Последен лайв на Графа преди големия му концерт

Обявени са и датите за лятното турне на изпълнителя
Обновена: 2 фев 2018 10:46 | 2 фев 2018 10:45,
5
Последен лайв на Графа преди големия му концерт
Снимка: Нели Куртева

Графа и бенда му ще излязат на сцената на Sofia Live Club на 10 февруари, за един страхотен концерт пред феновете в столицата. Това ще бъде последния лайв в София с цялата му група преди големия концерт в НДК на 27 ноември, с който ще приключи националното турне на Графа за 2018 г.

На сцената заедно с изпълнителя ще се качат музикантите Борислав Бояджиев – DJ Borche, Венцислав Трифонов, Мирослав Иванов, Красимир Тодоров, Александър Обретенов, Васил Крумов.

На настоящата музикална изява се дава възможност на посетителите да станат първите, закупили билет за концерта в НДК през ноември. На входа на клуба ще има специална каса, на която най-верните почитатели ще могат да се подсигурят с място за дългоочакваното шоу.

Всеки, който купи два билета за зала 1 на НДК, ще получи на място личен подарък от Графа - фен-тениска, специална светеща гривна, както и снимка с изпълнителя.

Музикалната компания на певеца - "Монте Мюзик" обяви датите за националното турне на Графа и неговата група: Пловдив – 31 май (Античен театър) и Летните театри в Бургас – 4 юни и Варна – 5 юни, София - 27 ноември в зала 1 на НДК. Билетите вече са в продажба в мрежата на Eventim.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
и това ни е поп звездата - по добре чалга пред това
3
1
 
13
 
! Отговори
ХАхаххх преди 6 години
Този плужяк още ли грачи бе! хахахаххх
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Граха ? Турне? Добър саунд-безизразен глас. НЕ !!!
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мъкааа