Петков: Връщаме се към мутренските времена, ако главсекът на МВР е заплашван

Кабинетът "Главчев" бил реден от Борисов и Пеевски
273
Петков: Връщаме се към мутренските времена, ако главсекът на МВР е заплашван
Снимка: БГНЕС

„Живко Коцев каза, че е бил заплашван и е под натиск от висши лица от прокуратурата. Ако главният прокурор го е заплашвал – това е престъпление“, каза в предаването „Лице в лице“ по bTV съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

Още по темата

„Ако го е накарал под натиск да си подаде оставката, това е връщане към мутренските години. Това е безумно. Представете си да четем заглавие – „Главният прокурор заплашва лично главния секретар на МВР“. Ако това е вярно, надявам се да се самосезира Даниела Талева и да започва това разследване“, подчерта той.

„Браво на Живко Коцев, който не се преклони и застана като мъж, когато цялата система е тръгнала срещу теб. Другият човек, който оказва натиск, е Калин Стоянов. Той не е страшен в сравнение с главния прокурор. Това е дълбоката държава, която тръгва срещу теб. Явно друг е редил кабинета на Димитър Главчев. Това са Бойко Борисов и Делян Пеевски“, допълни Петков.

„Тези хора забравиха къде са. Те се връщат обратно в тези години, които мислехме, че са част от историята. Това, че възможните служебни премиери са близки до ГЕРБ не е проблем. Конституционният текст казваше, че посоченият премиер трябва да съгласува служебния кабинет с политическите партии. Димитър Главчев дойде с готов кабинет с министри. Проблемът не е в Главчев, а в това кой е редил кабинета. Идеята да сложиш точно Калин Стоянов цели да взривиш демократичната общност“, посочи съпредседателят на ПП.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още от София
Скандал в София: Лилков срещу Борисов за "нациста" инж.Иван Иванов
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Толкова ви беше след изборите под 3 %
225
0
 
3
 
! Отговори
Ангелов преди 3 седмици
Вярно ако главния прокурор го е натиска да подаде оставка е много зле но много зле е и ако ти и Денков сте го натиска ли да я оттегли щтото за да я подаде е имало причина и май че причината не е че министъра нещо не го харесва.
224
5
 
2
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 седмици
Този човек и А.Василев ми увеличиха пенсията три пъти и аз сега живея по-добре,а при мутрата от с.Банкя мизерствахме и само съществувахме.
223
2
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 3 седмици
Ние сме си в мутренските времена,откакто главната мутра превзе държавата от 18г.Жалко за българския народ.Нито НАТО, нито ЕС могат да ни оправят.Сами трябва да ги УНИЩОЖИМ!
222
1
 
6
 
! Отговори
Ууу преди 3 седмици
Ти се връщай на мястото неогрято от слънце.Марш гадино про-Ста.
221
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
никога не се самонаричай мутра ако си двуличник, а мутрас
220
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
236 За ПП гласуват тези, на които им е обещано апетитно работно място в държавата и добра заплата, за нищоправене. И заплахи, с позоваване на посолството. Останалите са им роднини, купени гласове и манипулиран машинен вот. Маските скоро ще паднат. Свалиха им гащ...е.
219
2
 
3
 
! Отговори
Ана преди 3 седмици
Този направи туlupa да изглежда на малко р омлянче откраднало шоколад в селски нагазин
218
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пак ли, "мутри, вън", ами те, мутрите били в ПП,ДБ.
217
0
 
5
 
! Отговори
Пица с кристали, преди 3 седмици
Гриндер чат,парапети,ала бала през президента на алангро в СиЦилиевата долина на истЕнската Куролация с наше МВР, съгласуванО и одобренО от Посолствот00 и Посолствата... Про100 ХараКиро!
216
0
 
6
 
! Отговори
Lina преди 3 седмици
Добъ ден. А поредното розово пони на Подмяната м ъ ртво пияно и дрогирано е ударило кола в насрещното и е заплашвало. Че е Подмянкаджия
215
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ПП,ДБ са в ролята на "прилъстена и изоставена". Киро Харакиро не може едно свястно изречение да състави, докато плюе по ГЕРБ и ДПС. Камо ли, да управлява.
214
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Посолство е вдигнали протекциите си от шарланлтаните ПП,ДБ. На посланника му е все едно за кого ще се гласува, за ГЕРБ, или ПП. ДБ са патерица.
213
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Страшен квик и писък на отчаяните некадърници от ПП,ДБ, които стигнаха дъното. Бай, ПП,ДБ! Никога вече КироКокорчоЛорер,Лена и останалата флора, и фауна ПП ДБ.
212
7
 
3
 
! Отговори
Мата Хари преди 3 седмици
Еххх че хубаво време се задава да мога да седна и аз наред със Цецка, Деница, Рая и Десито де на Боко на мазния де на Свинчо на мазния и ще си пия кафе от сутрин до вечер.
211
1
 
7
 
! Отговори
Ала бала преди 3 седмици
Ти нали изджигърка лошите бе Кики, що тъй пак да става.
210
4
 
7
 
! Отговори
Някой преди 3 седмици
Откакто Кики Ментето ни беше набутан като политик , и Копейките се взеха насериозно! Щом такъв лаладжия, който стреля всякакви несвързани тези в своя делириум, можа да докопа властта, защо и Коце Копейката да не може и той! Странно как , и двамата се набутват за "говорители" на хората и за "интересите" на България! В това няма нищо случайно, като се има предвид, че точно Радев ни го натресе!
209
2
 
12
 
! Отговори
ХараКиро НЕумното ! преди 3 седмици
Ей, самозабравиха се от ПП и измисленото ДБ. Първо управляваха с Боко и им беше голям приятел, после бяха в скута на Магнитски на мазен турски "аргумент".Мрънколай 9 м. излагаше себе си и България.Тагаренко 9 м. продаваше България. ХараКиро първо наруши Конституцията,безнаказано разбира се,после със сланинестото Ице ИЗНАСИЛИХА Конституцията с което са самозакопаха без да разберът-за радост на БОКО. Сега се опалакват че друг е виновен за батака който сътвориха.ПП-ДБ не трябва да съществуват вече!
208
2
 
4
 
! Отговори
А дано преди 3 седмици
Че много хубаво си беше в мутреннските времена, когато на всякъде човек можеше да чуе Бели птици, Тигре Тигре.и Левовете в марки.
207
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Че България не е прествала да бъде мутренска държава под вещото управлвние на Тиквата.