Георги Христов: Десислава пя фалшиво

Певецът защити избора на Софи Маринова за Евровизия
8 мар 2012 13:00,
123
Георги Христов: Десислава пя фалшиво
Георги Христов подготвя юбилеен спектакъл на 3 май. Снимка: Булфото

Поп звездата Георги Христов представи своя нов клип към песента "Още те обичам" навръх 8 март и го поднесе като подарък за всички български жени.

Певецът гостува в bTV, като даде своето мнение и за отминалия конкурс за българска песен на Евровизия.

"Това е най-правилният избор през годините, заедно с този на Елица и Стунджи. Песента е приятна, запеваема и Софи Маринова я защити с изпълнението си. На фона на всички песни тя се открои. И най-важното е, че публиката я избра", каза Христов.

Той не се съгласи с композитора Митко Щерев, който отправи нападки към победителката в конкурса, и допълни, че това не е чалга песен.

"Кой каквото иска да говори, Софи Маринова е самороден талант и уникална певица", каза още певецът.

Още по темата

Той обаче беше категоричен, че сочената за фаворитка Десислава се е провалила.

"Не я познавам, но слушах няколко пъти нейното изпълнение и то беше фалшиво. Това е моето чисто професионално мнение", допълни Христов.

Всички негови почитатели пък могат да видят неговия юбилеен концерт в зала 1 на НДК на 3 май.

Заедно с приятели, той ще отбележи 30 години на сцената. Билетите за спектакъла вече са в продажба в билетния център на НДК и партньорските мрежи на Ивентим и ТикетПро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
1
 
4
 
! Отговори
Горан преди 12 години
Бях в залата когато Софи Маринова спечели конкурса. Нейната песен бе най-добре и професионално изпълнена от всички представени. Повечето хора в залата се радвахме и я аплодирахме от сърце. :)Убеден съм, че Софи Маринова ще се пребори за финал в Баку доказвайки на всички доброжелатели и националисти, че напълно заслужено е спечелила конкурса!За мен е радост и чест, че тя ще ни представя защото Софи Маринова е съвсем истинска, жива и непрестанно развиваща се. Goran.blog.bg
81
4
 
2
 
! Отговори
Gogo ma ti pedalish преди 12 години
vseki profesional- ***!umreh da se kikotim, kato 4uh 4e tezi na koito bili dareni bonusite 4e te trebalo da gi vrnat na tezi koito im gi darili, ta da moe BB i CD da neizpolzvat seresetata i psetatat na sobaka Pipon Cvetan4o
80
5
 
9
 
! Отговори
*** преди 12 години
Бе, и аз не ги понасям и двете, но не мога да отрека, че Софка е за предпочитане. И много беше прав Тома Спространов, че трябва да се обърне особено внимание на сценичния й костюм. Никакви чалга костюми или рокли като за Оскарите! Нещо типично ***, да е като излязла от *** романс - нещо огнено.. оранжево-червено.. със синьо и златно.. Ей така си я представям. Може и да й се получи, знае ли човек...
79
7
 
7
 
! Отговори
пес преди 12 години
Педро,педрооооо....
78
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Gosho taia zloba i zavist ne ti podhojda na godinite !
77
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да ама по хубави цици от Софка.
76
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да живее рокендрола чак до края на света.
75
6
 
21
 
! Отговори
онемял преди 12 години
На Евровизия - циганкаУмна и красива - украинкаМисис България - полякиняЧестит 8 март, мили българки!
74
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Къде да повърна?Стига вече сте ни занимавали със Софка,Слави и съмнителни таланти!ПИСНА НИ!
73
6
 
14
 
! Отговори
batko преди 12 години
е защо пък да е необразована!!!!!!??????? Тя си има музикално образование от Широка Лъка.....
72
19
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая Софи Мангалова цвили така, сякаш някой я е настъпал по крака. Трябва да се забрани на България да учавства на такива конкурси...само се излагаме с такива индивиди.
71
3
 
18
 
! Отговори
до 82 преди 12 години
Точно казано......спомням си как бълваше помия когато Лепа Брена направи страхотен концерт .....ха ха той си цупеше,че на негов не дошли толкова хора...а бе нали е *****те са такива...злобни.
70
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Георги Христов е много добър певец, но си пада злобар
69
11
 
14
 
! Отговори
аз преди 12 години
ОПОМНИ СЕ БЪЛГАРИНО,САМО БЪЛВАШ ГЛУПОСТИ НА МАСАТА С РАКИЙКАТА,АКО НЕ БЕШЕ СОФКА КОЙ ЩЯХТЕ ДА ПРАТИТЕ,ОНЗИ С КОКИЛИТЕ,Е ПАК Е ЮБАВО,КО ДА ПРАИМ
68
20
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И са кво стана? Софи Маринова на Евровизия !?! Цяла Европа да види какви *** са българите ! Тая толерантност към *** в Бг. мина всякакви граници...А Деси е толкова красива и приятна певица,с перфектен глас ! Просто не и липсва нищо.Живеем в Абсурдистан ...
67
19
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Първо да се застраховам: не съм комплексарка, не съм злобарка, не слушам чалга и съм съгласна, че всеки има право на мнение. Аз ще кажа моето.1. Георги Христов е голям български певец.2. Не ми пука дали Софи е ***, македонка или танганайка, тази жена вие като на умряло и има адски неприятен глас, а и неприятен акцент, което в случая е важно.3. Десислава е необразована и простовата, но пее страхотно, особено фолклор и соул.
66
12
 
30
 
! Отговори
Гошо Дантелата преди 12 години
Гошо отдавна не е фактор, въпреки че определено си плаща да го показват по разни ТВ-та по пенсионерско време. Напъните му приличат на един дето пее за вино и се поти по сцената...А относно този конкурс- премествам го в другия крачол!
65
11
 
26
 
! Отговори
до 71 преди 12 години
той не обижда,казва истината
64
10
 
18
 
! Отговори
.... преди 12 години
не го харесвам този певец,не ми допада,но все пак си е професионалист,даде много добра отценка днес
63
9
 
19
 
! Отговори
така ще бъде преди 12 години
Ако демографската и културна катастрофа са невидими за тези българи, скрили се в удобните си все още убежища на големите градове и столицата, *** на България е видима за абсолютно всеки. Изборът за Евровизия, отразява напълно подмяната на културните ценности на българите с тези на ново доминиращите етноси и така ще бъде, свиквайте!