Вече факт: Кристиан с видео на "Beautiful Mess"

Певецът тръгва на турне в няколко европейски държави
Обновена: 31 мар 2017 20:35 | 31 мар 2017 20:34, Александър Попов
37

 

Кристиан Костов и Вирджиния рекърдс направиха премиера на видеото на "Beautiful Mess", песента, с която ще представи България на Евровизия в Киев тази година.

Режисьор на клипа е Люси Иларионов, а оператор - Андрей Андреев. И с двамата изпълнителят се среща на снимачната площадка за втори път след проекта "Вдигам Level".

В центъра на концепцията за видеото е любовта като оцеляване, като поемане на въздух и като сила. Заради нея несигурността и хаосът, в които живеем, стават красиви. В нея е скрита и надеждата за бъдещето. На сцената в Киев "красивата бъркотия" ще се трансформира в хармония чрез мултимедия, звук и светлина.

Снимките на "Beautiful Mess" продължават над 20 часа, а освен изпълнителя, в него участват 35 момичета и момчета, един от най-красивите фриезийски коне в България и автентичен кукер – силен български символ на битката между доброто и злото.

Ден след премиерата на видеото Крис и екипът му заминават на турне в няколко държави, за да представят песента на специални промо концерти заедно с други участници в тазгодишното издание на конкурса. Първата спирка е в Лондон на 2 април, следвана от Тел Авив на 4 април. Кристиан ще посети Лондон отново на 7 април, за да се включи като специален гост в големия концерт на "Фондацията" и "Щурците" в зала Clapham Grand пред 2000 души от българската общност в британската столица. Следващите градове от промо обиколката са Амстердам (8 април) и Мадрид (15 април).

България ще участва във втория полуфинал на Евровизия на 11 май.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Песента е страхотна и е потенциален победител!Мърморковците по-долу дето все нещо не им харесва да се научат да гледат малко по-положително на света около тях и да престанат да мрънкат;)
28
1
 
1
 
! Отговори
вибратор преди 7 години
аз незнам английски и може би в този аспект е по-добре,защото когато слушампесните, ги чуствам преди всичко чрез звукаи доста "по-късно" със текста.И в този ред на мисликолкото и обикновен човек да съм, имам претенциие че чуствам музиката основно като енергия,както всичко което витае из вселената.Много пъти още от първото чуване на много песни,съм усещал че това са тотални хитове, и доста голямпроцент от тях наистина съвпадат с масовата вибрацияна човечеството, наречена музика.Тази..
27
1
 
4
 
! Отговори
вибратор преди 7 години
..Тази песен, първо я чух по радиото и понежерядко имаме толкова силни български песни,веднагапредположих че не е българска.Енергията която носи тази песен,може да се "асимилира" само от свободен и чистдух който по тези геогравски ширини е рядкост,и затоватолкова много жлъч се изсипва къде ли не.Толкова дълбоко усещане за "пронизваща енергия" имат много малко песни.Възможноста да се предаде това нещостава или чрез извънземен талант,или чрез израз на силно емоционалнопреживяване,или..
26
1
 
1
 
! Отговори
вибратор преди 7 години
.. или близоста до детското и чистото което може бииграе роля в този случай.Вселената ни е дарила снеобятната способност да чустваме подредения звук, и е твърде нелепода се асоциираме с хаоса просто защото нямаме щастието давибрираме в синхрон с малкото неща заради които изобщо живота има смисъл.
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже, сега и "мо.да" ли се цензурира?
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма много общо с филма. Стилът, в който е облечен Кристиян, се казва постапокалиптична мода и е много актуален последните години. Копи-пейст е видеото на това на Woodkid, ама толкова, че даже "автентичният български кукер" съответства на индианката в него.
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ауч. На Запад не са гледали видеата на Малина, обаче напишете в Гугъл "Woodkid: Iron" и отидете на снимките. Това е клип отпреди няколко години, и, честно казано, надявам се скандалът да не стане голям, защото момчето е прекрасно. Обаче режисьорът от "Пайнер" си е правил като в "Пайнер" за съжаление, колкото и да е добро качеството.
22
3
 
6
 
! Отговори
Каруzo преди 7 години
лигав, беззвучен опит за подражание на онова *** бибър..
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми, има хора със странни мнения. Не виждам да призовава към каквото и да е било, просто казва, че положението с човешката ситуация не е много розово напоследък. Този щурм с бялото знаме заради противоречието е страшно силна сцена според мен, просто трябва да я включат на видеостената в живото изпълнение! Иначе си има клишенца, началната сцена, коня и птицата са, да си го кажем, от два стари клипа на Малина, но по-арт направени, и не се сърдя на господин Иларионов, страшно е талантлив.
20
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв е тоя нежния? Отврат!
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ко?Не.Език свещен на моите деди,език на мъки, стонове вековни,език на тая дето ни родиза родост-не за ядове отровни.........Разбра ли някой колко хубост, мощсе крий в речта ти гъвкава, звънлива-от руйни тонове какъв рашкожкакъв размах и изразитост жива.Евровзията ни изисква да се обезличим, няма език-няма народ.
18
5
 
2
 
! Отговори
Алекси Бебов преди 7 години
Клипа е добър нищо, че е малко тъмен и тъжен, но песента не е нищо особено.
17
5
 
7
 
! Отговори
Паисий преди 7 години
Кога смениха езика в България?
16
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Песента е хубава , но видеото я подценява, черно и меланхолично.Костюма на Кристиян е отчайващ , дъно на сцената се постараят повече!
15
9
 
5
 
! Отговори
зловеща песен, преди 7 години
призоваваща към "революции", черни облекла, тъжни "реминисценции", "бурлаки на Волге", познати картини от 'Червената армия в ход"( само знамето бяло!!...), черен конник с качулка( като бандитите)И с тази ГРОЗНА песен ще шествуваме по света??!!?? ( несъм руски фен, но РусияНИКОГА не би направила такава ЧЕРНА песимистична реклама на страната си!Никога не бих гласувала за такава песен, за такова бъдеще( ТОВА ЛИ ВИ ХАРЕСВА??)!( а режисьорите?? по този начин ОБРАБОТВАТЕ в негативна посока съзнание
14
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази Евровизия няма ли да се закрива?
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Италианската и аз не знам плагиатство ли е или просто си звучи като всичко италианско естрадно, което човек е слушал. Надеждата ми е или журито да и даде по-слаба оценка от публиката, или до май да омръзне, защото е страшно въртяна, или феновете и да не гласуват, защото са сигурни, че ще спечели. Ако Белгия победи, го премам, силна песен. Обаче Италия и Швеция просто няма какво да търсят дори в десятката според мен.
12
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По - голямо клише от италианската песен няма! Абсолютно плагиатство, мелодията ми звучи много познато, но не мога да се сетя от къде. Изкопирано е оттук - оттам и се е получило безлично ритмично парче. Цялата работа с фаворизирането на Италия ми се струва много умело скалъпен пи-ар и нагласена отрано победа. Но какво ли се учудвам, в този политизиран и корупционен конкурс всичко е възможно. И все пак дано вотът за Кристиан надделее дори с точка!!!
11
2
 
7
 
! Отговори
до 10 преди 7 години
Ти пък си много убав.
10
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къв е тоя вАмпир, бе бате???