Живко Коцев влезе в болница

Днес той трябваше да бъде обвинен
9 апр 2024 10:43, Нели Христова
152
Живко Коцев влезе в болница
Снимка: БГНЕС

В болница е главният секретар на МВР Живко Коцев. Той имал здравословни проблеми от вчера.

Очакваше се днес Коцев да получи призовка за явяване в прокуратурата, където да му предявят обвинения по разследването за корупция в митниците. По него Коцев е дал показания, че е общувал с подведените под наказателна отговорност Марин и Стефан Димитрови.

Признал, че дори си гостували и си разменяли подаръци, посочил обаче, че опитвал да вземе информация от тях, тъй като знаел, че се занимават с контрабанда.

Очаква се Коцев да бъде обвинен, когато е в по-добро здравословно състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
а кога се усмихваше и забавляваше с Митето не беше болен
33
3
 
6
 
! Отговори
Човек без мозък преди 1 месец
До Анонимен 28Само дето преди това е била зам.шеф на митницата. Май си пропуснал инфото за заловените тирове с контрабндни цигари? Хората с мозък питат Лена.
32
0
 
14
 
! Отговори
Пхах преди 1 месец
Хванал е ЕВРОгрип от пудела :)
31
0
 
23
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
адв номера подава оставка после я оттегля после в болнични сега в болницая стига на снимките му няма нищо а в спа центъра беше ок и това е гл секретарвидяхте ли като не мислите по изборите какво избирате и какво следва след товасега пак направете същите грешки и какво като ми наслагате минуси какво щепромените аз затова не гласувам
30
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
от какво пък така ненадейно се разболя , ако бехме преди години веднага щяха да го настанят в смешното отделение в Белене
29
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Нали е казал, че ги познавал, но не е знаел, че са контрабандисти
28
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А бе някой мисли ли с мозъка си?! Как може ДАНС да разработва лицата от 5-6 месеца и да извърши реализация без да са ги заловили с поне 1 тир цигари?! Каква контрабанда като цигарите /контрабндата/ я няма?! А тая Банкова е от февруари шеф, кой е бил преди това и защо не е арестуван, а и повдигат само едно обвинение че е сменила шефа на митница Лесово?! Това нещо въобще няма да влезе в съда, това като НЕКСО да се удрят ПП ДБ. Но в момента НЕКСО съди българската прокуратурата за 3 млд долара и зна
27
3
 
21
 
! Отговори
Резидент-разединител преди 1 месец
Видя се от 2020 до 2023 колко Ви е капацитета ПП-та. Само надолу разруха и заеми. Опоскахте каквото имаше оставено. А с този се видя и колко Ви е акъла на всички включително и на академика. И на Ицо какви са му правните знания и всичко. Бате ви Бойко просто показа, че капацитет нямате да управлявате и средно предприятие камо ли държавата и политици да бъдете. Е поне ще бъдете първите осъдени политици.
26
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Корумпето се разболя! А дали си е взел и часовника за 60 бона с него
25
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
и ся ко - болничен до лятото когато ще има друг кабинет - хахахах
24
0
 
27
 
! Отговори
Уау преди 1 месец
Тъпak, беше защитен свидетел и щеше да ти се размине само с това да си загубиш работата. Дойдоха сапунджията и Киро, казаха ти, че ще имаш политически чадър и ти с целия си акъл им повярва, както се вярва на телефонни измамници. Успешно оздравяване, че ще ти трябва доста здраве за това, което тепърва ще ти се случва.
23
0
 
16
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 месец
В болницата ще настине още един път ;))), лекарска грешка и ади - Мишо Бирата, Ало Ваньо;)))
22
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама с охрана ли е? Във добрия смисъл на думата?
21
0
 
16
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 1 месец
И от какво толкова ? От нощи по хотели и подаръчета, или от страх от истинското му АЗ? Голяма работа, не е единствения gei в пплгбт
20
0
 
26
 
! Отговори
наблюдател преди 1 месец
Ох, повръща ми се вече...тоя резил мина всички граници. Денков е унижение за всички нас,които се надявахме на нещо по-добро. Сега ни плашат, че щяла да се върне мафията - е да се връща! то досега какво беше?
19
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вдигнал е кръвното ,истината не е обида
18
0
 
18
 
! Отговори
фарфара преди 1 месец
вижте в афера има снимки
17
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Живко жив да си. И не излизай от болницата. Ще те барнат и няма да ти простят. Ама то пък трябва да имаш и познати лекари. Жив и здрав да е и този професор дето ти помогна да влезеш в болница. И ББ да е жив и здрав. Това са все хора които те уважават и мислят за тебе как да се скриеш от правосъдието.
16
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
АГЕНТ 007 ХХАХАХА
15
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 11 - То и Лена, като я гледа човек, се чуди как може това лице да е политик. Ама, тя за такава се има, та и за фактор в политиката. Само дето не е.