Петков: Връщаме се към мутренските времена, ако главсекът на МВР е заплашван

Кабинетът "Главчев" бил реден от Борисов и Пеевски
273
Петков: Връщаме се към мутренските времена, ако главсекът на МВР е заплашван
Снимка: БГНЕС

„Живко Коцев каза, че е бил заплашван и е под натиск от висши лица от прокуратурата. Ако главният прокурор го е заплашвал – това е престъпление“, каза в предаването „Лице в лице“ по bTV съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

Още по темата

„Ако го е накарал под натиск да си подаде оставката, това е връщане към мутренските години. Това е безумно. Представете си да четем заглавие – „Главният прокурор заплашва лично главния секретар на МВР“. Ако това е вярно, надявам се да се самосезира Даниела Талева и да започва това разследване“, подчерта той.

„Браво на Живко Коцев, който не се преклони и застана като мъж, когато цялата система е тръгнала срещу теб. Другият човек, който оказва натиск, е Калин Стоянов. Той не е страшен в сравнение с главния прокурор. Това е дълбоката държава, която тръгва срещу теб. Явно друг е редил кабинета на Димитър Главчев. Това са Бойко Борисов и Делян Пеевски“, допълни Петков.

„Тези хора забравиха къде са. Те се връщат обратно в тези години, които мислехме, че са част от историята. Това, че възможните служебни премиери са близки до ГЕРБ не е проблем. Конституционният текст казваше, че посоченият премиер трябва да съгласува служебния кабинет с политическите партии. Димитър Главчев дойде с готов кабинет с министри. Проблемът не е в Главчев, а в това кой е редил кабинета. Идеята да сложиш точно Калин Стоянов цели да взривиш демократичната общност“, посочи съпредседателят на ПП.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мисля си, че Киро и Асен са напуснали бизнеса и са се втурнали в политиката, щото в бизнеса ще излъжеш, един, втори, пък при третия, четвъртия и по-нататък просто няма да ти мине номерът. Ще се знае колко си "почтен". Пък в политиката по-лесно, ама и в нея няма как да лъжеш до безкрайност, все ще се усетят будалите, дето са те избрали. Та, на себе си да се сърдят, само с комсомолски плам и кухи приказки не става. И все друг да ти е крив.
143
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПП ДБ не трябва да преговарят с коалицията ГЕРБ-ДПС. В опозиция. Да лъснат тиквите и прасетата че ви управляват от 2010, и досега последните 3 години пак те ви лъжат
142
0
 
15
 
! Отговори
Мария преди 1 месец
Киро мал шанс ,много лоши ментори са ви обучавали за политици ,нито баща ти, нито тия от ДБ са достойни хора.С лъжи,схемички ,дружба с олигарси сте станали мошеници и лъжци.Явно много са ви наливали много ,че българите са големи ба Лъци не,че не е вярно но идва момент в който се усещат
141
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Държавата на тиквите и шишковците. Харесва ли ви българия? На 3 милиона не им хареса и напуснаха. Един човек може да сбърка, 3 милиона - НЕ
140
3
 
11
 
! Отговори
До Анонимен 123 преди 1 месец
Ами не са тепегьози българите. Викат срещу Киро, а не срещу Баце, щот Киро надмина бацето в много отношения. Баце взе да изглежда като девственица до шантонерка покрай Кирото. Той е като вариант на баце, ама по-лош.
139
0
 
12
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 1 месец
ЗА ВОДАЧ НЕ СТАВАШ, КИРЕ....ТИ СИ БУДАЛА, ЩОТО ЛЪЖЕШ АДЖАМИЙСКИ КАТО НЯКАКВА ЖЕНААААА...ХАХАХА
138
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Доволни ли сте от служебното правителство на ГЕРБ-ДПС?
137
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Винаги се чудя как някои хора не се усещат, че стават за смях (като Киро). Но най-странното е, че нямат нищо против това да им се случва редовно. Според скромното ми мнение той си е сбъркал професията. Много слаб политик е, а щеше да бъде много успешен клоун или комик.
136
0
 
10
 
! Отговори
Лено! преди 1 месец
укроти го това, ***!
135
0
 
14
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 1 месец
На кого плачеше при Президента. бе Кире....НАД СОБСТВЕНИТЕ СИ ГЛУПОСТИ И ПРОСТОТИЙТЕ ЛИ КОИТО НАТВОРИХТЕ...ХАХАХА .....ВСЕКИ СИ ПАТИ ОТ ГЛАВАТА КАНАДСКА ТИКВО...!!!!
134
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кире е аджамия, въпреки, че главата му е вятърничева. Но той прати Буци да спи на нара в следствието и изгони 70 руски шпиони. Затова предпочитам Кире пред заешкото сърце от Банкя, дето строи на Путин каквито си поиска потоци!
133
2
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
До главанак. Големият главанак, и то глу.пак, си ти и такива като теб. Щото не си сваляте променливите очила, за да види, че най-голямата съсипия в България е при управлението на променкаджиите. А при ГЕРБ, с всичките им кусури, България си беше добре - строеше се навсякъде и имаше пари за всичко.
132
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зозо, теб не трият, с връзки ли си
131
0
 
21
 
! Отговори
Лили преди 1 месец
Ей Криле,ставате вече непоносими с наглостта си. На всички умни и нормални хора им беше ясно,че нямате потенциал да управлявате ,въпреки всичко ви беше даден шанс ,да не говоря,че тоя компромис е за сметка на нашия гръб.Доказахте,че сте нагли лъжци,некадърници а на всичко отгоре и наркомани.Не отричайте,защото ви личи! Марш от политиката ясно!
130
0
 
11
 
! Отговори
Гражданин преди 1 месец
Глу.пав иdiot, вие се връщате на жълтите павета и там си марширувайте колкото искате. Никой вече не ви обръща внимание.
129
0
 
11
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 1 месец
Абе, връщай се у Канада, щото и У детската градина разбраха , ЧЕ КИРЕ СЕ Е ОКЕНЗАЛ И ОМАЗАЛ ДО УШИТЕ.....ХАХАХА
128
2
 
14
 
! Отговори
Киро преди 1 месец
ти си мутрата!
127
2
 
14
 
! Отговори
КоКо преди 1 месец
Махни си грозната мутра . Не направи нищо добро и народа обедня страшно . През цялото Ви управление не ви беше грижа за България . С лозунга да се харесаме на американците и Зеленски управлявахте загиваща държава . Не ставате за нищо .
126
1
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Хаааааааааа, до онзи ден Кирчо най - обичаше да диша, когато Шиши се изпусне :))))))))))))))))))) Днес сменил плочата с истерия?!? Смешна работа :))))))))))))))))
125
1
 
18
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Хахаааа, Кирчо пак изкара изтърканата плоча с мутрите :))))))))))))))))))))) Пък до вчера държеше на Бокича шлaнгaтa :)))))))))))))))))))))))))