Уреди NEFF – домакинство по ваши правила

Спонсорирано съдържание | Обновена: 28 яну 2021 10:07 | 28 яну 2021 10:07, Александър Попов
Уреди NEFF – домакинство по ваши правила

Производителят на домакински уреди NEFF, известен със страстта си към готвенето и интуитивните кухненски уреди, празнува производството на двумилионната фурна Slide & Hide®.

За да гарантира, че любителите на готвенето винаги получават възможно най-добрият уред и за да ги доближи още повече до техните ястия, през 2002г. NEFF пусна уникалната фурна Slide & Hide®. Нейният механизм е тестван последователно и стриктно в над 3 милиона тестови цикли и доказва високо качество и устойчивост.

Докато държите удобно дръжката, напълно прибиращата се врата изчезва под фурната, така че нищо не пречи на готвенето. Това дава пълен достъп до вътрешността на фурната, така че ястията могат да бъдат опитвани и проверявани по всяко време. Всичко това, без да е намален обема на фурната. Повече на https://www.neff-home.com/bg/discover/product-design/slideandhide

През последните години марката NEFF добави гама от свързани уреди към портфолиото си, което позволява дистанционно управление чрез приложението Home Connect.

Приложението е свързано и с приложения на трети страни като Amazon Alexa и IFTT, което позволява потребителите да управляват уредите си и чрез гласови команди. Асортиментът от свързани уреди включва фурна, плот, аспиратор, хладилник с фризер, съдомиялна и кафе-автомат.

Уреди NEFF – домакинство по ваши правила

Акцентите от колекцията включват фурна Slide & Hide, която предлага удобството за изпращане на рецепти от приложението Home Connect директно към фурната. Подготвяйки всичко, фурната може да се включи дистанционно чрез приложението, да бъде променена текуща програма или да се провери дали храната е готова. Това са само някои от многото опции, които предлага приложението Home Connect редом със съвети за готвене, видеоклипове и постоянно обновявани рецепти.

Аспираторът Creative Slim се свързва с индукционният плот за готвене и автоматично адаптира степента на аспирация, за да се справи ефективно с парата и миризмите от готвене. Чрез приложението Home Connect потребителите могат също така да променят светлината на аспиратора, за да отговаря на настроението им. Научете повече на www.home-connect.com/bg/bg/ 


Още по темата: Уреди NEFF
Още от

Спонсорирани публикации