5 000 фенове и шест биса за Георги Христов

Отбеляза своите 30 златни години на сцената
Обновена: 4 май 2012 12:44 | 4 май 2012 10:30,
71

И след 30 години Георги Христов продължава да се радва на голяма любов от публиката. Снимка: Булфото

 

Юбилейният концерт на Георги Христов за пореден път затвърди впечатленията, че т.нар. звезди на естрадата са далеч по-продуктивни, креативни, а и харесвани в сравнение с новото поколение.

Зала 1 на НДК се оказа тясна за над 5 000 почитатели на певеца, който отбеляза 30 златни години на музикалната сцена. И най-важното - флиртът между Георги Христов и публиката продължи през всичките два часа и половина, динамиката бе впечатляваща, а изненадите на певеца се редуваха с хитовете му през годините.

Сцената също бе максимално близо до публиката, което създаде неповторима химия.

Началото бе поставено със страхотно акапелно изпълнение на "Лале ли си, зюмбюл ли си".

"За мен вие - моята публика, сте най-скъпото нещо на света!", каза певецът през бурните аплодисменти на своите почитатели.

Георги Христов им поднесе за първи път баладата "Безумна нощ", интересните компилации с "Хората от гетото" и Пикасо, които показаха, че изпълнителят не лежи на стари лаври и е готов да провокира верните си фенове.

А те станаха свидетели и на още премиери. Христов представи новата песен "Изгарям", след което се включи и във финала на авторската му композиция "Щастлив съм", която зрителите чуха от Орлин Павлов.

Роси Кирилова изпълни със своя приятел и колега познатия хит "Трябва да се видим", на сцената се качи и Нели Рангелова, която изпълни с юбиляра "Една любов".

Георги Христов отправи своите комплименти към Йорданка Христова, Маргарита Хранова и Ани Върбанова, които бяха сред публиката в залата.

Една от кулминациите на спектакъла бе специалния гост Джани Фиорелино. Италианецът изпълни две свои композиции, след което с Жоро изпяха новата си песен Anime ("Души"), която цели да провокира съпричастност към проблема на гладуващите деца по света. Двамата изпълниха на бис и вече познатата Sogno ("Мечта").

Истинското признание за Георги Христов дойде в края на концерта, когато певецът бе връщан на сцената рядко срещаните шест пъти на бис. Спектакълът "30 златни" ще бъде излъчен на 24 май по Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
7
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Стига сте завиждали, много е добър!
34
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уникалният самовлюбен! - това е феномен на подобно поведение.
33
42
 
16
 
! Отговори
Баща на 2 деца преди 11 години
Ни дете, ни коте - това е Георги Христов. Тъжен е животът на ***...
32
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хей,МИСЛЕЩИЯ,да не МИСЛИШ,че всички трябва да харесват песните му.Хич даже не МИСЛЯ,че са кой знае какво.И публиката му ,МИСЛЯ ,че е със средна възраст 60-65 год.Баба Лила ги докарва по млади на нейните концерти!
31
3
 
42
 
! Отговори
Мислещ преди 11 години
Значи аз отдавна говоря, че трябва да има някакъв филтър в интернет за *** чалгари и диви селяни. Да могат да си четат там, ама да нямат възможност да леят простотията си по форумите. Визирам Гюргя, Катя и подобните "уфтси" с чалга-самосъзнание. Ама ей, кифли смотани, такива като Георги Христов предпочитат да правят концерти, защото могат да пеят на живо, докато вашите силиконови кънтрафили нека си *** по кръчмите и пияните аркадаши да ги щипят по циците. Айде у лево, мотиката ви чака!
30
21
 
12
 
! Отговори
Като липсва на риба преди 11 години
Много се напъва тоя когато пее, стрх ме е да не му се скъса някоя жила от напъна...
29
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко да е голям-158,54кг.-средностатистически г.й.
28
4
 
26
 
! Отговори
Нов преди 11 години
Значи, линка за който се пънеш толкова от гугъл е преди началото на концерта, аз бях там и мога да ти кажа, че залата беше пълна. не съм на 50 години. Нямам и 35. А НДК е 5 000 места с горния балкон. 3600 са без него. Лошото беше, че озвъчаването и сцената бяха под всякаква критика,нямаше и стена и т.н. , но Героги Христов е ГОЛЯМ.
27
0
 
29
 
! Отговори
Казанлък преди 11 години
Георги Христов е голям, наистина голям и много обичам неговите песни, но вече не и него. Той остави пълна зала с хора в Казанлък, защото някакви мишоци не му платили за предходен концерт. Всички хора го чакаха близо половин час, а той зад сцената се е занимавал с пазарлъци и си тръгнал. Поне една песен да беше изпял или да излезе пред своите почитатели и да им каже две приказки. Но не големият Георги Христо си помишкува и като велик плъхок напусна кораба. ГОЛЯМ ПЕВЕЦ НО ЯВНО НЕ И ГОЛЯМ ЧОВЕК.
26
9
 
14
 
! Отговори
sisi преди 11 години
Няма по-голям талант от Георги Христов. Дълбок поклон. И само да уточним за незнаещите-Жоро всяка година прави такъв концерт изалата винаги е пълна.
25
0
 
1
 
! Отговори
Avatar преди 11 години
За третата снимка говоря, най-долу. Та къде, уважаеми, видя празни странични блокове? Комай главицата ти е празна. :)
24
6
 
6
 
! Отговори
Коцева преди 11 години
Невероятен е, голям, неповторим !!!
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Една незабравима нощ. Драго-чая е там у лево.
22
28
 
8
 
! Отговори
Бога ми преди 11 години
Верно ли е събрал цели 5000 човека?? аууууууууу какво постижение :D 5000 излъгани :D
21
5
 
9
 
! Отговори
стрина Кутка преди 11 години
Ета незабравимая, мащабная, агромная, естрадная прадукция. Ета агромная звьозда Герги Ристов.Синзационен, фамозйен истрададжия. Невераятная сцена, шоуспектакъл, световно ниво. Непавтарим! Ета единствен Герги
20
5
 
8
 
! Отговори
damian преди 11 години
Оле какви мишки сте всички, нещастници, комплексари, годподи пази България
19
35
 
13
 
! Отговори
Katq преди 11 години
Облича се като гараджийка. Слага по врата си овехтели дранкулки. По лицето си има повече фон дьо тен и от Ивана. УжасБил креативен?? Голямо постижение, че веднъж на 10 години е направил концерт. Чалгаджийките всяка вечер пълнят заведения с по 1000 човека.
18
14
 
14
 
! Отговори
смях он дъ уотър преди 11 години
Снимка 9 ми стига. Една невероятна компилация от излъчване, вътрешно усещане, соцестрада и сърцераздирателна носталгичност от страна на публиката.
17
8
 
15
 
! Отговори
ШОПАГАТА преди 11 години
пърдон...забраих да напишем адресато!До господинот дека вика че е некаде отвонка (демек N16):Подавам ти го венясал и кален. Клекай,поемай и гълтай оти неам време и требе да одим да доим козите!
16
16
 
8
 
! Отговори
ШОПАГАТА преди 11 години
Подавам ти го венясал и кален. Клекай,поемай и гълтай оти неам време и требе да одим да доим козите!