Кирил Петков: Връщаме се към мутренските времена

Прокуратурата отново се използвала като бухалка
267
Кирил Петков: Връщаме се към мутренските времена
Снимка: БГНЕС

"Аз лично съм притеснен. Притеснен съм повече от вчерашната новина, в която премиерът уведоми съдията, който изпълнява прокурорската задача да може да разследва главния прокурор, защото вече имаме фактически сигнали, писмени сигнали реално, че главният прокурор лично е заплашвал главния секретар.

Това не звучи като европейска държава. Аз съм притеснен от факта, че нещо много бързо започваме да се връщаме към мутренските времена“, коментира съпредседателят на ПП Кирил Петков.

Според него прокуратурата отново се използва като бухалка.

"Представяте ли си в друга европейска държава главният прокурор да изнудва главния секретар? Това звучи безумно", отсече той.

Според него прокуратурата трябва да разследва всички сигнали.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
1
 
23
 
! Отговори
български избирател преди 1 месец
Божкеее...Кирето какво момченце беше като дойде от Харвард ,а сега е заприличал на застаряващ Джон Траволта подпрял се на парапет....явно пиците с кристали не са му подействали добре...а и оная ЛенаГладнатаХиена му е изпила всички жизнени сокове...
158
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Zarvulan sami ste vinovni sega naroda ste ducha supata kojto ste ja nadrobili bjhte na vlas ne vkarahte boika i schikata v zatvora no sega vie ste vlesnete vaselin se prastame
157
3
 
17
 
! Отговори
мутренските времена преди 1 месец
Който се страхува от мечки да си стои в Канада и там жена му да му меси козунаци по 60-80-лева парчето...!
156
2
 
13
 
! Отговори
Баце към Про100Киро преди 1 месец
Альоууу...Киреее...да кажеш на кака Лена картечарката да вземе да ти изглади вратовръзката и стига се е почесвала само по парапета...ИЗЛАГАШ СЕ !!!Стегни се малко...
155
1
 
8
 
! Отговори
Ами сега? преди 1 месец
Как ще ходите да се извинявате на Слави, да сваля пак Боко и Шиши не знам... Буд***ли!
154
1
 
15
 
! Отговори
Лена до Киро преди 1 месец
Ще те утеша, мумурандоме мой! Миро ще гледа детето!
153
4
 
8
 
! Отговори
Само един въПрос преди 1 месец
- Киро, къде са 8-те чисто нови самолета F-16, които българите платиха на САЩ?!?
152
3
 
11
 
! Отговори
ПП логики преди 1 месец
Да ти подаряват кюлче за 11 хиляди лева за рожденния ден е престъпление , но аке е часовник за 50 хиляди лева е приятелски подарък...
151
0
 
6
 
! Отговори
Това звучи безумно преди 1 месец
Отсече Про100Киро и с козунак в ръка хвана самолета за Канада....ха-ха-ха...
150
2
 
12
 
! Отговори
Кире преди 1 месец
Много ми е мъчно, тая вечер ще се обадя на Лена, да видим дали може нещо да измисли
149
4
 
9
 
! Отговори
лъжливото Канадче преди 1 месец
ЗАедно с Линда се връщаме в Канада-тя ще меси козунаци ,а аз пак ще лъжа както си знам...кака Лена даГОдуха, а баджанака Миро да дъндуркаКопилетоМИ....
148
3
 
10
 
! Отговори
Кироо преди 1 месец
Баща ти ограби България и избяга от затворо в Канада! И ти ще повториш тази съдба! Дано дъщерите ти нямат интерес към кражбата!
147
2
 
9
 
! Отговори
Бай Кор преди 1 месец
Кире, Кире...така и не се научи за три години ! Това са различни власти и няма как, едната да заповядва на другата, бе канадецо ниеден. Изпълнителна, законодателна и съдебна власт. Да ти го беше обяснила Лена, не само парапети да подпирате. Ама сега, като сте "сезирали" съдията, нека ви обясни това: Сарафов остави "вратичка" на главсека, да се измъкне по търлъци. Ама не го проумяхте! Сега като тръгне по нададолнището и като ви завлече и вас, да ни ривете после. Щото и теб те има на смиките.
146
8
 
3
 
! Отговори
окопали се преди 1 месец
Цялото герп се е впрегнало да плюе.Все пак заплатките не са лоши и трябва да се защитят.Господ да ни е на помощ.
145
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ми, ти ни върна там, ние без малко да се отървем, О'повелителю на пералните и белината, ТИ.
144
2
 
10
 
! Отговори
Ми лого преди 1 месец
Нема коалиция с Мафията вече, връщаме се към мутренските времена! След изборите пак коалиция с мутрите! Българите немат и една мозъчна клетка според Киро!
143
3
 
9
 
! Отговори
карачанаков преди 1 месец
,,Шарлатаните са измамници и мошеници. Те твърдят, че притежават знания, умения и способности, които в действителност нямат.,, Киро туй да ми го каже оня с юмручето дето толкова държеше на Вас,не не мога да го преживея,ако съм на тебе хващам първия самальот за Канада.Ама да не забравиш да подбереш цялата пасмина Асенчо,Лорерчо Барутника,подводничаря,Гнома ,НАСРАНмир Ананиев и цялата плеяда недоразумения.
142
3
 
14
 
! Отговори
Честито преди 1 месец
Ами Кирчо, който ламти много за власт, и очерня и оплюва партньорите си, така се получава! Накрая или се съюзява с мафиотите, или остава сам, и никой не иска да играе с него! Язък, че изхабихте енергията на хората само...!
141
0
 
7
 
! Отговори
абе преди 1 месец
Сарафа нали беше и.д., що всички говорят за него като главен... или Каскета падна и забравиха, че трябва да изберат нов, сега скачат, щото от минута на минута им излизат золумите, които Сарафа кротко и платено не вижда, сега като го активираха срещу тях и рЕзко почнаха да говорят за бухалки...
140
2
 
24
 
! Отговори
Оффф! преди 1 месец
Кирчо, Кирчоо...! Или си наистина много т***п, или се опитваш нас да изкараш такива!? Чак сега ли ти станаха ясни тия неща, след като една година беше прегърнат с м***фията? Иначе пък бързо се учиш, набързо им усвои методите и далаверите! Само трябваше да се сетиш, че те са професионалисти, а ти си @матьор!