Свилен от "Остава" с първи самостоятелен албум

Факт е и новият сингъл на музиканта - "Beautiful"
20 юни 2018 11:52, Надежда Йосифова
9

1669 гледания   |  Още видео

Певецът Свилен Ноев, познат като гласът на група "Остава", издава своя първи самостоятелен албум. Вече е факт и новият му сингъл, който носи името "Beautiful".

"Имам доста музикални идеи и някои определено не стават за "Остава". Затова реших да ги направя самостоятелно и да пробвам. След първото парче "Beautiful" се натрупаха и други", каза пред Bulgaria ON AIR Ноев.

Той уточни, че най-вероятно албумът ще излезе през месец септември. "Нещата в групата си остават и няма да има промени. Ще имаме 4 концерта през август във Варна, Бургас, София и Пловдив. В средата на юли ще има също малък концерт в столицата", подчерта вокалът.


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 8 месеца
До Анонимен № 7

Разбирам, благодаря за информацията! Предполагам, че тези млади творци се препитават от друго, защото не виждам как може да се изкарат достатъчно пари от това, за да живеят?!?
8
1
 
2
 
! Отговори
Явор преди 8 месеца
Цецо, Когато комуникацията е задочна и в рамките на кратки съобщения, често се случва така :)

Едно време тая музика я слушаха младежи от порядъка на 12-20 години (аз включително). Беше въпрос на чест да имаш оригинален диск/касетка, особено на БГ изпълнителите които харесваш.

Криско със сигурност продава много повече албуми като бройка, но като процент от фен масата си, е много по-назад от която и да е алтернативна група. Защото културата и етиката на двата вида слушатели са коренно различни
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Записват си на домашния комп 20 диска и ги раздават на приятели!Това са им албумите!Естествено че никой не слуша подобна музика!Ако излъжат някоя и друга станция като БНР и бг Радио да купят два диска това е
6
1
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 8 месеца
До Явор № 4

Прав си, извинявам се за нелепия въпрос... просто ми хрумна да проверя какви хора слушат подобна музика, без да съобразя, че мога да бъда разбран двузначно... съжалявам, наистина!
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
супер песен и супер куцо видео
4
6
 
4
 
! Отговори
Явор преди 8 месеца
Купува точно този, който трябва.
Пари от това не се правят, но това не значи, че не бива да се издават.
А тези които питат "кой купува", вероятно никога не са давали пари за музика, така, че и тия и ония албуми са им извън менталните възможности.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Издават албуми, които никой не слуша
2
2
 
10
 
! Отговори
Цецо преди 8 месеца
Кой ги купува тия албуми?
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Защо остава!?И къде..