» √≈–Ѕ официално отказа да подкрепи мандата на ƒѕ—

Ќ€маме необходимата база за стабилно правителство, пише Ѕорисов
ќбновена: 10 юли 2024 16:20 | 10 юли 2024 15:54, Ќели ’ристова
51
» √≈–Ѕ официално отказа да подкрепи мандата на ƒѕ—
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

"Ќ€ма да подкрепим втори мандат. ѕозици€та на √≈–Ѕ-—ƒ— и по отношение на трети€ мандат остава непроменена", казва Ѕойко Ѕорисов на ƒѕ—.

ѕредседател€т на ѕ√ на √≈–Ѕ-—ƒ— изпрати официален отказ до ƒѕ— относно готовността за преговори за състав€не на правителство с втори€ мандат. ѕозици€та на най-гол€мата парламентарна група се припокрива с изразената от парти€та във вторник.

¬ писмото Ѕорисов препотвърди позици€та на √≈–Ѕ - —ƒ—, че н€ма да подкрепи втори мандат при никакви услови€. –ешението на парти€та остава непроменено и по отношение на трети€ мандат.

"ќцен€ваме ¬ашите усили€ като втора политическа сила да съставите кабинет в рамките на 50-ото Ќародно събрание, но различи€та и противопостав€нето между парламентарните групи не създават необходимата база за състав€не на стабилно правителство", се казва още в писмото.

"–азчитаме на политическа зр€лост в предсто€щата предизборна кампани€ като предпоставка за състав€не на правителство в следващото Ќародно събрание", завършва председател€т на √≈–Ѕ.

 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


51
ќще от ѕолитика
Ѕ—ѕ се превърна в клиентска парти€ на ѕеевски и Ѕорисов
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
34
1
 
3
 
! ќтговори
√олем майт ап преди 1 седмица
ƒвама "евроатлантици- ћагнитски" като две капки вода , а пък не се пидкреп€т!
33
2
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 седмица
ј шайката шарлатани вече четвърта година бързо си пълн€т банковите сметки и изпълниха успешно задачите за които б€ха наети саботажи разруха лъжи крах държавата ни е без никакво правителство и е наникъде Ќќ Ѕожков е свободен спец съд закрит делата на олигарсите в забвение конституци€та направена на салата от велики€т лодкар »цо √ешев уволнен и шайката шарлатани властват супер
32
2
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 седмица
ƒо 26 — кого Ѕорисов да направи правителство ¬ парламента са само саботьори какво търс€т там „алгарите например каква работа вършат Ќ» ј ¬ј а  опейките лъжат успешно бедни необразован хора  акво копейките вършат в парламента Ќищо а Ѕ—ѕ освен милионери от заплати дейстност н€ма и от т€х а ƒѕ— балансьорите дълги години балансираха пари власт за себе си и семействата си незнам и от т€х н€каква работа
31
5
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 седмица
√≈–Ѕ ”—ѕ≈’ Ѕќ–»—ќ¬ Ћ»ƒ≈– —јЅќ“№ќ–» ¬ЏЌ ќ“ ѕј–Ћјћ≈Ќ“ј
30
2
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 седмица
Ѕойко знае как да оцел€ва.ќцел€ване 1 - преди 89-та е комунист и завършил школата в —имеоново.ќцел€ване 2 - през 90-те е в охранителни€ бизнес /мутра/.ќцел€ване 3 - след 2000 г. е демократ в политиката и антикомунист.ќцел€ване 4 по миналата година беше минал на дюшеци /справка  ръстника/.ќцел€ване 5 сега е русофоб и евроатлантик.¬инаги в правилното време на правилното м€сто.
29
2
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 седмица
Ќа снимката този тъмни€т с костюма - доган ли е
28
1
 
11
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 седмица
» Ѕуци вече не иска да си играе с √уци!
27
2
 
11
 
! ќтговори
ћда преди 1 седмица
Ќастъпи н€какьв разрив - междуЅорисов и доганћай доган сне доверивто си от него
26
1
 
5
 
! ќтговори
ѕловдив преди 1 седмица
»два кра€ .
25
3
 
12
 
! ќтговори
ƒо гербер преди 1 седмица
«начи Ѕорисов е безотговорен ,хвърл€ държавата в хаос,но не иска да направи правителство?»ли е Ќеможач и за седми път греда.“рети вариант н€ма.
24
5
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 седмица
Ќе се подвеждайте, че ƒоган имал доверие н€къде.Ћибералите в ≈вропа от 18 век се бор€т за исл€ма и са против христи€нска ≈вропа.¬ јмерика обаче ƒоган не се ползва вече с репутаци€, см€тат го за антика от посткомунизма.ј в запада решава јмерика.¬ јмерика както и да ви говор€т разни, не са леви, либерали и зелени.“ам са крайно десни, даже чрнокожите.ќбама гореше талибани най - много с дронове.
23
1
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 седмица
Ѕуции, един слънчев ден ще бъдеш съден и ще влезеш в затвора, нали знаеш. ≈дин ден ще е и той не е далече Ѕуции
22
13
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 седмица
Ќови избори и изчистената от агенти на –уси€ ƒѕ— ще подкрепи евроатлантическо мнозинство.ƒоган н€ма вече доверие в ѕентагона.—вер€вайте си часовника и по - малко приказки.¬ойната с –уси€ е неизбежна вече.
21
1
 
9
 
! ќтговори
–еалист преди 1 седмица
ƒо јлекс. Ќе е само това. “е половината партии в парламента са разцепени, с кого точно да преговар€ш? ј и при такава среда може ли изобщо да се сглоби що-годе прилично правителство?
20
6
 
5
 
! ќтговори
јлекс преди 1 седмица
ѕри положение,че ƒѕ— не подкрепиха мандата на √≈–Ѕ,решението е повече от логично.
19
9
 
5
 
! ќтговори
√ербер преди 1 седмица
ƒо 8. —тига с та€ тъna мантра за купените гласове.  олко пъти да об€сн€ваме, че всички купуват. ј иначе, Ѕорисов ако искаше, можеше много пъти да сглоби правителство, но не иска да прави  ј ¬ќ“ќ и да е правителство, само за да го има и да падне след н€колко месеца.  ато на променкаджиите.
18
4
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 седмица
јбе вие не разбрахте ли, че избирателите на ѕеевски искали правителство, това е свещена работа, бързо да си промените мнението.
17
1
 
7
 
! ќтговори
√аньо преди 1 седмица
 азанът от ада действа в пълна сила и сега в Ѕългари€. ¬секи е срещу всеки. Ќ€ма ли н€кой най-после на висок глас да об€ви, че тази държава с “ќ¬ј ѕЋ≈ћ≈ и с “≈«» ѕќЋ»“»÷» Ќяћј ЅЏƒ≈ў≈!
16
7
 
6
 
! ќтговори
 отилото преди 1 седмица
на –адев (ѕѕ и »“Ќ) изпълн€ва путиновите задачки. —ее хаос и несигурност в Ѕългари€.
15
1
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 седмица
ƒо јнонимен ≈днолично ще го поемеш ли от –адев? “ова не разбрах. »скаш еднолично да го поемаш от него?