Адел нападна Риана, Мадона и Лейди Гага

Възедрата певица възропта срещу формулата "секс - повече продажби"
26 сеп 2012 16:03,
61
Адел нападна Риана, Мадона и Лейди Гага
Адел. Снимка: Reuters

Бременната Адел разнообрази очакването на първата си рожба с малко критики към част от колежките си.

Според нея певици като Риана, Лейди Гага и Мадона разчитат на секса, за да продават повече албуми и водят двойнствен живот, пише БТА.

Те са съвсем различни в живота и рязко се променят, когато застанат пред камерата. Тогава започват да се събличат и разголват, с цел евтина реклама, смята гласовитата изпълнителка.

"Виждала съм ги отблизо, те съвсем не изглеждат така, както в клиповете и в лъскавите списания. Не мисля, че да се употребяваш сексуално, е нещо добро. Едва ли бих посъветвала някого да го прави", твърди Адел.

Възедрата поп певица може би прави тези изказвания от завист, но пък тя винаги е спазвала принципа си, че няма да се подложи на диета, за да подобри имиджа и продажбите на албумите си.

"Не се тревожа, че съм извън нормата, що се касае до теглото ми. Просто правя това, което мога най-добре - пея, независимо че съм по-едра от колежките си. Няма значение как изглежда човек, важно е да се приемеш такъв, какъвто си, и да не се срамуваш от това!", смята Адел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: Адел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
3
 
! Отговори
ADELE преди 11 години
До Hasan А бе, Хасане, що не вземеш да се поограмотиш малко, преди да пишеш каквито и да било коментари? Ти нещо за строеж на изречението чувал ли си? И това накрая ми звучи че все едно ти храниш Адел. XA XA XA eбаси клоуна, та ти само тоалетната хартия не можеш да и платиш! *** !!!
45
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това ми харесва ,че не и пука ,какво мислят , за нея тези,които я мразят.Пука и само за мнението на феновете и на близките и ,за това тя се държи толкова топло с тях.Самоуверена е и това е добро качество ,за певица , но едновременно не е надута и е много мила.Да сте видяли да напада някого?Тя избира да бъде себе си ,феновете и ,знаят какъв човек е и какво се опитва да направи , за това я обичат и тя обича тях,а хейтърите просто ги игнорира.+това е добър пример за държание и е добра християнка
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами добре твое е мнение , но не съм съгласен ,че е изкуствено .Точно тя е реалната.Ако искаше да стане изкуствена ,можеше да бъде като другите певици , да си сложи силикон , да си прави операции, и да пееше ,за неща ,които не я интересуват или не я вдъхновява и да пее онова ,което всички искат (не говора само за чалгата , но и за глобалния поп).Докато сега 60% я харесват , 40% не защото не могат да я проумеят като същност и идея или просто не искат,но въпреки това е свръх известна.
43
3
 
2
 
! Отговори
подкрепям преди 11 години
До Анонименжена съм и докато гледам клипове и интервюта с гага,в мен се надига една перверзия и си мисля:"леле,добре,че не съм мъж,защото тотално щях да се откажа от жената като сексуална наслада!".нямам нищо против гага,но цялото това изкуствено поддържане на гага като символ на женственост,креативност и сексуалност-идвами в пъти повече...предпочитам да гелдам клипове на народната ни чалга,за да съхраня и МЪЖКОТО в мен :)някой някога е казал,че в един индиовид живее по един мъж и една жена
42
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Адел ми харесва ,но аз търся нещо повече у една певица за да е мой идол.Да тя и други имат талант,но с какво да се различават един от друг и с какво може да ме грабне?Гага има музикален талант ,но ме привлече с идеиите , мнението и вдъхновенията си ,в които намирам нещо познато. Ако иската да харесвате певици/певци , само заради таланта им , нямам нищо против .Всеки има право на вкус и мнение.
41
5
 
7
 
! Отговори
Ами преди 11 години
Гага показва умствената и физическата красота по свой начин.Под умствена красота имам предвид идеии и уникално мнение, които всъщо вдъхновяват дрехите и стила и.
40
3
 
6
 
! Отговори
Ами преди 11 години
Таланта пак е от значение,но в днешни дни трябват идеии и оригиналност.Желателно е да си нещо повече от певец/ица и да си по инициативен/а в дадена цел . Гага е винаги себе си и не се страхува от хорското мнение ,за нея е важно само мнението на феновете и.Затова е нещо повече,на нея спря да и пука за хейтърски мнения и нарочно изразява себе си било то по всякакъв начин , например тя има хубаво тяло,идеии и харектер и ги изразява.Адел също може да бъде красива по свой начин,но не иска и напада.
39
4
 
7
 
! Отговори
Ами преди 11 години
Гага комбинира музиката и модата в едно .Тя има идеи и замисли , които вдъхновяват всичко ,за което прави и се бори.Адел е талантлива , но в случея завижда.Гага е различна и уникална.Гага живее ,за да наложии добрите си идеии,докато някои други певици ,просто ги изказват ,за да са модерни или по-рейтингови.
38
2
 
7
 
! Отговори
Ами преди 11 години
Може би ,защото нямаш въображение и за това не можеш да я възприемеш . Знаеш ли колко е трудно да си измислиш,да си дизайнер и колко трудно се прават такива дрехи за всеки ден от годината.Дрехите и са много интересни и оригинални.На обикновения човек би му трябвали дни ,за да измислят такива дрехи . Гага е създател на собственна висша мода , а и в много от дрехите и имат символични замисли , които ги прават по-уникални.Това прави Гага ,освен талантлива и гениална певица , но и модна икона.
37
4
 
5
 
! Отговори
Ами преди 11 години
Престани Боб !!!Злобата ти край няма ,Гага е една уникална идея.Остави хората да си харесват ,каквото искат.Гага не е клоун и дрехите и са много хубави.Това доказва ,че тя може да бъде дизайнер и певица едновременно.Каквото и да правиш тя ще е на върха . Ти си падаш по стандартното и скучното , но не всички са като теб!!!
36
4
 
2
 
! Отговори
Bob преди 11 години
А може би тъпата реакция на Адел е закъснял реванш за това че през 2010 и 2011 тя беше звездата, но MTV и другите "музикални" институции я пренебрегнаха напълно и с награди за какво ли не обсипаха леля Стефка. Напълнялото и болно (доколкото разбрахме вече) Стефче на какво ли не се направи за да вземе наградите за клоун на годината. Последно я видяхме седнала гола на тоалетна чиния. Голяма красота - отвсякъде преливаше месо. Леле спирам, че сега като ме почнат бесните фенки на Стефчето :)))
35
3
 
3
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Адел имаше проблеми с гласа миналата година заради глупостта й да пее през ден в градове и паланки. Прекрати турне, концерти. Последва операция. Вече има промяна в гласа й. Според мен на Грами-тата Адел пя доста по-лошо от това, което се вижда и чува на концерта й в Роял Албърт Хол. Питам се дали щеше да е достойно докато пълничката певица беше в "дупката" някоя от нейните "даровити колежки" да позлобее на нейн гръб? Не чух да са го направили. Тя за съжаление обаче го стори. Shame on Adele!
34
4
 
3
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Новината e навсякъде. Адел май не е наясно, че голяма част от феновете й са гейчета, че нейните фенове са фенове на Гага, Риана и Мадона. Няма лошо, да не ме разберете погрешно. Явно Адел не знае с какво се захваща. Който е казал нещо против Мадона и Стефка добро не е видял :)) Адел се вълнува кой как продава музика и как прави шоу? Защо? Тя е по своемо уникална, пее яко. Не може обаче да се мери с Арета Ф. ( 1 в Ролинг Ст.), Нина Симон, Едит Пиаф, Пати Лабел, Патси Клайн и Уитни Хюстън.
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Новината е истинска.А аделка защо не критикува по Бритни и Бейонсе? За забравихте те са й приятелки, ама то май критикува избирателно, да й имам обективността тогава. Нека си пее, но да не си пъха носа в чуждата кариера, пък ако ще голи да съблекат, не я засяга. С един албум много взе да хвърчи нависоко. Нека направи 5-10 успешни албума, тогава да взима думата, но сега да си трае.
32
2
 
9
 
! Отговори
jan преди 11 години
23 годишната лелка
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И кой си измисли тази "новина"?!:)
30
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Значи, аз в лейди Гага не виждам и грам секс, ако ще и клитор да ми покаже.
29
6
 
7
 
! Отговори
Жени преди 11 години
Божествен глас, красиво лице, запомняш я в миг! Прекрасна и обичана! Поздрави и на другите!
28
1
 
7
 
! Отговори
ToRaTaE преди 11 години
А Гага толкова пъти я е защитавала ;хх е*аси нахалството..
27
4
 
5
 
! Отговори
GAGA преди 11 години
Туко що прочетох ,че това е FAKE днес.бг стегнете се и спрете да лъжете хората ....И преди няколко месеца във littlemonsters Гага защити Адел от нападките ,че била дебела и т.н. и тя да се изкаже така ....е трябваше да се сетя преди това ,но сега се замислих ...ТОВА НЕ Е ИСТИНА ....АДЕЛ ОБИА ГАГА И ГАГА ОБИЧА АДЕЛ ...ЗА МЪДИ НЕЗНАМ :D