Huawei FreeBuds Pro 2 – безжични слушалки за всеки повод и време

Новото устройство на Huawei и за спортуващи, и за онези, които търсят слушалки за работа
Спонсорирано съдържание | 29 юли 2022 16:39, Елена Кирилова
Huawei FreeBuds Pro 2 – безжични слушалки за всеки повод и време

Има моменти, в които няма нищо по-прекрасно от това да си сложиш слушалките и да отидеш на разходка. И ако саундтракът на лятото ви има страхотен бас, ангелски вокали или перфектния за вас текст, то със сигурност ви трябват добри слушалки, които да ви донесат най-доброто изживяване. Истината е, че пазарът на слушалки е пренаситен с предложения, но неслучайно от години Huawei има ключово място на него. Доказва го и с новото си предложение – безжичните слушалки Huawei FreeBuds Pro 2.

И този път технологичният гигант се е постарал да предложи компактно устройство, което да се носи в джоба. Кейсът е красив и овален, с размери 67,9 x 24,5 x 47,5 мм. В него ще откриете двете малки слушалки с късо стебло, от което се извършва и контролът на устройството. На самия кейс ще видите и копче, с което да активирате Bluetooth свързването, както и вход за зареждане с USB-C. Що се отнася до външния вид на слушалките, изборът е между две цветови опции – Silver Frost и Ceramic White.

FreeBuds Pro 2 са изключително подходящи за хора, които искат да спортуват с тях. На първо място, имат опцията да паснат перфектно в ухото, защото имат силиконови накрайници – в комплекта ще откриете три чифта с различни размери. На второ, няма проблем да ги използвате при дъжд, нито потта е проблем, защото имат IP54 устойчивост на водни пръски.

Едно от основните предимства на модела е, че може автоматично и в реално време да настройва звука според структурата на ушния канал на потребителя и според начина, по който той носи слушалките. Така, дори и в шумна среда, звукът е максимално добър. Последното се дължи и на активното шумопотискане, гарантирано от новата система Triple Mic ANC.

Слушалките разполагат с 11-милиметрови говорители с първата в света двойна Hi-Res звукова система, а дори в много шумна среда, изолират добре, включително шума от вятъра, благодарение на интелигентното динамично шумопотискане. Честотният диапазон пък е разширен до 14 Hz – 48 kHz.

Huawei FreeBuds Pro 2 могат да се управляват с потупване и други жестове, но може да получите допълнителен контрол, ако инсталирате приложението Huawei AI Life. От него може да изберете в какъв режим да работи устройството – с или без шумопотискане, но и да следите колко заредена е батерията на кейса.

Говорейки за батерията, тя има дълъг живот – до четири часа възпроизвеждане и общо 18 часа заедно с кейса при ползване на активно шумопотискане. Ако не разчитате на тази опция, слушалките предлагат до 6 часа и половина слушане и общо 30 часа с кейса за зареждане.

Ако сте от потребителите, които предпочитат слушалките за работа, отново няма да съжалявате. FreeBuds Pro 2 могат безпроблемно да поддържат връзка с две устройства от екосистемата на Huawei и автоматично да превключват на разговори. Дори и да ви се обадят на най-натовареното място в града, звукът и от двете страни ще бъде чудесен. За да постигне това, компанията е обучила своя алгоритъм за шумопотискане с над 100 млн. гласови семпли, така че да може да изолира всякакви странични шумове – от тези в метрото до вятъра и говора на колегите в офиса.

Качеството на звука се дължи и на факта, че Huawei работи с Devialet по слушалките, за да предложи максимално добро преживяване за всички любители на музиката.

Huawei FreeBuds Pro 2 е модел за всеки сценарий в ежедневието ни – от спорт и работа до моментите на наслаждаване на любимите ни песни. С него Huawei потвърждава, че може да прави качествени устройства, пасващи чудесно на ежедневието на различните потребители.


Още по темата: Huawei FreeBuds Pro 2
Още от

Спонсорирани публикации