¬ъншно след с повишено внимание ставащото между »зраел и »ран

ћ¬н–: ¬ готовност сме за необходимите действи€
ќбновена: 19 апр 2024 09:38 | 19 апр 2024 09:35,  расимир јнгелов
6
¬ъншно след с повишено внимание ставащото между »зраел и »ран
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

ћинистерството на външните работи следи с повишено внимание развитието на обстановката във връзка с разпространените от медиите новини за нанесени от »зраел ракетни удари по обекти в »ран.

ќще по темата
ћ¬н– е в директна връзка с българските дипломатически представителства в района. ƒадени са необходимите указани€, в това число и по отношение обезпечаване сигурността на техни€ личен състав и на намиращите се там български граждани, казват от външното министерство в петък сутрин.

ћ¬н– поддържа оперативен контакт и с партньорските държави и има готовност да предприеме необходимите действи€ съобразно по-нататъшното развитие на ситуаци€та.
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


6
ќще по темата: »ранћ¬н–израел
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
5
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
«ащо не осъдихте нападението на »зраел над »ран?
4
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
"¬ъншно след"! ’айде сега н€кой да об€сни как би превел това :)))) Ќе всеки ще се сети, че авторът иска да каже "¬ъншно министерство следи ... /еди какво си/"
3
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
—викнал съм на правописни грешки в текста, но да не мога да прочета заглавието... ќтивам на преглед, не може от днес.бг да са сбъркали.
2
3
 
0
 
! ќтговори
“аа преди 1 месец
¬ъобще знаете ли, кой управл€ва »ран.. “е сами убиват гражданите си. ћомичета защото не нос€т правилно бурките си и мъже, които отказват да се присъедин€т към групировката.  ато децата биват обучавани от малки. явно сте съгласни и с българските еничари и ако б€хте живи на времето сигурно щ€хте да подкрепите горката нападната ќсманска импери€. –азглезени хора останаха в нашата страна, живота не могат да си оправ€т, но иначе света го разконсперират до две.... ∆алко.
1
3
 
2
 
! ќтговори
ахах преди 1 месец
Ќ€ма какво да се чудиш. 300 ракети и дронове срещу ц€ла страна, а от другата страна удар по терористи и 3 дрона с удар по военна база..  ажи ми че си пр***ст без да го казваш е тво€та работа.