Roxette щурмуват Европа

Ще ги видим у нас на 17 юни в София
19 май 2015 13:20, Александър Попов
3
Roxette щурмуват Европа
Roxette в Милано. Снимка: Орфей Мюзик

След кратка почивка, Roxette апочнаха да превземат европейските градове, които са част от тяхното юбилейно турне. Те вече пяха в Милано на 10 май, последваха Мадрид (13 май) и Барселона (14 май), а хвалбите за шоуто на Мари и Пер не спират.

Изминаха повече от 25 години от големия пробив на шведското дуо с хита "The Look", превзел върха на класацията за сингли на Billboard. "Listen To Your Heart", „It Must Have Been Love“ и „Joyride“ също се подредиха под номер 1 в Америка, което утвърди Мари Фредриксон и Пер Гесле като една от най-големите поп банди на всички времена. Roxette са продали над 75 милиона албума досега.

Пер и Мари са подготвили шоу, в което са включени хитовете, събрани в последния им двоен албум "Roxette: The 30 Biggest Hits XXX". У нас той се разпространява от "Орфей Мюзик".

Пер Гесле споделя, че няма търпение да превземе Европа.

"Няма по-хубаво от това да поемеш на турне. Не съм смеел да мечтая, че ще стигнем дотук с Мари. Вярно, че навсякъде ни приемат възторжено, но ние се чувстваме най-добре пред европейска публика. Ще имаме повече от 30 концерта и билетите за голяма част от тях са вече разпродадени. Не сме си и представяли подобно нещо! Пътуваме с голям екип, знам, че очакванията на всички са големи. Ще изпълним много страхотни хитове, така че всеки със сигурност ще чуе любимата си песен", заяви Пер.

Дуото ще излезе пред българска публика на 17 юни в зала "Арена Армеец". Билетите са на цени от 60 до 120 лева и могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
радостен преди 8 години
Eвропейска музика за бели хора.
1
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отново някоя стара група. Няма ли да канят нови артисти.