John Creamer ремиксира парче на MAV и Нина Николина

“Момче дава ле” е част от проекта Project M.A.V, който ще включва 10 хаус парчета с участието на емблематични личности, свързани с българската клубна култура
28 юни 2011 14:23, Екип на Dnes.bg
0
John Creamer ремиксира парче на MAV и Нина  Николина
Култовият DJ - John Creamer, познат на българската публика като модератор на вкус за цяло едно поколение хаус фенове, е част от съвместния проект на M.A.V и Нина Николина - Момче дава ле.

Сингълът вече се появи в интернет пространството, както и в ефира на родните радиостанции в две версии - на Richmond Clear и на John Creamer.

Момче дава ле е третият трак от албума Project M.A.V, който ще включва десет хаус парчета с участието на десет емблематични личности, част от родната денс сцена. А участието на John Creamer го превръща в събитие, тъй като в последните години той се оттегля от музикалната сцена и се занимава предимно с филмова музика.
 
Както всеки сингъл от проекта Project M.A.V - Момче Дава Ле е ангажиран с обществено значима кауза. Михаил Вучков и Нина Николина се обединяват зад идеята за повече българска музика в ефира на родните радиостанции, като според тях това трябва да се случи задължително, дори ако трябва да се наложат квоти за процентно излъчване на българска музика.

Първите две парчета от албума - Runaway и Drugness са дело на Михаил Вучков и Любомир Боянов. Максисингълът Drugness беше издаден от лейбъла на DJ Tarkan – No Smoking Recordings. Дългосвирещата плоча се радва на голям интерес в Beatport, а един от шестте ремикса на парчето бе представен от Roger Sanchez в неговото радио шоу Release Yourself.

Новото парче, както и останалите тракове на проекта могат да бъдат чути от тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари