Перверзната игра на Запада: Да откърмиш убийци

Не просто терор - а съвсем реална война
Обновена: 4 юни 2017 15:54 | 4 юни 2017 12:18, Екип на Bulgaria On Air
219
Перверзната игра на Запада: Да откърмиш убийци

Западните правителства изземат огромна част от парите гражданите си, предизвиквайки обедняването им. С тези пари финансират смяна на светски режими в Близкия изток, Африка и Азия. Чертаят и преначертават имперски карти, установяват схеми с приближените си бизнес-играчи. На мястото на сменените режими идват религиозни радикали, мразещи Запада, културата и постиженията му.

Те се сблъскват помежду си, а измежду тях политическият елит на Запада си избира съюзници - разделяй и владей. Финансира ги, обучава ги, насъсква ги едни срещу други. Службите улесняват и подстрекават пътуването на родени в европейските столици мъже да вземат участие в битката срещу неприятелските режими или моментните врагове далеч - като част от големия план, видите ли...

Тези мъже се връщат обратно. Убивали са и са готови да убиват, тренирани са по местата, на които са били. Нямат нужда да са в Сирия или Ирак. Дори стратегически са по-полезни в тила на врага.

Не просто терор - а съвсем реална война. За която обаче европейските граждани не са готови. Те не са въоръжени и са се оставили на милостта си на безпощадните си убийци. И на закрилата на държавата. Която ги облага с още повече данъци, започва да контролира още по-голяма част от живота им. Дори в ответ на атентатите - политиците увеличават външните рейдове, сеейки нов хаос и често невинни жертви, респективно омраза из родните места на атентаторите и предците им... И подготвяйки поколенчески нови и нови вълни от тях. С цел да се изкорени заразата, разбира се. Веднъж и завинаги.

Междувременно, на своя територия Западът финансира щедри социални помощи с идеята да откупи благоволението на потенциалните войници на враговете си, да ги омилостиви. По този начин трайно ги откъсва от разделението на труда, насаждайки у тях усещането за безпомощност, безизходица и социална несправедливост. А за да се финансира схемата с непоносимите данъци, предприемачите са задушавани, като резултатът е икономическа стагнация и съвсем реална безработица.

И хоп: културно и икономически - почвата се оказва идеална за набор на войници в тила. Трябва им само крайна идеология и вяра в нещо по-добро, дори в друг живот. Тази мисия е държавна политика в страни от Близкия изток. Под мотото, че предоставят защита на гражданите си, западните правителства се съюзават именно с държавите-огнища на радикалните религиозни идеи. Търгуват с тях, продават им оръжие за стотици милиарди, ухажват ги и легитимират ги и им пристават. Обявяват ги за "център на борба със световния тероризъм "- гнусна гавра с жертвите на същия този тероризъм.

А през това време, клетките и структурите, финансирани и изповядващи религиозния фанатизъм на вражеските държави, работят необезпокоявани в сърцето на Запада. Взривяват, убиват и колят с лекота невинни хора, които подобни на плиткоумни щрауси, безмълвно се съгласяват - да плащат все повече, за да сработва перверзната схема; да вярват все повече на политици и служби за своята сигурност, без да виждат, че реално се осланят на основния си враг; страдалчески да сменят състоянията на гняв, недоумение, омраза и страх, без нито секунда на размисъл за същността на проблема.

А междувременно кръгът изглежда все по-адски и все по-затворен, за сметка на мира, спокойствието и хубавия живот, които повечето нормални хора в крайна сметка искат.

Автор: Кузман Илиев, водещ на "Денят ON AIR“ по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още по темата: убийцитероризъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
0
 
0
 
! Отговори
Хора преди 6 години
До АнонименЗащо не сте хора?
166
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Журналистът Дремджиев току що нарече престъпниците катастрофирали с микробус преминавайки незаконно границата ни,скрили личните си документи-клетници ,вътрешният министър вместо да ги задържи в ареста казва ,че провежда с тях БЕСЕДИ- не разпити в затвора ,където им е мястото,нещо перверзно и объркано има в тези които ни управляват!
165
1
 
12
 
! Отговори
Събитие преди 6 години
Тази статия е събитие - досега не са казвани накуп толкова много истини. Жалко, че и този път се намират продажници, които да плюят.
164
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мале, колко демократично са промити мозъците на младите в страната. Те те плюят ти си мислиш че роса те роси.
163
16
 
0
 
! Отговори
тоя не е добре преди 6 години
Тоя т.нар. " коментатор" --ако си прочете сам какво е написал...ще разбере , че има нужда от специализирана помощ.....макар да е малко спорно дали ще разбере колко е зле .....
162
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
въх, кака е л к а на какво мнение е за статията? нали уж руснаците бяха черни като дяволи, а американците- добри и бели? Ама парите не миришат, докато ония с ятаганите не ти дойдат в къщата, нали калкулатор такъв?
161
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хм, днеса, ще ви дърпат май спонсорите ушичките за тази статия...бива ли да пишете такива неща. Хич не е мулти-култи толерантно.То не че вече и децата не разбраха, че САЩ и запада създадоха радикалния ислям за борба със СССР, а в последствие и за други цели.Надали има нормален човек, който да не знае, че най-големия терорист в света е не ИД, ами техния създател - САЩ.
160
0
 
6
 
! Отговори
Толераст преди 6 години
Е това е загърбване на "политическата коректност". А не това на Тръмп.
159
13
 
5
 
! Отговори
Лаврентий Павлович преди 6 години
Запада не го мисля. Имат възможности и ще се оправят.Но в момента Русия си отглежда един мегатерорист на име Рамзан Кадиров. Хванал е яко Путин за топките и го дои да му плаща рекет. Ама като секнат мангизите, ще го стисне и направо ще му развали държавата.
158
5
 
24
 
! Отговори
Петър Велики преди 6 години
Статията е мега добра.С една дума - точно в десетката ;)
157
0
 
15
 
! Отговори
тещев преди 6 години
Надменността, алчността и жаждата им за власт води до подобни кървави трагедии!Не им съчувствам!Сами си го пожелаха!група кан Телериг
156
5
 
23
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Брилянтна статия, която казва всичко. Браво на автора !
155
5
 
28
 
! Отговори
Легия ЛЕВСКИ преди 6 години
"Западът поддържа и финансира тероризма чрез цветни революции и сваляне на неудобни президенти като Башар Асад"Така е.А по всичко изглежда,че удобните за Запада режими са тези на "хрисимите" уахабити в Риад (Саудитска Арабия) и фашизоидната хунта в Киев,която води война не само срещу руснаците,но и тероризира българите в Украйна! Забележете,че официална София в момента е съюзник на хунтата в Киев,а вилазките на Плевнелиев там оставиха забележителната следа на ПОЗОРА за българската дипломация!
154
11
 
8
 
! Отговори
агенция Нудис преди 6 години
"Русия е велика."Бе то велика, велика, но в Русия тероризмът е ежедневие. Жертви на терористични актове в Русия:1993-201995-1461996-1201997-161998-171999-3782000-2322001-722002-4812003-2472004-6282005-1202006-232007-162008-352009-932010-1542011-582012-162013-512014-132015-2252016-още не са ги изчислили
153
4
 
24
 
! Отговори
Легия ЛЕВСКИ преди 6 години
Западът винаги е играел двойна игра с ислямистите,доста често за сметка на християните. Например точно ингилизите са подкрепяли най-много целостта и статуквото в Османска Турция. "немци, френци, англичани - наши са изедници.. Кат Русия няма втора на света" (П. Славейков).Ако не беше Русия,балканските християнски народи - българи, сърби и гърци, и досега щяха да кретат под гнета на азиатските отомански варвари.. А новите стари комунисти пак промиват мозъците на българите! Не се предавайте,братя!
152
2
 
12
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Да създадем терористи,със цел унищожаване на светските държави от арабския свят.Там ще поддържаме "революционерите"/всъщност истински главорези,финансирани от нас самите/,а петролните богатства ще заграбят наши компании.Мирното население терористите ще подгонят на запад,където ще се развихрят атентати,за които ще обвиним...терористите,които ние създадохме.А когато напрежението достигне връхната си точка,ще мобилизираме населението,и ще посочим правилния враг-Русия.Те така.
151
20
 
2
 
! Отговори
агенция Нудис преди 6 години
По-*** статия трудно може да се измисли.Какво общо Западът с тероризма в Китай, Индия, Филипините, Индонезия, Шри Ланка...?Че са му платили на к опелето за тази бълвоч е ясно ясно бял ден, това го разбира всеки, който има малко здрав разум в главата. Но от всичко, най-отвратителен в нея е смешният плач за "светски" главорези като Саддам Хюсеин, Кадафи или Асад.
150
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ей това платените соропитеци много подготвени всички атентати н русиядадени са им като опорни точкипроблема е че тероризма го създадоха щатите и той обслужва само тяхните интересивчера всичката *** в сирия е обединена в свободна сириска армия а познайте от кого и защо- ами идиловците издъхват сега ги обединяват и ги прилепят към образуванието което въоръжава сащ-кото ги нарича опозиция - ясно е кой субсидира терора
149
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само трима Битълси изнесоха концерт в събота. Джон си отиде по-рано и то в чужбина...
148
7
 
0
 
! Отговори
агенция Нудис преди 6 години
29 декември 2013 г. Терористичен акт на железопътната гара във Волгоград.Убити са 18 души.30 декември 2013 г. Терористичен акт във Волгоград. Взривен е тролейбус.Убити са 16 души. И в двата случая извършителите нямат нищо общо с "гадния" Запад, а са граждани на Руската федерация.