4321... Летящ старт за Рафи

Световни шампиони в дебютния клип на певеца
Обновена: 19 мар 2012 10:53 | 19 мар 2012 10:53,
86
4321... Летящ старт за Рафи
Рафи в лондонското студио. Снимка: Вирджиния рекърдс

Първият сингъл на Рафи вече е факт, както и видеото към него. Парчето, което бе реализирано в Лондон, е озаглавено "4321".

Победителят в X Factor прави силна заявка за челно място в родните класации, песента е в денс стил и е далеч от кахърните парчета в родната поп музика. След Дивна и нейното “И ти не можеш да ме спреш” това е второто супер свежо предложение.

Още по темата
Видеото към официалния дебют на Рафи също носи много настроение, като в него са използвани кадри от процеса на работа в английската столица, срещата на певеца с неговите фенове в родния му град Бургас, както и със създателя на X Factor Саймън Кауъл.

В клипа участват и част от най-именитите ни спортисти като гимнастикът Йордан Йовчев, най-силната в женската борба Станка Златева, боксьорът Детелин Далаклиев, олимпийската шампионка Мария Гроздева.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: Рафи Бохосян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
taka e ne bi znae6 li za6to za6to to ti ve4e si ima6 po golqma pomiq (i tova si samiqt ti)
73
0
 
0
 
! Отговори
niki преди 11 години
eeee ne misli6 li 4e prekali tova 4e nqma6 negoviq talant (4e ne mojej da pee6 4e nemojej da tancuva6 4e nemoje6 da se otpusne6 na scenata) ne zna4i da si izliva6 gneva kato govori6 lo6o za rafi i ako toi ni predstavq nqkade za men kakto i za vsi4ki drugi 6te e gordost. i ako pesenta mu e pomiq ti trqbva da si ne6to po otvratitelno i ot tova.
72
0
 
2
 
! Отговори
гергана преди 11 години
според мен рафи е най-преуспелия певец клипа и песента са супер готини рафи е много готин песента е за милиони .
71
5
 
4
 
! Отговори
m3 преди 12 години
Tune-иран глас и *** припев да ти се набие до втръсване - комерс звученето на 21 век, Песни от рода А, О, У, Е и други гласни и съгласни е отдавна утвърден като печеливш. Няма ли уникалност за мен просто е поредната боза. Ще се пошуми малко за детето, па после ще утихне...
70
1
 
4
 
! Отговори
comet преди 12 години
мили хейтъри, нали не искате да вярвам, че когато гледате МТВ изпадате в дълбоки философски размисли, предизвикани от екзистенциалната дълбочина на текстовете на песните? Какво се очаква от едно денс парче, според вас? Текст от Платон или Ницше, може би? Музиката била кофти...е, да, вероятно ви липсват неравноделните ритми, дайретата и зурлите, но да си призная, някак не мога да си представя кючек с философски текст, а ми се струва, че това са вашите въжделения. Песента ще е хит. А вие...е... :)
69
1
 
3
 
! Отговори
Иван преди 12 години
еее ео ееее 4321, някак си не ме грабва грам...Талантливо е момчето ама с такива "песни" и песнописци няма да просперира много!
68
0
 
9
 
! Отговори
Камен преди 12 години
И кой е баща му? Човекът си изкарва хляба като точилар! Това, че НЯКОГА е бил кореспондент на БНТ от Бургас голям връзкар ли го прави? В X-Factor участваха дъщерята на Иво Танев и синът на Валя Войкова! Явно те нямат връзките на Агаси Бохосян.
67
1
 
5
 
! Отговори
Дидо преди 12 години
Аз мисля, че песента на Рафи е крадена от припева на "Ако умра ил загина". Хайде да спрем да търсим под вола - теле, а?
66
2
 
7
 
! Отговори
Камен преди 12 години
Песента и клипа са ПРЕКРАСНИ! И е нормално неудачниците в живота, които не са постигнали нищо друго освен да си купят "плосък телевизор" на изплащане да плюят. УСПЕХ, РАФИ!
65
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
може да се направи една клубна версия на парчето в стил хаус
64
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не можах да изгледам до край помията на натрапената ни звезда Рафи Педерафи. Първо проучете кой е баща му на арменчето после ми обяснявайте, че бил много талантлив и за това спечелил X фактора. В България няма случайни печеливши и с талант нищо не става. С връзки се печели всичко. И после като отидем на Евровизия се вижда колко ни струват певците. Дано това недоразумение не представя България някъде защото ще умра от срам.
63
7
 
5
 
! Отговори
асд преди 12 години
Това кавър на песента на Поли Генова '1234' ли е? Явно много затъпява младежта, щом не могат да изкарат по-запомнящо се заглавие.
62
14
 
10
 
! Отговори
ds преди 12 години
Уникално просто парче! Дънете ми минусите не ми дреме. Парчето е уникално тъпо и този е далеч от хубаво пеене. Вкарали му лев да се разходи из лондон и още малко да го направят на компютъра да пее и резултата поредната доза българска денс пумия на поредния *** дето от нищото стана "звезда"! В България само такива са звезди. Некви мутри, некви китосани фондьотенови *** и некви некадърници като тоя!
61
11
 
34
 
! Отговори
diavolcheto преди 12 години
Ето, пак се започна с оплюването и злобата!Абе що за хора сте Вие?Това е едно талантливо и усмихнато, пълно с позитивизъм и желание за работа българско дете, което търси своя път и гони своите мечти!Толкова ли е трудно на българина да обича своите деца, да се радва на успехите им, да ги подкрепя и да ги обича?Рафи, радвам се за теб, харесвам песента и клипа към нея!Трябва да се започне от някъде и твоят старт е много добър!Моля те, дете, не обръщай внимание на помията, която се сипе по теб, бачкай здраво, не позволявай българската злоба и негативизъм да унищожат у теб желанието да вървиш напред и да се развиваш!Ще успееш!
60
11
 
17
 
! Отговори
1234 преди 12 години
Момчето може действително да има талант, не съм го слушала, но прекалено много го натрапват на хората! Звезда бил, много фенове имал, алооо, слезте на Земята!
59
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Летащ старт под формата на колоните изхърлени прес джама след като до чух тоя.
58
9
 
12
 
! Отговори
до 63 преди 12 години
Каква Евровизия с припев "е-е-е-е-ее-оо-е-ее-е-оо-е-е-е-е", бе ? Вече сме пращали подобни "гениалности" например Мировото оооо-о-о-о-о-о-ооооооооо-оооо, който съответно завърши втори отзад напред..
57
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дори *** си не бих избърсал с тая помия.
56
7
 
3
 
! Отговори
DessItyyyBEE преди 12 години
УЖАС Е ТАЗИ ПЕСЕН! И КЛИПА!!!! РАФИ ГО ХАРЕСВАМ! ВИРДЖИНИЯ РЕКЪРДС ИЗПРАХА ПАРИТЕ НА SYCO НО.... 2-РИ СЕЗОН ЗА ТЯХ НЯМА ДА ИМА! ЩЕ ЛАПАТ К*РА ТАМ! ПАДА ИМ СЕ!ВСИЧКИТЕ ИМ "АРТИСТИ" СА ОБРЕЧЕНИ!!!! ТЕЗИ ХОРА ДА ВЗЕМАТ ДА СЕ ОСЪЗНАЯТ МАЛКО....... БЕ БЪЛГАРСКА РАБОТА... ОПРОПАСТИХТЕ ТАЛАНТА НА МОМЧЕТО!!!!!!!
55
5
 
4
 
! Отговори
на 50 преди 12 години
БлуДкаво , а не блуТкаво!Не ти вярвам !Не понасям неграмотни!