната песен. На последните отсече че прави сглобка и ще управляват с ПП пък винаги ставаше това което каже Пеевски. Наслушахме се на неговите обещания. Всичко е готов да направи за да е на власт. Е ще го видим и този път как ще се справи.
141
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ББ върти,суче и все към ПП го тегли. Би следвало да разбере, че за 12 години управление доста нарушения е направил и че упоритото му желание да бъде непременно начело на вълната може да му донесе само наказание/ия от Козяк 16. В тази тежка ситуация може да се отдръпне леко назад, без да науска поста си, на който много държи, и да пусне напред Сачева, Т.Дончев, Биков, Назарян, а той да бъде зад кулисите. Ама пусто ЕГО и стремеж за самоизтъкване
140
0
 
8
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 2 месеца
Ко каза ко ? Ама то вие сте ДПС ! И за децата е ясно е сте едно цяло крадливо и корумпирано мафиотско образувание! Внимай с приказките да не разсърдиш Шиши!
139
0
 
7
 
! Отговори
Бспар преди 2 месеца
Захранка от кюспе за гербаджийските дежурни шарани за да му гласуват на изборите !!!
138
0
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 месеца
мда,словеснятадрисня на Мутроида е перманентна...Така е опротивя НА ВСИЧКИ,дори и на своите,обаче продължава дадриска...А Гаргамер възкликна патетично:..-"Благодарим ви че ви има,скъпи другарю борисов!"..
137
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тозо банкянец пак го хвана стомашното разстройство.Изчакайте поне 3 дни, докато си смени 5-6 пъти мнението и накрая разбере, че ако не държи на необявения съюз с ДПС , ГЕРБ пак ще изпадне в изолация и ББ ще бъде натикан в ъгъла. Много често сменя мненията си и като че ли вместо да разчита на младите и на умните хора, каквито има в ГЕРБ, разчита на себе си и се смята за некоронован бог. А си е Милиционер от Банкя.
136
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
От 16 години не съм гласувал, сега нямам търпение да бия един шут на марионетките от т.н. сглобка.
135
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Борисов бил отсякъл ..... Няма такъв смях, после ще отсече някоя друга лъжа :D
134
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бибитков, и ментетата да сложите в кюпа, пак няма да имате 120.
133
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В нашата история има много предатели Шиши утре може да дари на Турция българска земя населена с български турци аз вече всичко очаквам виждам как очевидно ББ Шиши и Радев работят в синхрон
132
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Типично за ББ Аз тоя Пеевски него познавам ДПС е тайната любовница на Герб 12 години във всички общини в София има работещи кадри на ДПС аз нямам нищо против турците нека да си работят но Герб да не се правят на невини и да ни баламосват
131
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хаха много интересно Борисов и Шиши двама алфа мафиоти Мъжкари В природата има само един водач на глутницата да видим кой ще пребори другия С тях и без тях реформите са неизбежни и ще станем нормална европейска държава търпението ни вече се изчерпа Корупцията убива бъдещето на нашата измъчена и ограбена държавица
130
1
 
9
 
! Отговори
Боби преди 2 месеца
Нали приехте Конституцията с гласовете на ДПС? Сега се правите на ударени. И без да управлявате с тях, ще разчитате на тяхната подкрепа, иначе падате от власт както сега. Нещастници!
129
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Оказва се ,че България издържа сигурно цяла Европа , богата държава сме . Всички имат интереси в превозваческата дейност , газа , тока , водите , земите , златото , другите ценни метали , човешкия ресурс , и нмого други .Ние вместо парите да си ги оставяме при нас , на нас ни ги точат по различни начини с любезното съдействие на нашите политици . Няма ли да потърсим отговорност за затворените блокове на АЕЦ , оказа се , че е нямало изискване .Разкатаха ни за 34 години и сега вече ще ни трепят .
128
0
 
1
 
! Отговори
До Алекс преди 2 месеца
да де, ама дали са избрани от избиратели или са си нагласили резултата е друг въпрос, също дали са избрани от живеещи в България или от незнаещи български турци в Турция
127
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Лойконокио, носа расте ли ??
126
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
официално няма да правите правителство с дъпъсъ, но ако партньорите ви откажат да бъдат командвани задкулисно от дъпъсъ, събаряте правителството нали?...
125
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
НАИВЕН БУДА - НАИВНИ ЛЪЖИ!!!...
124
9
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 2 месеца
Айде стига с тези предварителни отсичания.Зад ДПС стоят гласовете на български граждани.Ако Избирателят реши и ДПС може да участва в управлението.
123
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
То няма и как да правите.... с 70-80 депутата (сборно) няма как.