Неочаквана формация! Петима ни представят на "Евровизия"

Ще търсим добро представяне с песента "Bones"
12 мар 2018 09:00, Александър Попов
220

Вече е ясна песента, с която България ще бъде представена на тазгодишното издание на "Евровизия" в Лисабон. Тя е озаглавена "Bones" и носи послание за истинските ценности в живота и безусловната любов, отвъд ограниченията на материалния свят.

В изпълнението й се включват петима изпълнители - Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл, които се обединяват в групата Equinox.

Вокалната формация ще излезе на сцената на музикалния форум по време на първия полуфинал на 8 май в португалската столица. За българската песен ще могат да гласуват зрителите и журитата на 21 държави - Австрия, Азербайджан, Албания, Армения, Беларус, Белгия, Великобритания, Гърция, Естония, Израел, Ирландия, Исландия, Испания, Кипър, Литва, Македония, Португалия, Финландия, Хърватска, Чехия, Швейцария.

"Новата българска песен е силна заявка за "Евровизия" 2018 и целият ни екип вярва в нея. След успехите на България в последните две години, очакванията на зрителите и феновете от цял свят са много високи и за нас в БНТ беше важно да изберем проект, който да се забелязва и да бъде различен от всичко, правено досега. Освен, че има универсално послание, "Bones" дава и много добри възможности за оригинално сценично представяне", каза продуцентът на българското участие в "Евровизия" Йоана Левиева - Сойър.

Музикалният продуцент, с който Българската национална телевизия ще си партнира за българското представяне на "Евровизия" 2018, е Symphonix International, които седят зад песните "Beautiful Mess" на Кристиан Костов, който завоюва второто място миналата година, и "If love was a crime", с която Поли Генова се изкачи на четвъртата позиция в песенния конкурс през 2016 година.

Проектът Equinox се реализира специално за песенния конкурс тази година, по идея на продуцента и композитор Борислав Миланов. Композицията на "Bones" е дело на Борислав Миланов, в сътрудничество с Трей Кембъл, Йоаким Першон и Даг Лундберг.

"Първоначално имах различни планове за тази песен, но дълго време не намирах подходящия изпълнител за нея. Всичко се промени на 180 градуса, когато Георги Симеонов – JJ ми се обади, за да ме попита дали имам подходяща песен за "Евровизия", защото искаше да участва в селекцията на БНТ. Когато той записа части от нея, осъзнах, че може да се получи нещо уникално, ако включа различни гласове. Всеки нов изпълнител, който се присъединяваше към проекта, носеше нещо ново като емоция и история и надграждаше песента. Връщане назад нямаше - без някой от тези изпълнители, "Bones" губеше своя заряд, емоция и усещане. Затова те останаха в група, за да не жертваме начина, по който звучи парчето. Това е първият проект, който реализираме по този начин - групата се събра, заради песента, а не обратното. Тя е доказателство, че  музиката е по-голяма от всички ни, стои над всяко его, защото в проекта се обединиха хора от различни култури и със специфично светоусещане", поясни композиторът и продуцент Борислав Миланов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още по темата: EquinoxBones
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви са тия манипулации - в какъв полуфинал ще участваме, защо за нас няма да гласуват от славянските страни, а само от Хърватия и Македония. Тоя конкурс вече съвсем се изврати.
98
13
 
7
 
! Отговори
Мария Петова преди 6 години
Хубава и завладяваща песен. Дребните душици и ***, които плюят могат да се обесят.
97
13
 
15
 
! Отговори
Кристиян Петров преди 6 години
Тук преобладава от коментари на аутсайдери и палячовци явно ненужни в нормалният живот, които си мислят,че са оригинални, като плюят.. Песента е различна, това се търси! И ми е много чудно, как чужденците в офицалната страница имат манталитета да поощряват и насърчават развиването на музиката в БГ, а извадката от *** тук се е събрала да люпи семки и да обижда. Като сте такива патриоти направете нещо по- добро,но ако не можете си трайте, щото изглеждате наистина жалко в опитите да блеснете
96
4
 
14
 
! Отговори
отчето преди 6 години
Не се тревожете за Евровизия , ще спечели най - извратеното джендърче / То /, така че и нашите имат шанс. Боже , пази ни!
95
13
 
11
 
! Отговори
преди 6 години
Нищо не разбрах.Незнам английски.Жалко.Вчужбина сам и няма да гласувам за нея.Португалеца спечели,но пя на португалски а ние?Наистина жалко.Нищо не излиза от тази държава.
94
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докога връзките ще пращат хора на този *** конкурс. Пуснете песните в интернет и публиката да гласува. Не че тези песни или изпълнителите стават за нещо, но ще е по-честно. Така се дава субсидия на приятелчета.
93
3
 
15
 
! Отговори
пълна трагедия преди 6 години
Да беха я кръстили Skull & Bones, та поне боковите спонсори да я харесат. Некви тревомани вият на умрело под жални звуци. Ник Кейв е жизнерадостен в сравнение с тоя буламач.
92
4
 
11
 
! Отговори
Не го преди 6 години
зная този с КАЧУЛКАТА КОЙ е, но са ми отвратителни младежи с качулки, които се мислят за 'модни"; на един му казах в Кауфланд да си СНЕМЕ качулката, защототбеше топло, а той- с качулка.Вероятно виждат, че ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ са с качулки , та и те- да са "яки".И в колите шофират с КАЧУЛКИ- навън слънце, но те са завити като от Близкия Изток. Трудно ще си помислят, че това са БЪЛГАРИ.Сборна азиатска група, както са се маскирали.
91
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този път ударихме дъното.Тия ме е страх да ги гледам,камо ли да ги слушам.Толкова таланти се явяват на музикалните формати у нас,как пък не избраха поне един от тях.Или няма кой да им напише музика и сносен текст.Няма композитори,няма поети.Така ли е?
90
4
 
15
 
! Отговори
Хей какво става бе ? преди 6 години
Така като ги гледам навяват на сексизъм във стил ганг-банг как 4 брадати терориста пощипват една мюнхенска мома на някоя гара в Кьолн, дано не ни осъдят за сексистки прояви и краен екстремизъм.
89
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия да не са ги събрали от някой от бежанските лагери,поради липса на прилично изглеждащи и добре пеещи българи.
88
2
 
13
 
! Отговори
Хюго Бос до 77 преди 6 години
Имало било поднации в България... Вие толерастите нормални ли сте или така си разсъждавате по принцип?! Да речем, че искам на такива форуми да ме представлява човек от коренното население на страната ми, а не неХри. ПС: Нищо, че я има в речника, либерастите от днес.бг я трият, щото чули, че в САЩ не била добра думичка. И се правят на по- големи мулти култи...
87
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви са тия талибани на снимката,между тях и една н...ка.Простете се още сега с прилично представяне.
86
2
 
9
 
! Отговори
Зъбчо преди 6 години
Не ми харесват ама никак, имат излъчване на алчна петорка тръгнала нанякъде заради парите, а лелката по средата е прекалено дебела и дори няма брада. Няколко съвета и от мен, ако ви попитат казвайте, че сте немци или украинци и във никой случай не казвайте, че сте руснаци за да си увеличите шансовете във политкоректния конкурс на евромеките
85
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евровизията е конкурс за най-лигавите песни от цял свят. Няма нищо общо с националните постижения.
84
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голаааааа водаааааа!!!Като самия конкурс!!!Дори не е слушаема. А дали става за нещо......
83
1
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
Евро визия се прчели с СМСси. Купуват се огромни пакети от различни провайдери които се пускат по време на гласуването .... Русия и други държави вече показаха как се прави, всичко е въпрос на пари. Е, и песента все пак трябва да не е *** ... като ония примерно дето пееше с авромати и танкове
82
4
 
14
 
! Отговори
Кой избра тези крави преди 6 години
Дори не си заслужава да се говори. Едва издържах 20 сек.. Виенето и мученето могат да влудят дори най-спокойние и непритенциозен меломан. Пезента на Германия за сега изглежда най-приятна.
81
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И за да не ни обвинят в расизъм и нетолерантност, това в средата транссексуален ***, а онзи от ляво е афро-българин.
80
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Любовта е като черна дупка")))Ко? Не!