NEXT BASKET или революцията в онлайн търговията

Спонсорирано съдържание | 1 сеп 2022 12:30, Красимир Ангелов
NEXT BASKET или революцията в онлайн търговията

Имате добър продукт или добра бизнес идея, имате план, имате и тонове ентусиазъм… А след това започвате работа и разбирате, че пътят е много по-дълъг и по-сложен, отколкото сте си го представяли.

С днешна дата, в световната мрежа функционират над 24 милиона сайта за електронна търговия, а броят им расте, докато четете тези редове. Това е вашата конкуренция.

От другата страна са вашите потенциални клиенти, които имат все по-високи критерии при избора на продукти и услуги. А единственият начин да генерирате реални продажби е да направите всичко както трябва.

NEXT BASKET
е платформа за онлайн магазини от ново поколение, която обещава да направи всичко както трябва вместо вас. И под “всичко” се има предвид наистина всичко - от изработката на онлайн магазина, през професионалните снимки и описания на продуктите, до складирането, продажбите, доставките и счетоводството.

360 градуса интелигентен бизнес растеж в интернет

NEXT BASKET е първата по  рода си платформа, която предлага  комбинация от складови и фулфилмънт  услуги и изработка на онлайн  магазин. Макар вариантите за  сътрудничество да са много  и гъвкави, най-впечатляващият от  тях е 360-градусовото облужване, при  което вашата единствена задача  е да предоставите продуктите  си в склад на платформата.

Всичко от този момент нататък е в ръцете на NEXT BASKET. Екипът разработва търговска стратегия, презентира продуктите онлайн, планира рекламни и маркетингови дейности, приема и обработва поръчки, а след това ги изпраща с куриер до 28 европейски държави. Сътрудничеството е на база процент от оборота, така че колкото повече печелите вие, толкова повече печели и платформата. Или иначе казано - някой има реален интерес от вашия бизнес растеж и се бори за него като за свой.

Всичко това е практически възможно благодарение на уникалната софтуерна и организационна архитектура на NEXT BASKET, която няма нищо общо с алтернативите, които сме виждали до момента.

Софруерна архитектура на платформата NEXT BASKET

Платформата е базирана на така наречената микросървисна архитектура, в която всеки отделен процес протича независимо от централизиран софтуер. Това е един безкраен пъзел, в който могат да се добавят неограничен брой части, без това да забави скоростта и да отнеме от сигурността. Напротив - именно този тип софтуерно решение създава необходимата скорост и гъвкавост за обслужване на неограничен брой неограничен партньори,складове, държави, езици, валути и онлайн магазини.

Бързината е характерна особеност както за самия онлайн магазин, така и за прилежащите към него ERP системи, финансови, счетоводни и маркетингови интеграции. Сървърните ресурси остават 100% скалируеми, разходите за хостинг са изключително ниски, а екипът има свободата да взема бързи решения и да подобрява сайта непрекъснато и без ограничения.

Не на последно място, платформата на NEXT BASKET идва с предварително интегриран тест за грешки в кода, което гарантира стабилност и производителност. В резултат получаваме работещо решение и за най-големите онлайн магазини, които оперират с милиони продукти и десетки езикови версии.

112 платени и безплатни услуги за партньори

NEXT BASKET има техническия  и човешки ресурс да обезпечи  целия процес по стартиране  и развиване на онлайн бизнес. И все пак - партньорите имат  точно толкова активно участие  в процеса, колкото е изгодно  за тях.

В стартовия вариант, екипът на платформата предлага 112 различни услуги, свързани с дигиталното развитие. На първо място, това ви дава свободата да делегирате точно тези задължения, които са несвойствени за вас. А на второ - възможността да се възползвате от един централизиран изпълнител, вместо да разпилявате ресурса си между различни и трудно комуникиращи помежду си агенции.

Или иначе казано - не е нужно да наемате отделно фотограф, копирайтър, маркетинг агенция, SEO компания, дизайнер и уеб разработчици. Можете просто да се възползвате от тези допълнителни услуги в партньорството си с NEXT BASKET като спестите значително количество време, пари, нерви и усилия по пътя.

Първите сайтове в платформата ще бъдат онлайн в началото на 2023 година, а дотогава продължаваме да следим с интерес развитието на NEXT BASKET - нидерландски проект, който дава заявка за революционизиране на онлайн търговията в Европа.


Още по темата: NEXT BASKET
Още от

Спонсорирани публикации