ГЕРБ готви за депутат Веско Маринов

Тъжно ми е, коментира певецът
Обновена: 22 мар 2012 09:06 | 22 мар 2012 06:55,
218
ГЕРБ готви за депутат Веско Маринов
На Веско Маринов му е тъжно. Снимка: архив, Dnes.bg

Певецът Веселин Маринов се готви за кандидат-депутат на ГЕРБ от Велико Търново, съобщиха активисти на управляващата партия от града, цитирани от „Труд”.

Според тях дори има вероятност любимецът на публиката да е водач на листата за парламентарните избори догодина.

“Няма нищо чудно в това Маринов да се кандидатира за народен представител. Той е родом от Полски Тръмбеш, всички в района го познават. Освен това е близък приятел на вицепремиера Цветан Цветанов, който през 2009 г. бе мажоритарно избран от Великотърновска област”, напомнят ГЕРБ-ери от старата столица. Те се кълнат, че името на Маринов се обсъжда усилено и намеренията му да стане депутат са съвсем сериозни.

“От вас чувам за това”, заяви певецът, потърсен за коментар от “Труд”. После добави: “Тъжно ми е”, и изключи телефона си, без да уточни какво го натъжава.

Напоследък Маринов се впусна активно в обществени прояви в района - дейност, която доскоро не му беше присъща. Преди две седмици певецът дари кувьоз за 40 000 лв. на местната болница.
В понеделник поп изпълнителят изненадващо изнесе лекция във Великотърновския университет и разказа пред студентите за възходите и тежките моменти в живота си.

“Аз съм типичен представител на капитализма. Работя от сутрин до вечер. Сам организирам концертите си, сам търся спонсори и сключвам договори. Имам фирма, в която са ангажирани 19 души, а на всеки голям концерт съм отговорен за още 150 души, които обслужват техниката и сцената”, похвали се Маринов пред студентите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
26
 
! Отговори
ined преди 12 години
Ако Веско стане депутат, Боко няма да се чувства гузен, че лъже като казва че "Депутатите от ГЕРБ се трудят с пот на челото върху законите." :)
88
0
 
10
 
! Отговори
как ще ги стигнем... преди 12 години
..... хамериканците,като се уволняват експерти ,а се коткат не можещи и незнаещи ?
87
2
 
21
 
! Отговори
или преди 12 години
само Веско потния ни липсва в представлението
86
0
 
23
 
! Отговори
pege преди 12 години
така е след като изпя песен за мвр нормално е да го бутнат нататък.всичко кьораво сакато айде депутат.
85
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Преди години Веселин Маринов бе известен като любим изпълнител на БСП и чест участник в предизборните им кампании." - извадка от статия.Става ясно кои точно са хората от ГЕРБ ,бивши пребоядисани комунисти правещи се на капиталисти ,но крадящи всичко ,защото само това могат. Бившите членове на БКП продължават да ни управляват. Нищо не се е променило , освен това ,че може по -лессно да се избяга от България.
84
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дами и господа, на манежа на Цирк ГЕРБ излиза бъдещият депутат и следващият министър на културата на Република България! Г-н Вескоооооо Мариииииииииинов! Туш! И аплодисменти моля!
83
1
 
17
 
! Отговори
Иван Иванов преди 12 години
Тези *** от ГЕРБ вече тотално са изтрещяли. Ние политици ли ще избираме на изборите или пак клоуни като всичките избори до сега вече 22 години. Другаря Т. Живков си остава до ден днешен недостижим политик. Не, че и ГЕРБ вече ще са между управляващите ама имат все още шанс да са у Парламенту. То цялата политика на всички управници до сега е антибългарска и еничерска и един ден, а той скоро ще дойде ще има отново Народен съд и доста хора ще копат камъни и ще гният по затворите. Всичко се връща.
82
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дянков току що каза:- Взимаме заем, ебаваме майката на сребърния фонд и догодина ако ме поканят участвам в правителство на ГЕРБ!А не ...Това вече е супер наглост. Кажете ми с какво го друсат тоя *** та е вечно ухилен и щастлив ! *** грозното и омразно животно!!!879
81
1
 
17
 
! Отговори
bv преди 12 години
Правилно- а за Благоевградски регион да изберат Сашка Васева и задължително примиер - ББ
80
23
 
2
 
! Отговори
optimist преди 12 години
Браво Веско! ГЕРБ победа!
79
3
 
2
 
! Отговори
Someone преди 12 години
do 77 Shh *** , ti da ne bi da si daril neshto q che da komentirash ot syrce li bilo ili ne !!!
78
1
 
24
 
! Отговори
Наблюдател преди 12 години
Веселин Маринов изкарва хляба си с много пот!
77
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
mn si brutalen we :( basi prostotiqta!!!
76
1
 
14
 
! Отговори
АНТИ преди 12 години
ТОЙ ВЕСКО ДА СИ ГЛЕДА ПЕЕНЕТО.ТО ЗАТОВА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ ЗАЩОТО ВСЕ ТАКИВА КАТО ВЕСКО НИ УПРАВЛЯВАТ- ПОЖАРНИКАРИ МУТРИ КРАДЛИ КАЛИНКИ - В Т Ч МАСЛАРОВА А И ОНАЯ КАКА НАДКА КЪДЕ МЪЖА И ВЗЕ ПАРКИНГА НА СОФИЯ ЕФТИНКО А И ЦВЕТАНОВ КЪДЕ ВЕДНАГА СЕ ОБЗАВЕДЕ С АПАРТАМЕНЧЕТА И Т Н ЕЕЕ ТЕ НЯМАТ КРАЙ. НАКРАТКО ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ СА ВОДЕНИ ОТ КОРИСТНИ ЦЕЛИ А НЕ С ЖЕЛАНИЕТО ДА РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ.НЕГРАМОТНИ УПРАВЛЯВАЩИ ТА НЕКА ВЕСКО СИ ОСТАНЕ ПРИ ПЕЕНЕТО.
75
1
 
18
 
! Отговори
питанка преди 12 години
Защо си мислят,че от всяко дърво става политическа *** ?
74
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оф... още пот.
73
3
 
25
 
! Отговори
Българин преди 12 години
А защо не ? Щом Цв.Цв. е министър ,щом Бойко е премиер ?
72
1
 
16
 
! Отговори
хуморист преди 12 години
Хахахахахахахаххахааа! Може да сме бедни, ама пък ни управляват най-големите веселяци!
71
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди години в парламентарен контрол питаха доганя, защо Мехмед Дикме е министър на земеделието и горите, като е машинен инженер по образование? Отговорът беше:" той може добре да разпределя пари!". Още и Плевнелиев отричаше да е кандидат за президент и казваше, че няма намерение, но какво стана? така, че драги съфорумци не вярвайте на нищо казано, защото в началото винаги е словото! После (при нас) идват ПАРИТЕ!
70
4
 
16
 
! Отговори
ГАЦО преди 12 години
айде цирка ще стане пълен.всички опълченци,привърженици на Весо под строй към ГЕРБ.