Георги Христов: Десислава пя фалшиво

Певецът защити избора на Софи Маринова за Евровизия
8 мар 2012 13:00,
123
Георги Христов: Десислава пя фалшиво
Георги Христов подготвя юбилеен спектакъл на 3 май. Снимка: Булфото

Поп звездата Георги Христов представи своя нов клип към песента "Още те обичам" навръх 8 март и го поднесе като подарък за всички български жени.

Певецът гостува в bTV, като даде своето мнение и за отминалия конкурс за българска песен на Евровизия.

"Това е най-правилният избор през годините, заедно с този на Елица и Стунджи. Песента е приятна, запеваема и Софи Маринова я защити с изпълнението си. На фона на всички песни тя се открои. И най-важното е, че публиката я избра", каза Христов.

Той не се съгласи с композитора Митко Щерев, който отправи нападки към победителката в конкурса, и допълни, че това не е чалга песен.

"Кой каквото иска да говори, Софи Маринова е самороден талант и уникална певица", каза още певецът.

Още по темата

Той обаче беше категоричен, че сочената за фаворитка Десислава се е провалила.

"Не я познавам, но слушах няколко пъти нейното изпълнение и то беше фалшиво. Това е моето чисто професионално мнение", допълни Христов.

Всички негови почитатели пък могат да видят неговия юбилеен концерт в зала 1 на НДК на 3 май.

Заедно с приятели, той ще отбележи 30 години на сцената. Билетите за спектакъла вече са в продажба в билетния център на НДК и партньорските мрежи на Ивентим и ТикетПро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
6
 
15
 
! Отговори
да! преди 12 години
тоя не ме кефи, ама иначе е прав за това което казва!
61
5
 
5
 
! Отговори
за Светльо преди 12 години
Аз гласувах за Светльо Христов. Да, особен човек е, но според мен е еднствения от участниците, който може да пее и има гласа да го направи. Песента му също не беше лоша.Ето клипа: youtube/watch?v=yepUiEpmo7gЕстествено остана на осмо място, защото не е п_дал, няма цял катун зад гърба си, за спонсори да не говорим....
60
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Георги Христов е таланлив певец и аз приемам мнението му за професионално.По принцип обаче Десито не пее фалшиво с което мисля че малко е прекалил с изказването си.Човек или пее правилно или пее фалшиво,освен ако нещо не е била във форма!
59
12
 
24
 
! Отговори
do 69 преди 12 години
един изискан човек никога не би обидил така. Много грозно се е изказал което не му прави чест. Изглежда злобен и дребнав. Можеше просто да си замълчи не да обижда.
58
18
 
32
 
! Отговори
Възмутен преди 12 години
Срам и резил ! Докъде я докарахме ! *** да представя България на Евровизя ! Разбираемо е при тази толерантност към *** с която се преврърнахме в развъдник на *** за Европа. А в това че Десислава десет пъти превъзхожда и по глас и по външност Маринова ,надявам се че никой нормален човек не се съмнява.Жалко,много жалко...
57
15
 
15
 
! Отговори
Йорданова преди 12 години
Каквото и да се каже ще е малко за големия талант и професионалист Георги Христов. Безспорен перфекционист относно музиката и текстовете на песните. Много изискан спрямо визия. Музиката трябва да гали сърцето, тя е балсам за душата, а той постига всичко това с много, много труд и талант, даден му от Господ! Да е жив и здрав и все така обичан!
56
3
 
19
 
! Отговори
реалист преди 12 години
И двете да бяха допуснати, нямаше да минат първия кръг..... Песните на нашите "звезди" са странна смесица от неудобни за произнасяне и слушане звуци, статично и демодирано поведение на сцена / в стил Р. Кирилова/, ниски певчески възможности...За да имаме успех: 1. Да могат да пеят. 2. Поведение на сцена- атрактивна и съвременна хореография 3. На английски език, но с добро произношение... а не сдъфканите думи на днешните ни примадони. 4. Добра песен и музика. За сравнение - Румънците....
55
10
 
10
 
! Отговори
мончо преди 12 години
Тоя, преди доста години, едни познати го бяха откарали на една вила и го държаха 2 седмици - само на ядене и онова другото - яко е............ ако искате вярвайте, но е чиста истина
54
4
 
8
 
! Отговори
баба Яга преди 12 години
ууфффф и тоя драпа за внимание
53
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Снимката му сама говори за този "голям'" певец ...Сигурно не пее никога фалшиво, цял ден си стои на кичозния фотьойл и дава оценки дето никой не му ги иска. ***. Щом и тоя се "поклони"на жена дето няма основно образование и не пее а вие, значи върви надолу. Правете се на толерантни и готини, като защитавате българското а не като го плюете.
52
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво, бе Жорко! На 8-ми март ще обиждаш Десито!
51
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Както е зяпнал на снимката, аха-аха, още малко детето ще си помисли, че ще го изяде :)
50
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не търпя чалга, но ми прави впечатление, че всички плюят по Десислава без тя да е оплюла някой. Грозно е много голям мъж да плюе една млада жена при положение, че гласовите му данни също са спорни.Каквато и да е Деси се държа достойно изпя си песента спечели 4000гласа и си тръгна. НЕ знам какво му е похвалното някакъв *** барон със съмнителен доход да се хвали,че ти купил 4000 гласа от общо 7000!? Аз ако съм на Софка ще потъна от срам ама тя нали проста и даже не осъзнава резила
49
11
 
22
 
! Отговори
ew преди 12 години
По-добре фалшиво отколкото *** вой на ***. Супер противен глас годен единствено за *** кючеци и за нищо друго.
48
5
 
6
 
! Отговори
срам ме е преди 12 години
така е в тая селска държава като неискате да ги интегрирате те ше ни интегрират нас
47
4
 
2
 
! Отговори
до 56 преди 12 години
ти ,да беше писал още малко,дано някой ти прочете написаното
46
7
 
21
 
! Отговори
до 53 - "мама&q преди 12 години
"Така е. Георги Христов може да пее. Но е адски неприятен и има физиономия на зъл човекТолкова се стреми да изглежда добре, че е заприличал на Махатма Ганди"Правилно си го преценил, искаш нещо неприятно да ни кажеш с това, че прилича на Махатма Ганди, но виж какво казва Махатма Ганди - ако и по това прилича на него - нищо лошо !Око за око и светът ще ослепееНасилието е оръжието на слабитеБъди промяната, която желаеш да видиш в светаНяма път към мира - мирът е пътятРусия в лицето на Толстой ми даде учителя, който ми предостави теоретичната основа на моето ненасилиеЛюбовта никога не изисква, а само дава. Любовта само страда, не съжалява и не отмъщаваАз бих станал християнин, ако християните живееха по християнскиОтричам насилието, защото доброто, което изглежда то може да причини, не е трайно; трайно е лошото, което то причиняваДори и най-незначителната лъжа разваля хората, така, като капка отрова разваля цяло езероСлабият не може да прости. Опрощението е качество на силния!Първо си пренебрегнат, после осмиван, сетне бит, и накрая победителПоздрави !!!А Георги Христов си пее добре, и се бори в живота !
45
19
 
10
 
! Отговори
УЖАЗЗТТТ преди 12 години
К*Р ЗА ТОЯ ПЕДОФИЛ!!!
44
0
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
***,пишете на кирилица
43
14
 
16
 
! Отговори
мама преди 12 години
Така е. Георги Христов може да пее. Но е адски неприятен и има физиономия на зъл човекТолкова се стреми да изглежда добре, че е заприличал на Махатма Ганди