Късмет, предизвикателства... Какво вещаят звездите за седмицата?

Вижте новия си седмичен хороскоп
20 сеп 2021 22:02, Иванка Гъркова
4
Късмет, предизвикателства... Какво вещаят звездите за седмицата?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?
 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 20 - 26 септември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен 
 
Периодът ще е сравнително спокоен, но все пак ще се наложи да се справите с някоя и друга трудност. Приемете го като начин за разнообразяване на ежедневието и за доказване на персоналните ви способности. Повечето неприятности ще са свързани с личните отношения. Ще ви атакуват точно проблемите, които дълго време сте „замитали под килима“ и сте се правили, че не забелязвате. След петък обстановката отново ще се успокои и ще можете да разполагате със себе си по начина, който ви е най-приятен.
 
Телец 
 
Ще ви направи впечатление, че почти непрекъснато някой се опитва да ви отклони от предварителните ви намерения. Да се намесва в решенията ви или да ви разубеждава за изпълнението на един или друг замисъл. Не слушайте никого. Стойте здраво стъпили на земята и се придържайте към собствените си принципи. Доста време и сили ще отнеме решаването на въпроси, свързани с децата ви или други по-млади роднини. Не ги отлагайте, по-лесни няма да станат. Бъдете внимателни когато шофирате.
 
Близнаци 
 
Настъпва най-благоприятния период, в който да отделите време за самите себе си. Разпределете задачите си така, че си „обърнете внимание“. Погрижете се за външния си вид, обновете гардероба за настъпващата есен. Добра идея е да проведете една или няколко очистителни и укрепващи здравето процедури, като сауна, масаж, парна баня, които ще укрепят имунната ви система и ще подобрят обмяната на веществата. Ако сте в конфликт с някой от близките си приятели, намерете начин да го изгладите. Ще се отрази положително на психическото ви състояние.
 
Рак 
 
Като цяло не се очаква да попаднете в особено критични ситуации. Дори да се случат някакви затруднения, ще е напълно във възможностите ви да се справите с тях. В случай, че замисляте и имате желание да реализирате някаква промяна, свързана с професионалния ви статус, то най-лесно ще намерите правилния вариант в дните преди пълнолунието. Проявете инициатива, не чакайте нещата да се случат от само себе си и преценявайте ефекта от избора си в дългосрочен план.
 
Лъв
 
Характерни за седмицата събития ще са срещите със старите ви приятели. Предстоят интересни преживявания, защото ще се видите с хора, с които от години не сте общували, ще си спомните отминали преживелици, ще обмените опит и ще се насладите на нови до някъде изненадващи емоции. Професионалните ангажименти и заетостта ви ще са в рамките на обичайното, но заредени с положителни мисли ще сте невероятно работоспособни. Разпределяйте домашните задължения между всички членове на семейството, за да избегнете пристъпите на лошо настроение, предизвикващи и главоболие.
 
Какво да очакват останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А некои приятели вече не са така че немам букви намерение да се арестант със хора който не желаем личният ми живот си личен като реша така постапвам
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не желаем да се срещаме със миналото миналото в във миналото а вие сега ми кажете защото криеем морфините разкарват се като шапионй а ние някакви мерки честност лоялност
1
2
 
1
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Звездите ми го говорят ха-ха :)))Хастрологията не е наука а лъженаука - справка уикипедия :)))

Спонсорирани публикации