Габриел Собрал ще пее пак

Преди 2 месеца трансплантираха сърце на победителя в "Евровизия"
31 яну 2018 17:52,
9
Габриел Собрал ще пее пак
Снимка: Rеuters

Два месеца след като му беше трансплантирано сърце, победителят от конкурса на "Евровизия" Салвадор Собрал разпространи във Facebook видео как свири на пиано. "Салвадор би искал да Ви предложи малко музика и затова изпълни за Вас "Landslide" на "Флийтуд Мак". Добро утро!"

Това е написал музикантът към кратката лента, която не става ясно къде е снимана, но певецът изглежда здрав. Видеото е първото изпълнение на Собрал от концерт на 8 септември в португалския град Есторил. То дава надежда, че певецът отново ще е във форма за конкурса на "Евровизия" през май.

Салвадор Собрал спечели миналогодишния конкурс на "Евровизия" с баладата "Amar Pelos Dois". През декември миналата година му беше трансплантирано сърце.

28-годишният певец, който от дете страда от този здравословен проблем, е изписан скоро от болницата - в средата на януари. Според него операцията е преминала "без усложнения", а възстановяването му протича добре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано и тази година пратим някой читав, че сега ни е шанса да спечелим този политически конкурс. Все пак се еврошефове...
7
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Победата му беше т.нар. "инвалидна" промоция. Постоянно се налагат такива хора. Ако публично го обявят обаче го дискриминират, а всъщност победата му е от съчуствие, а не от способности. Също хората не понасят децата на известни певци, които в повечето случаи нямат никакво покритие или се доближават до родителите си, но се лансират заради познати в средите.
6
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, симпатичен младеж ... а иначе това нашето (руско) момче какъв му е джендера, някой знае ли?
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това момче излезе на сцената, едно такова слабичко, леко прегърбено, усмихнато и запя...................ГОСПОДИ, НАЛЯЛ СИ МНОГО, АМА МНОГО- ЕМОЦИЯТА КОЯТО МИ ПРЕДАДЕ МЕ НАКАРА ДА НАСТРЪХНА И ДА ЗАБРАВЯ ВСИЧКО, ДА СПРА И ДА СЛУШАМ, А НЕ РАЗБИРАМ НИТО ДУМА. ВЪЗСТАНОВЯВАЙ СЕ БЪРЗО И НА СЦЕНА- ТАМ Е ТВОЕТО МЯСТО.
4
1
 
4
 
! Отговори
POPA преди 6 години
Do 1Layna kato tebe vinagi si ostavat layna.
3
9
 
7
 
! Отговори
Амадеус преди 6 години
Дано се възстанови и продължи с музиката! Беше най-симпатичния победител за всичките години на този спорен конкурс и най-добрия в онзи ден.
2
15
 
7
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
И какво? Държеше да се изходиш под статията ли?
1
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Салвадор би искал да Ви предложи малко музика"Мерси, наслушах се на "музиката" на Салвадор. Един път ми стига.