Вилислав пусна втори сингъл, Бобо автор на римите

Младият певец залага на темата за опустошителната любов
30 сеп 2015 11:57, Александър Попов
0
Вилислав пусна втори сингъл, Бобо автор на римите
Снимка: Диляна Флорентин

Младият поп изпълнител Вилислав направи премиера на новия си сингъл "Остани". Музиката и аранжимента са на Симфоникс, а зад римите стои рапъра Бобо.

Певецът акцентира в новата си песен върху любовта, а цялото настроение ще бъде пресъздадена и във видеото, което ще бъде готово след малко повече от седмица. Зад клипа стои режисьорът Виктор Антонов - Рик и операторът Ангел Балакчийски, с които Вилислав работи по дебютното си видео "Знаеш как".

"Харесах мелодията още веднага щом я чух, просто веднага ме грабна и реших че това трябва да е вторият ми сингъл. За текста този път реших да се доверя на рапъра Бобо, автор на римите на не един или два хита. Бях в точно такъв период и реших парчето да е с любовна тематика. В крайна сметка любовта е нещото, което вдъхновява всеки артист и дава крила на творчеството. Песента е за една красива и силна любов, и в същото време адски опустошителна, водеща до лудост. Посланието е, че веднъж намериш ли истинската си половинка, своята сродна душа, която да дава смисъл на деня ти, не трябва да я пускаш в никакъв случай и въпреки всичко да продължавате напред заедно", заяви Вилислав.

Той е убеден, че клипът допълнително ще представи тази любовна история по възможно най-красивия начин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Вилислав
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари