Кирил Петков: Връщаме се към мутренските времена

Прокуратурата отново се използвала като бухалка
267
Кирил Петков: Връщаме се към мутренските времена
Снимка: БГНЕС

"Аз лично съм притеснен. Притеснен съм повече от вчерашната новина, в която премиерът уведоми съдията, който изпълнява прокурорската задача да може да разследва главния прокурор, защото вече имаме фактически сигнали, писмени сигнали реално, че главният прокурор лично е заплашвал главния секретар.

Това не звучи като европейска държава. Аз съм притеснен от факта, че нещо много бързо започваме да се връщаме към мутренските времена“, коментира съпредседателят на ПП Кирил Петков.

Според него прокуратурата отново се използва като бухалка.

"Представяте ли си в друга европейска държава главният прокурор да изнудва главния секретар? Това звучи безумно", отсече той.

Според него прокуратурата трябва да разследва всички сигнали.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от Политика
Експерти: С промените НС може да прави каквото си иска
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
0
 
1
 
! Отговори
. преди 2 седмици
Киро тпо кпеле ,ти се оМъжи за мутрите , направи шиши управляващ , стигна се дотам Тиквата и Шиши да защитават Асенчо и ония другия мошеник за далаверата с апартамента , дори да ви изпързаля Шопара , ти си оставаш плиткоумен , всичко което те интересуваше беше да гониш руски дипломати на кило , да имаме дилижанс и полети до Мъкодония и как да слугуваш на посолствата, за 6 месеца хората не видяха нито опит да се промени нещо , а сега пропаднахте до дъното. Съжалявам ,че ви гласувах доверие.
240
0
 
7
 
! Отговори
Боже, преди 2 седмици
какъв никавец с огромни артикулационни проблеми се води лидер на партия. Те и членовете и не са по различни от него, но все някак се понасят. Как ли комуникират помежду си на партийно събиране, а.
239
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
про100 Киро изпра боко с одобрението на посолството, узакони за пореден път мутрите и се оплаква...?!?
238
0
 
5
 
! Отговори
Киро тъпото преди 2 седмици
След изборите депутат в Правителствения WC, ще.чистиш кенефите след Пеефски
237
0
 
6
 
! Отговори
Bg преди 2 седмици
Ами да, притеснен си, след снимките с бандити и контрабандисти !
236
0
 
12
 
! Отговори
Гледна точка преди 2 седмици
А този е най-големият олигоффрен и тъnaк в българската политика. А сега се разбира, че може да не е имало никакъв натиск, а Живко е хленчил пред прокурорите да стане защитен свидетел. И Денков ще се окаже набедител. Но про100 Киро си е про100.
235
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
под 4% кирчо
234
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кире връщай се към мутренските времена. Ама някъде другаде приятелю Махай се самозванецо. Един път ни излъга . Втория ще има възмездие. На България и трябва честен човек
233
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Вие никога не сте излизали от мутренските времена. Диктатура и Клептокрация България
232
2
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 седмици
Не ревете про'с'таци неграмотни! ВИЕ гласувате за ЕС, Тиквата, Киро и Денков!
231
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
По-страшни от мутренските времена се оказаха сатанинските мутренско-шарлатански поражения върху държавата и народа ни!!! Вън от властта на сглобкажиите,които със завиден устрем работиха срещу БЪЛГАРИЯ и националните ни интереси!!! Нокога повече антибългарско, предателско правителство,като на сапунения мишок!!!
230
1
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 седмици
"Представяте ли си в друга европейска държава ..." - мухаха... в "европейската държава" холандия съдът отказва да изслуша свидетелите на защитата "в името на холандското правосъдие." Пи'ам аз на европейските ви държави!
229
1
 
11
 
! Отговори
бат Дака преди 2 седмици
А пък Лена убедена-на Коцев на лицето му изписано,че не е престъпник!Ашколсун,машалла! Пък ние сме убедени за един парапет....
228
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Записът, който разпространи Радостин Василев е достатъчен, за да бъдат изритани ПП. Мошенници и търговци сте вие. Но какви усти отваряте, наглост и гьон*суратлък.
227
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Аз се чудех от къде се пръкнаха ПП то се оказа, че бащата на Киро е бил първи приятел с доказания мафиот и наркотрафикант Алексей Петров. Няма да се учудя тати да е бил замесен и в убийството на този си добър приятел и вече да управлява неговата ... как беше 'организация'?
226
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тая нова 'мантра' много ме кефи. Аз ли нещо съм проспал, в зимен сън ли съм бил, па как така съм изпуснал КРАЯТ на мутренската епоха в България? Изпуснал съм как множество бивши политици и министри са били осъдени успешно за корупция и са по затворите заедно с босовете им-мутри. Та вече са се върнали... нз кажете вие
225
1
 
13
 
! Отговори
Shark преди 2 седмици
А ти се връщай там, откъдето изпълзя. Взимай си и Кокорчо и се пръждосвайте!
224
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кирооооо, ти си най-голямата грешка на Радев. Но Радев си живее на държавна издръжка в Бояна, а за народа само загуби.Инфлация, скъпотия и си счупихме колите по тези пътища, дето три години не ги пипнахте.
223
0
 
12
 
! Отговори
:) преди 2 седмици
От началото на " демокрацията " ние сме си все в мутренските времена.
222
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До ШароНито са умни, нито красиви, а просто комбинативни бизнесмени, с дефицит на ценности. Един псевдоелит, който нарушаваше конституцията и законите в страната. С мания за величие, власт и алчност.