Петков отсече: ГЕРБ и ДПС да кажат, че ще управляват заедно

Нямало гласуване в НС, в което да не участвали заедно
Обновена: 2 апр 2024 12:56 | 2 апр 2024 12:55, Камелия Цветанова
248
Петков отсече: ГЕРБ и ДПС да кажат, че ще управляват заедно
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ да не се срамуват и да кажат, че управляват с ДПС. Затова призова съпредседателят на ПП Кирил Петков, въпреки че по-рано днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отсече, че правителство с ДПС няма да прави.

Според Петков обаче няма гласуване в зала, при което ГЕРБ и ДПС да не гласуват заедно. Той разкритикува Борисов и отговори на критиките на лидера на ГЕРБ.

Още по темата
По думите му коефициентът на плодовитост е нисък при управлението на ГЕРБ, а след това започва да скача.

"Има безплатни детски градини, хората видяха сигурност, доходите се качиха, минималната работна заплата се качи много пъти повече, отколкото през годините на ГЕРБ", обясни защо е така Петков.

"Ако се върнем към стария модел, демографската криза ще продължава да е проблем. Ако продължим с новия модел, където има социална политика и има икономически растеж, и демографията ще бъде решена", добави той.

Петков упрекна Борисов и за тезата му за промените в конституцията.

"Няма как да казваш - не знаех какво пише в Конституцията. Ти си първа политическа партия в парламента. Ти казваш на своите депутати, гласувайте. Аз не знам какво преговарят четирите дами. Не знам кой предложи Калин Стоянов. Не знам какво пише в конституцията. Стига толкова. Време е хората да си поемат отговорността", настоя той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
6
 
2
 
! Отговори
От ЮС преди 1 месец
И все пак човекът беше прав, каза, аз съм държавата и така излезе. Тогава го плюхте а сега викате за него. И Кърджали ще ви вземе, да знаете и пак ще ви пороби
195
7
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
нито един глас на изборите за аморалните хора от пп и герб докараха положениетонищо да не върви в държавата корупция кражби и убииства в 21 век
194
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Че вие с кого управлявахте до сега бе, цъRвуланковци лъжливи?
193
2
 
19
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
И какво ако управляват заедно? Те са стотици пъти по свестни от вашата аматьорска дружинка с бутиковите партии в ДБ. когато ви трябват си пиете кафето, а иначе пред заблудените ви избиратели, нямаме нищо общо. Демагози.
192
2
 
14
 
! Отговори
Котлър преди 1 месец
В Маркетинга няма лъжа има само продуктово позициониране. Таргет групата на Киро са веганите и шушляците-умни ама много умни инфлуенсъри и алтуристи дето са по некви проджекти на заплата за да слушкат и да се явяват на протести и така 200 шушляка профи-протестъри прествляват народа според Киро. Те не гледат новини и не четат само се информират от канали в нета . Интилигенция се водят, зелени не искат крави искат буболечки,соя,перки и панели ...
191
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама вие от ГЕРБ нали знаете, че Боцинката си е биз-бизе с доганподложко за да не излязат едни много мръсни ризи. Взаимно си се пазят щот може много страшна помия да избълва. Вие това не го ли разбирате?
190
0
 
5
 
! Отговори
Психолог преди 1 месец
Кирчо: Подсъзнанието може всичко!Ха ха ха ха! Няма как твоето подсъзнание да може всичко, тъй като се сблъсква с противоположните желания на други съзнания и подсъзнания. Толкова много измама има в т.нар. духовна литература. И мнооооого приходи от гл.у.пппаци!
189
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи вече Петков е наясно, че първа политическа сила след изборите ще е ГЕРБ-СДС, втора ДПС. Щом ги накъдри кой с кого ще управлява, явно е получил просветление, че реално (както каза в онзи запис) заедно с ДБ имат не повече от 7%. Сега кой ще му даде хеш кода?
188
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
О, неразумни Кирчо, ле, поради что се срамиш да се наречеш гербарин и депесарин? Или не са имали гербери и депесари Вождове? Или Христо не е пил мазно кафе в скута на Пеевски? Или не са били славни съюзите на Диди и Кики?
187
0
 
10
 
! Отговори
За учебниците сме. преди 1 месец
Защо държавата не може сама да си продава винетките, а дава 7% на една госпожа, която само върти два телефона до ОМВ и А1 и им дава да продават винетките и и идват от въздуха десет милиона годишно. Е трябва да купува веднъж в годината имот на политик дето го е взел за 300к , но и го продава за 3 милиона. Е все пак България вече бие Берлин и Вашингтон по цени щото сме в 22 век по развитие , но все пак...
186
1
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Кой ще управлява решава Избирателят.Про100то пак се изказва неподготвен.Заплатите се увеличиха.Това е добре.Обаче Кире забрави да ни информира,че откакто Асен Шарлатански е финансов министър,външният дълг от 39 млрд.евро е нараснал до 44 млрд.евро.На хоризонта се задава гръцкия сценарий.
185
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За кирчо - желаното е действително, само още малко мозъчни усилия в лъжи - и всичките им желания ще се сбъднат! Ха ха ха ха! Кукуландия!
184
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ленчето си чупила маникюра да дращи по сайтовете в защита на Киро.
183
0
 
6
 
! Отговори
Ха ха ха до 175 преди 1 месец
Е той Кирчо го спря - с 4 моста на Дунава, 2 тунела под Ст. Планина, ел. кол3 в Ловеч и още 1 тон алабализми за публиката. Факирът Кики! Бас държа, че вярва, че може да прави магии!
182
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Гласувайте, братя бъЩе гласуваме, но ще е за ГЕРб и ДПС, вие не умеете да управлявате. Какво построихте за четири години на власт, например?
181
0
 
6
 
! Отговори
До 179 преди 1 месец
Да, бе не е в чата Киро, ама Лена чатка минуси.
180
0
 
10
 
! Отговори
Булгаргаз преди 1 месец
Да не говорим какво забъркаха ПП и ДБ в Булгаргаз, преди те да дойдат на власт беше на плюс, а сега е на загуба след като Асен Василев сложи посредници за доставка на газ.Нали това е е идеята в едно държавно дружество тя да е доставчик. Сега газът е хем руски пак, хем е по-скъп, оттам и стоките ни са по-скъпи?
179
0
 
4
 
! Отговори
Алооо преди 1 месец
До 173 Ловеч. Киро не е в чата! Сбъркал си мястото! Хахаха
178
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да идват изборите и да се свършва!
177
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
кире,кире, бойко и шиши са рак за България, а ти си венерическа болест