Кирил Петков: Връщаме се към мутренските времена

Прокуратурата отново се използвала като бухалка
267
Кирил Петков: Връщаме се към мутренските времена
Снимка: БГНЕС

"Аз лично съм притеснен. Притеснен съм повече от вчерашната новина, в която премиерът уведоми съдията, който изпълнява прокурорската задача да може да разследва главния прокурор, защото вече имаме фактически сигнали, писмени сигнали реално, че главният прокурор лично е заплашвал главния секретар.

Това не звучи като европейска държава. Аз съм притеснен от факта, че нещо много бързо започваме да се връщаме към мутренските времена“, коментира съпредседателят на ПП Кирил Петков.

Според него прокуратурата отново се използва като бухалка.

"Представяте ли си в друга европейска държава главният прокурор да изнудва главния секретар? Това звучи безумно", отсече той.

Според него прокуратурата трябва да разследва всички сигнали.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
1
 
8
 
! Отговори
Идеалист преди 1 месец
А представяте ли си как Главния свкретае се излижава гол в сауната с известни бандити и гледа часовника си от 50 000 лв при заплата от 5 -6 хиляди лева на месец! Кирчо, можеш да се сърдиш на баща си си се родил с такъв интелект!
198
0
 
5
 
! Отговори
От ЮС преди 1 месец
Имам един много любим филм от 2006, Идиокрация. Винаги като го гледам с жалост се сещам за България. Ниски страсти и позьорщина. Гледайте го, всички ще се разпознаете.
197
1
 
10
 
! Отговори
юлиян преди 1 месец
А,Кире,жив ли си?Защото в политиката вече си ''полу...''
196
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кире, ми ти в един запис обясняваше ка ще пазите Мутрата
195
1
 
8
 
! Отговори
иванова преди 1 месец
то в друга европейска държава, такива като теб ги прогонват с бухалки, без право на завръщане!
194
2
 
15
 
! Отговори
Деди преди 1 месец
Ало, Кире-Харвадец нейдин, вие сте тези които върнахте мутренските години за да се охраните и оядете като Баце. Само, че сгрешихте и много бързахте. А има поговорка за случая с вашето 9-месечно властване и ПП-то - "Бързата котка, сляпи ги ражда". Та и вашата работа такава, с бързане да се охраните от властта. Да, ама не! Поне да бяхте си научили "урока" от Баце!
193
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От фондациите кой месия ще ни спуснат сега, за да хванат медиите да ни го втълпят и да ни """"оправи"""" с още 20-30 милиарда дългове.
192
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ТВОИТЕ МИЛИАРДНИ ДЪЛГОВЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. НИКОГА ПОВЕЧЕ СОРОСОИДИИ НА ВЛАСТ. ВИНАГИ УДРЯ ДЪРЖАВАТА НАЙ-ГОЛЯМОТО ДЪНО С ТЯХ.
191
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това момченце беше препоръчано от господарите американци на Радев. Той го вкара във властта. Не знаеше само че момченцето идваше да изпълни една задача на господарите американци: да затрие всяка връзка с Русия. Нищо друго. Затова му беше простен и записа и компрометирането и неадекватността
190
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кога ще се сезира прокуратурата за петчасовия ви запис където се посяга на конституционните основи на държавата па после сте щели да ходите по островите аааа?
189
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ти използваше прокуратурата за смокинов лист, за да не те осъдят за лъжливата си декларация... Сега за да сте квит с нея е добре да ти възобновят делото и да възтържества справедливостта.
188
0
 
8
 
! Отговори
Един там преди 1 месец
Ти и останалите крадци и лъжци помогнахте да се върнат! Народа като се беше вдигнал мутрата Бойко обикаляше села и паланки и се криеше като плъх..
187
1
 
19
 
! Отговори
ами преди 1 месец
"Представяте ли си в друга европейска държава главният прокурор да изнудва главния секретар?" А представяте ли си в друга европейска държава да излезе запис как председателя на партията,която ще управлява ЕВРОПЕЙСКА държава да съгласува правителството си с чужда държава и да прави планове как да завземе МВР ДАНС и подобни,за да са били спокойни на предстоящите избори?!?Ако има по лошо от това е,че даже не си направиха труда да отрекат това тяхно твърдение....Това не е наглост,това върха на арога
186
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За съжаление, вече години наред ни ръководят добре облечени бизнесмени. Но политическата обстановка доказва, че на българина явно му харесва това. Беззаконие, деградация и поп- фолк до откат.
185
0
 
8
 
! Отговори
Без глаголна власт преди 1 месец
Сауни, парапети,бобулечки,електрички,чужди пички,ролекси,офшорки,бикойни,пасти,умни,красиви,протести,трактор,гората чстна,имоти за 3 милиона,винетки,проценти,мостове,магистррали,свободен пазар,гръцки газ,културен министър рожден ден на перваз....
184
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По голяма мутра от простото Киро няма. Той също е и лъжец като излъга в началто за двойното му гражданство. Той е и неграмотен нищо, че лъже, че е завършил Харвард. Защо не си покаже дипломата?
183
0
 
7
 
! Отговори
значи преди 1 месец
да са прецуфриш до изборите дано, че да не ти гледам перфидния фейс, неврастеник. отивай да чупиш бутилки и чаши в някоя таверна. по-нескопосан политик от кирил петков не си спомням. дори бойкикев и атанасов са ми по-малко противни (не с много, но са!)
182
1
 
7
 
! Отговори
Умен и мега красив преди 1 месец
Кирцата е продавал сок от моркови за по 60$ бутилката на амерканските богаташи , та на вас ли няма да ви пробута "Промяна"
181
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Снимките в сауната на Живко Коцев и арестувания Стефан Димитров направо къртят!
180
1
 
7
 
! Отговори
рендетУ преди 1 месец
Седя и съ чудя, кое е за предпочитане за "Матрялъ" у колонията Бг - Мутрите или Меринджеите??? Да мъ прощавате, ама съм по-склонен да мисля, че Мутрите са за предпочитаве пред смъртоносния за "Матрялъ" Вирус "ПП-ДБ"!