ГЕРБ готви за депутат Веско Маринов

Тъжно ми е, коментира певецът
Обновена: 22 мар 2012 09:06 | 22 мар 2012 06:55,
218
ГЕРБ готви за депутат Веско Маринов
На Веско Маринов му е тъжно. Снимка: архив, Dnes.bg

Певецът Веселин Маринов се готви за кандидат-депутат на ГЕРБ от Велико Търново, съобщиха активисти на управляващата партия от града, цитирани от „Труд”.

Според тях дори има вероятност любимецът на публиката да е водач на листата за парламентарните избори догодина.

“Няма нищо чудно в това Маринов да се кандидатира за народен представител. Той е родом от Полски Тръмбеш, всички в района го познават. Освен това е близък приятел на вицепремиера Цветан Цветанов, който през 2009 г. бе мажоритарно избран от Великотърновска област”, напомнят ГЕРБ-ери от старата столица. Те се кълнат, че името на Маринов се обсъжда усилено и намеренията му да стане депутат са съвсем сериозни.

“От вас чувам за това”, заяви певецът, потърсен за коментар от “Труд”. После добави: “Тъжно ми е”, и изключи телефона си, без да уточни какво го натъжава.

Напоследък Маринов се впусна активно в обществени прояви в района - дейност, която доскоро не му беше присъща. Преди две седмици певецът дари кувьоз за 40 000 лв. на местната болница.
В понеделник поп изпълнителят изненадващо изнесе лекция във Великотърновския университет и разказа пред студентите за възходите и тежките моменти в живота си.

“Аз съм типичен представител на капитализма. Работя от сутрин до вечер. Сам организирам концертите си, сам търся спонсори и сключвам договори. Имам фирма, в която са ангажирани 19 души, а на всеки голям концерт съм отговорен за още 150 души, които обслужват техниката и сцената”, похвали се Маринов пред студентите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Падението на този ***.Никога няма да се оправи тази държава,докато такава *** ни управлява.Некадърнико ***
108
3
 
16
 
! Отговори
мафия преди 12 години
Че герб не са ли бсп....
107
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
IV GERB SADIOTIIZRODIOLIGOFRENI
106
1
 
15
 
! Отговори
P преди 12 години
Тази новина промени целия ми ден!
105
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВЕСКО ВИНАГИ Е ПЯЛ СА БСП, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ, КОГАТО НЯКОЙ МНОГО БЛИЗЪК НА НЕГО ЧОВЕК ГО УБЕДИ ДА ПЕЕ ЗА ГЕРБ. НАСКОРО СЛЕД ТОВА, РАЗБРАЛ ЗА ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА, ПОРАДИ КОЯТО СЕ Е ОСТАВИЛ ДА БЪДЕ УБЕДЕН, ПОСЛЕДВА РАЗОЧАРОВАНИЕ И РАЗДЯЛА С ЖЕНА МУ, И СЕГА КАТО КОМПЕНСАЦИЯ И ЗА ДА НЕ СЕ ВЪРНЕ ОТНОВО ПРИ БСП, МУ СЕ ПРЕДЛАГА ДА БЪДЕ КАНДИДАТ ДЕПУТАТ. ДАНО ПОВЯРВА!
104
1
 
25
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
Ха ха ха ха ха . Много съм доволен. С ГЕРБ е свършено.
103
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Веско - потния депутат ? ... Цветанов ако си въобразява, че някои ще гласува за Веско - Потното - Добиче, жестоко се лъже.
102
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мъка................
101
2
 
27
 
! Отговори
Живко Сталев преди 12 години
Колко ниско може да падне человек! От редовен певач на БСП и правеш всякакви """хитове""" за пари и по поръчка,,,сега ба'т Веско ще става депутат. Все сме виждали *** в политиката ама такъв външен ***, не сме се и надявали да ни се падне!Срам Българийо!! Срам
100
1
 
27
 
! Отговори
зь преди 12 години
Tия удариха дъното
99
0
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
и на мен ми е тъжно, Веско, но не ме канят за депутат
98
3
 
26
 
! Отговори
маина преди 12 години
И на мен ми е тъжно и за това няма да гласувам за ББ повече/съжалявам за грешката си/.
97
1
 
8
 
! Отговори
... преди 12 години
НЕ ВИЖДАМ РЪЦЕТЕ!!! ХАЙДЕЕЕЕЕ! ОП- СА!А всъщност въобще не се учудвам на ставащото- в днешно време да видиш политик с призвание в "Герб" е по- голяма рядкост отколкото да видиш истински лекар или преподавател с призвание.
96
2
 
28
 
! Отговори
деян преди 12 години
по фалшиво правителство не сме имали:(
95
1
 
14
 
! Отговори
какво стана? преди 12 години
О майко моя, родино мила,защо тъй жално, тъй милно плачеш?Няма нищо чудно в това Маринов да се кандидатира за народен представител. Той е родом от Полски Тръмбеш, всички в района го познават. Освен това е близък приятел на вицепремиера Цветан Цветанов ...
94
0
 
26
 
! Отговори
valeri преди 12 години
Любимец на публиката, а публиката е от глухи бабички. Да задължат депутатите да му слушат песните всеки ден. Наказанието е жестоко, но те го заслужават.
93
1
 
18
 
! Отговори
Men преди 12 години
Не успяхме да го накараме да спре да пее, да видим дали ще успеем да го накараме да спре да се кандидатира (за депутат)-:))
92
1
 
21
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Мисля,че ако Веско Тъжното стане депутат.............ще е мнооооооого тъжно
91
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Освен това е близък приятел на вицепремиера Цветан Цветанов"Въпрос:Как да стана и аз ПРИЯТЕЛ на Цв.Цв. за да стана депутат?Министър не искам да ставам , защото там е много ветровито!
90
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То Ицето между двата тека може да го е мушнал и на Веско!