Deep Zone отбелязват 15 години с концерт

Групата ще празнува на 20 март
13 мар 2014 13:58, Александър Попов
2
Deep Zone отбелязват 15 години с концерт
Deep Zone в актуалния си състав. Снимка: Dnes.bg

Deep Zone ще отбележат своя юбилей на 20 март в клуб Кубо. Групата ще празнува 15 години от създаването си с лайв за феновете, а по-рано пред медии и приятели ще направят и премиера на видеоклипа към песента "Вярвам в теб".

На купона са поканени всички бивши членове на формацията, както музикантите, които са творили съвместно с нея през годините. Очаква се сред гостите да бъдат дует Авеню, Камен Воденичаров, Графа, Мария Илиева, Бобо, Ники Манолов, Криско и други.

За Deep Zone Project целият март ще мине под знака на 15-годишнината с нова продукция и партита. Точната рождена дата на Deep Zone е 3 март, но празнуването ще продължи вероятно и лятото. Главният акцент на юбилея ще бъде новият им, седми албум, озаглавен "Няма Не".

За 15 години рождениците са реализирали над 350 авторски песни и ремикси, в това число и песни за други изпълнители, участия и турнета в България, САЩ, Китай, Бразилия, Англия, Португалия, Турция, Украйна, Малта, Румъния, Гърция, Сърбия, Кипър и др.

Във витрината си имат десетки награди, а през 2008 година представиха България и на Евровизия.

Първото парти с марката Deep Zone е в зала "Юнашки салон" във Варна на 3 март 1999 година. Тогава няколко ентусиазирани диджеи - Dian Solo, Deep George, Emotion, Tony MC, Villy, Chris събират над 1000 души на първото голямо парти във Варна с електронна денс музика. Година по-късно  Диян Савов и Росен Стоев - DJ Rossko, основават Deep Zone Project с мисията да създават качествена авторска музика.

Малко след това към групата се присъединяват Любомир Савов (JuraTone) и Георги Павлов (Deep George). Любомир е баща на Дидо и до ден-днешен е китарист на групата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: концертюбилейDeep Zone
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
ФФ преди 10 години
Хитреци са тия от "Дийп Зоун"...Сложат някоя квалитетна вокалистка, наситят й се сексуално за няколко години и после айде нова! Евала!